Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Финалният кръг от СШ по фристайл мотокрос ще бъде в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Финалният кръг от СШ по фристайл мотокрос ще бъде в София

Иванеее Иванеее тези снимки вече ги гледахме някъде другаде .
    Дай новите.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Айде за да не секне на Чинела кранчето . Няколко кадъра от трибуните - места за 20 лв.

А условията наистина не бяха оптимални за снимане.

Коментар

Тия момчета салтата ги нямаха за нищо Вратите се отвориха в 5:30....не знам какво представляваше въпросното pit-show но само дето кибичих час и нещо до откриването. Както винаги неможе без бойко....и да за награждаването половината зала беше празна....което е много гадно спрямо състезателите аз си останаха и си чаках във въпросното задръстване

Коментар

Поздравление за организацията на това шоу !!! Бойко ли е, Румен ли е Богдан ли е, не знам, знам че най-после дойде в България и подобаващо освиркахме всичко. Както се казва, всеки народ си заслужава управниците ! Селяндури сме си като нация и това е, сами сме си виновни за дереджето в което сме. Нито Бойко, нито Станишев, нито Царя са ни докарали до тук, може би спомогнали .....
          Не заслужаваме да гледаме нито световно по мотокрос нито това шоу щом сме такива говеда !!!
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

На 22 Април 2012 година вторият кръг от Световното по мотокрос МХ1 и МХ2, който е предвиден да се проведе в Севлиево, може да го гледате на следният адрес ДИРЕКТНО: www.mx-life.tv

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              Поздравление за организацията на това шоу !!! Бойко ли е, Румен ли е Богдан ли е, не знам, знам че най-после дойде в България и подобаващо освиркахме всичко. Както се казва, всеки народ си заслужава управниците ! Селяндури сме си като нация и това е, сами сме си виновни за дереджето в което сме. Нито Бойко, нито Станишев, нито Царя са ни докарали до тук, може би спомогнали .....
              Не заслужаваме да гледаме нито световно по мотокрос нито това шоу щом сме такива говеда !!!
              Същите тези накрая своеобразно "освиркаха" и състезателите като не останаха да ги уважат при награждаването.

Благодаря за думите Краси! Не можах да напиша това, но исках точно това да кажа и аз!!!

П.С. Чинела прие поздравленията, но специални благодарности и на Сашо(bigimot) за страхотните снимки, предвид мястото от което снимаше!
              Само който не е снимал не знае каква саможертва е това нещо - лишаваш се от възможността да се насладиш и концентрираш върху шоуто; лишаваш се от възможността да видиш детайлите от самото състезание - само и само да направиш няколко страхотни кадъра, за да можеш да покажеш на останалите хора уникални кадри и да пресъздадеш поне малко от видяното на живо.

Респект към всички, които се лишиха от удоволствието там, за да могат след това да доставят удоволствие на нас тук!!!
              Последно редактирано от Жоро Донечки; 18-12-11, 16:52.

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                На 22 Април 2012 година вторият кръг от Световното по мотокрос МХ1 и МХ2, който е предвиден да се проведе в Севлиево, може да го гледате на следният адрес ДИРЕКТНО: www.mx-life.tv
                Мдаа... Тъкмо да не са трън в чите на част от публиката организаторите които ни довеждат елита в този спорт.

Коментар

Аз казах каквото имам да казвам, само ще добавя, 50% от публиката за първи път виждаха кросов мотор на живо.
                  Само като ги гледах как са дошли да погледат цирк и колко се разочароваха, че нямаше клоуни в залата..........

Както и да е, аз бях там за да гледам и да се позабавлявам с второто си хоби, снимането. Хайде на снимките.

Коментар

торима,Положителни страни-влизането в паркинга беше бързо,гледката на живо си беше неповторима,по мое мнение водещият ни забавляваше с коментари

Коментар

Chinela,

Страхотен си !!!!
                      Three witches watch three Swatch watches.
                      Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Положителни страни-влизането в паркинга беше бързо,гледката на живо си беше неповторима,коментарите на водещият ни забавляваха,състезателите се представиха на ниво/всеки според сметките си/все пак е важно крайното класиране за годината.Браво на всички участници,дано някойден пак да ни гостуват/защо не лятото на някой стадион или плаж/и др.За ТОМБОЛАТА нямам еднозначно мнение. Отрцателни страни-при наличие на 4-5 входа/сектор C/бяха отворени само два и добре,че не валеше пороен дъжд.В почивката м/у квалификациите и финалите на вход 308 един зрител припада няколко пъти.Извиках няколко пътина служителя на СОТ да информира мед.лица,но той доста време се правеше на ударен добре,че две три момчета се претекоха на помощ до идването/не бързо/на лекар.Усвиркването е заслужено,но не на международни състезания,а на наши републикански.За задръстванията на изходите на паркинга сме си виновни самите ние защото нямахме ТЪРПЕНИЕ. Не на последно място искам да благодаря на всички за невероятните снимки и най-вече на ''ЧИНЕЛА'' за цялостните публикации през 2011год. Весели празници и бъдете ЗДРАВИ.

Коментар

Страшно шоу, на мен лично ми хареса и то много, днеска като си карахме само си викам по полЕкинка да не повторим некое "цунами" без да искам, та специално на Чинела извинения и от мен, носих фото ама кой да се сети да щрака(само дет си го носих) ама имам едно клипче на телефона и сега се тъпче у тубата после че го метна.
                          Единстевенното изнервящо нещо бяха паркингите, просто мястото на такива зали или стадиони са извън градовете, ама свирено.

п.п. Това си е цирк(шоу) точно каквото и е кеча, нали некой не верва във спортният елемент, щото според мен си е сценарий, но това мое мнение не омаловажава факта че юнаците наистина имат железни топки за подобни изпълнения подплатени с голем майсторлък особенно Чеха и едното Испанче.
                          Последно редактирано от Tpunep; 18-12-11, 19:56.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Невероятно зрелище!
                            Гледах в захлас през цялото време - тия момчета имат големи топки /такива ... за елхата/.

На вход 115 някой от публиката беше вкарал моторна резачка. Беше без шина /за щастие/ и куфееше яко. Палеше я и я форсираше над главата си
                            "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                            А+
                            LZ1DRZ

Коментар

Това за резачката ми го каза един приятел, бил е точно под този фен. Каза, че въпреки, че е била без верига, чувството на бръмчаща на пълни обороти резачка до врата ти било неприятно

Коментар

Хаха... Стига бе... това с резачката ме хвърля в тъча.
                                Иначе на входа събираха капачките на бутилките с минерална вода от "съображения за сигурност", а 5 метра след това продаваха цели стекове с бутилирана минерална вода с капачки - може би това беше част от шоуто - не разбрах...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X