Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Финалният кръг от СШ по фристайл мотокрос ще бъде в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Финалният кръг от СШ по фристайл мотокрос ще бъде в София

Е ? Изкефихте ли се

Коментар

А такаа страшно шоу, а в залата - само мога да си представя какво е било. Миралес ме изкефи много А освиркването дали някой го е чул? Дано

Коментар

Бях го пуснал по Motors TV,Eurosport 2 и разбира се Канал 1-където слушах неповторимия коментар,повярвайте ми няма втори като него-цитирам "хондовата хонда","публиката от софиянци"-човек да се чуди да се смее ли да плаче ли.
        Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
        Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
        0885 660 613

Коментар

И се скъса да им бърка имената, ама сме му свикнали И аз си ги кръщавам някои, ама поне не е в ефир

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
            Утре ще има ли прекъсвачи? )) и мирис на бензин ))
            Прекъсвачи май нема да има,щото като гледам всичко беше двутактово!
            С едно малко изключение!
            Последно редактирано от suzuki team; 17-12-11, 21:56.
            Иво (таксито) Андреев
            0988 91 80 50
            Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Искам да изкажа две мнения. Първо: По отношение на самото събитие, цялото състезание беше много красиво и добре подредено. Меко казано съм очарован, макар че отидох да го гледам малко предубеден. Накрая ни връчиха даже и приз за най-добър организатор на Freestyle за 2011. До тук всичко е ОК. Второ: Невъобразимо беше освиркването на бат Бойко и другите нам неприятни хора. И на мен не са ми симпатични, сигурно даже много повече от тези дето ги освиркваха, но така само се излагаме. Не е мястото на такива събития да го избиваме на политически пристрастия. Няма да се учудя догодина да ни резнат отвън дотациите заради тия изцепки. Има си избори за тази работа......
              MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Лудница!!!! Залата беше пълна и имаше от всичко. Лично аз съм много доволен

Коментар

Супер ме е яд, че покрай работата съм го изпуснал по телевизията :-(
                  Моля ,ако някой го има на запис цялото събитие да го пусне някъде да си го свалим! Благодарско!

Коментар

Първоначално публикуван от vlado_varna Преглед на мнение
                    Супер ме е яд, че покрай работата съм го изпуснал по телевизията :-(
                    Моля ,ако някой го има на запис цялото събитие да го пусне някъде да си го свалим! Благодарско!
                    Ето сваляйте и се наслаждавайте,но трябва да се регистрирате

http://www.p2pbg.com/index.php/smf/В...5320ad23708a78
                    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                    0885 660 613

Коментар

Снимки утре, сега градивна критика.

Първо; паркинга беше ПЛАТЕН, по 3лева, добре, не е проблем, но задръстиха движението да ги събират.
                      Второ; озвучаването беше пълен ташак, нищо не му се разбираше на Иво, а води уникално, много съм доволен от него.
                      Трето; имаше поне 1000 човека пуснати без билети по шуробаджанашкия начин и пречеха на тези които са си платили.
                      Друга критика нямам, похвали и адмирации за всички които са свързани по някакъв начин с това състезание.
                      Такова шоу досега на родна земя на беше стъпвало и искрено се надявам пак да станем домакини. РЕСПЕКТ.

Коментар

Неповторимо шоу! Голям кеф! Истински празник за моторджиите! Чинела си беше на мястото! Какво повече му трябва на човек?!

Някои трикове направо спираха дъха.
                        Чехът Пилот, макар че не се качи на стълбичката, караше за публиката и тя го оцени подобаващо.
                        Другият чех се размина без контузия при падането.
                        Всичко беше перфектно.
                        Световният шампион не ме грабна с нищо, но това все пак е мое мнение и не значи нищо.

Ванка, давай снимки приятелю!!!

Коментар

"И аз бех там,и аз гледах" не съм направил нито една снимка,само видео клипове,и наистина чакам снимки утре от Чинела,защото знам,че ще има добри бройки....шоуто беше невероятно и мисля че пичовете много се изкефиха на Българската публика,беше страхотно....а от къде може да се гледа запис който са давали по някоя телевизия,дали ще се качи нещо по торент сайтове или в някой сайт

Коментар

Току що се прибрахме,даже не усетих,колко бързо стана!
                            Удовлетворен съм от чувствата и емоциите,които ми предостави този спектакъл!
                            Истинско мъжество,много техника и големи сърца,имат тези състезатели....БРАВО!!!
                            Колкото до освиркванията,аз смятам,че не е това мястото,има си митинги за това!
                            ТюркеДжиев старши
                            sigpic

Коментар

На пук на всички доволни.

Не съм присъствал, но гледах по телевизията и понеже следях и предходните кръгове, недоумявам с какво заслужихме призово място за терен номер 1 ? Същото ми питане е и за Горна Росица. С какво превъзхожда другите писти ? Мнения от присъствалите на състезанието няма да зачитам, по простата причина че адреналина ще им спадне след месец. Като за финален кръг очаквах повече. Сега съжалявам за загубеното време пред телевизора. А какво ли ще кажат изминалите по и над 200 км. за да присъстват ???????

Коментар

Лудница......
                                Чинела щракаше яко, така че скоро "fresh pic's"
                                Колкото това че освиркаха бат Бойко- пълна селения-това е международен евент все пак и това показва лицето на България.Догодина кинти може и да не се намерят.Все пак същите тези които го освиркаха, явно са доста навътре в мотоспорта, след като бурно аплодираха чичко Богдан
                                offroad фен
                                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X