Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Финалният кръг от СШ по фристайл мотокрос ще бъде в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Финалният кръг от СШ по фристайл мотокрос ще бъде в София

http://www.youtube.com/watch?v=nrdXK...ature=youtu.be

Ето едно бързо видео от мен,цъкайте на HD в долния десен ъгъл,не мога да пусна сборен,много голям стана целия клип и YouTube го не иска....

Коментар

От къде да започна? Освиркването беше пълна тъпотия, а аплодисментите за Богдан??? Наградите в началото???? Театър.Най-добър организатор?? хахахахахха смешно.Иначе скоковете бяха супер, но не бих отишъл пак.

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
        Лудница......
        Чинела щракаше яко, така че скоро "fresh pic's"
        Колкото това че освиркаха бат Бойко- пълна селения-това е международен евент все пак и това показва лицето на България.Догодина кинти може и да не се намерят.Все пак същите тези които го освиркаха, явно са доста навътре в мотоспорта, след като бурно аплодираха чичко Богдан
        Мда, селяния ама селяния. То ние ако не се наакаме за да ни разбере светът няма кой. Радвам се като виждам, че и други мислят като мен.

А иначе за хората пуснати без билети, дето Чинела обади......не стига, че не са си платили а и нагли кретените. Една групичка такива се изредиха да застават пред мен и да им гледам задниците. На всеки ставам и учтиво му обяснявам " извинете, но ми пречите да гледам, моля да се отместите". А те говедата ме гледат дебилски и се отдръпват псувайки наум. Накрая видяха, че няма да мирясам и отидоха да пречат на друг,...абе бати и сеЛянията.
        И още една критика към зрителите. На края за награждаването, половината зала вече беше празна. Айде бат Бойко ни е виновен и го освиркахме, ама с какво ни обидиха момчетата дето направиха такъв спектакъл та показахме такова неуважение към тях, като ги оставихме да ги награждават на полупразна зала..........а сетих се, "бързо да излизаме, че да избегнем задръстването на паркинга, то интересното мина, `бал съм ги".
        MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

За първи път снимам в зала и на изкуствено осветление, затова и снимките не са ми се получили.
          Въпреки всичко ще си позволя да пусна няколко, не ми се смейте много, аз толкова си "мога"...

След обяд още. ако тези ви харесат разбира се, иначе там адреналина ми беше и фотоапарата беше на заден план.

Коментар

Страхотно страхотно!!!
            Невероятни състезатели!
            Лесно е да се предвиди, че ще има освиркани. Просто да не се бяха показвали.
            На живо не е като по телевизора. Страхотно!
            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
              Лудница......
              Чинела щракаше яко, така че скоро "fresh pic's"
              Колкото това че освиркаха бат Бойко- пълна селения-това е международен евент все пак и това показва лицето на България.Догодина кинти може и да не се намерят.Все пак същите тези които го освиркаха, явно са доста навътре в мотоспорта, след като бурно аплодираха чичко Богдан
              Каква селения бре Гъби по телевизора непрекъснато казваха Софийската публика.
              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Ванка,все така скромен си братле.Знам,че след обяд ще напускаш невероятни снимки и бързам да свърша домашната си работа(пране,готвене,чистене,абе мъжка работа),че после да съм свободен и да се потопя във форума.Надявам се да не си забравил да сложиш лента в апарата.За състезанието,аз като зрител от малкият екран,мога да кажа само две думи-невероятно беше.Гледах го едновременно и по канала и евроспорт 2 и останах много доволен.Завиждам на всички които сте били там и бях сигурен,че без простотия няма да мине,тя е по хората.Ще кача целият събран материал тук в един форум,за да видят жабарите,че не само те могът да направят такова шоу,въпреки невероятната зала в Генуа.Дано и догодина има такива събития на родна земя и може би и роден състезател във въздуха да видим.Дано,дано!
                Beta 450 RR-Factory
                0039 3206052599

Коментар

Е, "Той", "Слънцето", да беше пропуснал поне веднъж...

