Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се сменя гума на тежко ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как се сменя гума на тежко ендуро

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
    .... (е откакто си купих правилните щанги ми е по-лесно де),......
    Дай моля те жокер ,че аз не мога да открия такива... и да се побират в багажа де
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
      Дай моля те жокер ,че аз не мога да открия такива... и да се побират в багажа де
      Там, откъдето купи гумите има и щанги (малки) - http://www.dalkomotors.com
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Във Варна в Интеринструмент има здрави малки щангички на много добра цена.

Коментар

благодаря за помощта
          0899187766

Коментар

Re: Как се сменя гума на тежко ендуро

Аз пък съм срязал на две една автомобилна щанга и да ти кажа - работи прилично
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Благодарение на Ivan_J,се снабдих с чудесни щанги от Интериструмент - 6,35лв бройката
              0899187766

Коментар

Тия дни ще ви мъча със снимки от гумата на Веспата ми (малка но доста твърда).
                Имам щангички от Louise но не става и не става, просто не влиза добре между гумата и джантата.
                Добре , че ми е резервната (колко хитро нали... да си имаш резервна гума под калника) ... но все пак искам да си я залепя
                Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                  Тия дни ще ви мъча със снимки от гумата на Веспата ми (малка но доста твърда).
                  Имам щангички от Louise но не става и не става, просто не влиза добре между гумата и джантата.
                  Добре , че ми е резервната (колко хитро нали... да си имаш резервна гума под калника) ... но все пак искам да си я залепя
                  Преди да вкараш щангата, трябва да отлепиш гумата от джантата и да натиснеш срещуположната и страна да влезе до средата на джантата.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Faca, поздравявам те за пътешествиете. Скоро и аз ще имам "експедиционна" машина и ще може да караме в Европа ;-)

Ако искаш помощ за смяната - пусни снимките на щангичките от Louis, да не са прекалено детски?
                    ;-)
                    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
                    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Аз съм с два броя щангички от луис-а и са супер. Напълно достатъчни са.
                      Yamaha XT​M600E '98
                      Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                        Във Варна в Интеринструмент има здрави малки щангички на много добра цена.
                        Къде е това?
                        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

На Дрин 1- дългия блок между Сливница и Владислав. На светофара на Пирин и Сливница.

Коментар

Първоначално публикуван от egerchev Преглед на мнение
                            На Дрин 1- дългия блок между Сливница и Владислав. На светофара на Пирин и Сливница.
                            Благодаря!
                            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Да ви споделя и моята случка...излязох един прекрасен ден с мотора на разходка забих се в някаква кал и спуках задната гума,но в мен нямах никакви инструменти и карах около 2-3 км със спукана гума.След като се прибрах вкъщи го повдигнах на един пън свалих каплата,но уви....не бях сменял гума на мотор,само на колело и по същата процедура действах,но на колелото е доста по лесно и затова действах с подръчни материали с една отверка и една щанга,но се получи...неволята и желанието за бръмкане по баирите учат
                              Ти карай мотора,а не той теб....Ред Бул ти дава крила,а сливовата 4х4

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                                Благодарение на Ivan_J,се снабдих с чудесни щанги от Интериструмент - 6,35лв бройката
                                И аз.
                                0882 415159

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X