И на мен много ми хареса. Беше си професионално - почване и свършване на време, сапзване на сценария и т.н. Имам подозрения обаче, че догодина ако има кръг ще си ходя сам, щото на "случайната" публика няма да й е интересно вече.

Коментар

Моето мнение е, че пилотите които участваха в състезанието бяха уникални. Мнението ми за залата обаче е, че не става за тази работа. Нова и хубава зала, но.................малка. Направил съм няколко снимки, но при условие, че Чинела е бил там, моите ще изглеждат смешни от към качество и стил
                    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                      Моето мнение е, че пилотите които участваха в състезанието бяха уникални. Мнението ми за залата обаче е, че не става за тази работа. Нова и хубава зала, но.................малка. Направил съм няколко снимки, но при условие, че Чинела е бил там, моите ще изглеждат смешни от към качество и стил
                      Залата не е малка, същата е като в Германия, имам и видео от там, по-късно ще ви го пусна.
                      А за снимките, ако не качвате и вие, спирам и аз, този форум не е да си мерим снимките, а да споделяме преживяното.
                      Наистина, стотина колеги от форума снимаха, или пускайте кадрите, или аз мигрирам във фейса....

Коментар

Софийска публика колко имаше незнам, но на паркинга беше пълно с коли, които не бяха със софийска регистрация (цитирам съседа по място в залата "Колиегааа, ша мой ли да опраием миестатаа?") . После същия този беше особено деен в освиркването, макар че не беше много на ясно къде се намира.
                        Състезанието беше интересно, а на живо е много впечатляващо. Такова шоу не е за изпускане, догодина пак!
                        Давай снимки, Чинел, че ми омръзна десктопа да ми е мъглявината Кил (Carina nebula) .

PS
                        Фейс ли? Ааа, да ги нямаме такива. Темата вече е прегледана почти 3800 пъти. Това т.нар. "фейс" може само да го сънува.
                        Последно редактирано от LightOfJah; 18-12-11, 12:45. Причина: PS

Коментар

Не можах да дойда аз, че съм яко болен. Явно е било голямо шоу. Хареса ми атмосферата в клипчето на Shifta. Вярно, че не бях, ама се радвам, че си имаме арена, на която да ни гостуват световни представления, че си имаме Троян и Горна росица, на които също идва световния елит, малкото ни състезатели по мотокрос напредват и въобще не е като да затъваме в това отношение. Според мен няма място за негативни емоции и от нас също зависи да се развива спорта.

А залата пълна ли беше?
                          Последно редактирано от iassen; 18-12-11, 14:17.

Коментар

Я да си кажа и аз пък ако щете плювайте ме. И аз освирквах! Верно само Р.Петков. Мотива ми да изпростея така ли? Ами не искам да му виждам физиономията на тоя. Особено когато съм плащал за да гледам приятни неща. Може и да има принос за събитието и за още събития... ама има и принос за едни други събития и факти, та най-добре да се не изтъпанва пред мен и да очаква да му ръкопляскам. Те това е!

За освиркването на другите участници си мисля , че май на друго освен освиркване май не сме способни. Те това е!

Колкото до останалата "селяния" - хора не сте отишли на опера а на мотоциклетно шоу. Според мен добро. Вярно, че я нямаше интригата на истинско състезание някак и си беше повече шоу, но момчетата са си просто безтегловни или не ги лови гравитацията нещо. Искам и аз така да мога .
                            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Добре де, добре, специално за светлината на н;ам си кво, или неговият екран пускам още малко снимки.

Ей на тази красива дама с фотоапарата и джентълмена до нея дължите тея снимки, да знаете.

И сега ако никой друг не пусне снимки, аз съм до ТУК....наистина, давайте да видим и другите, и аз съм зрител, и аз искам снимки.

Коментар

Брей, не мога да си избера снимка за десктопа. Голяма дилема. Хайде, който е снимал да публикува!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X