Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си купя ли мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да си купя ли мотор?

Е стига бе.
    И ти ли адаш ?
    Я пиши на лични как се сдордиса. Годината ли кво не е в ред?
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Re: Да си купя ли мотор?

Сега всичките моторджии ще ме псуват, ама що не пробваш и някой по-спортен кабриолет за през лятото?
      Според мен, щом досега не си се качил на мотор, може би не те влече достатъчно. Ма може и да ми е грешна логиката.
      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

От: Re: Да си купя ли мотор?

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
        Сега всичките моторджии ще ме псуват, ама що не пробваш и някой по-спортен кабриолет за през лятото?
        Хахахахаха, няма ... все пак и моторджиите имаме чувство за хумор

Пък и си имаме специална тема "Питай патило, не старило" за тези работи:

http://www.offroad-bulgaria.com/show...43#post1222043

Пък и щом Ники има мерак да се качва след месец пак...значи си е баш за мотор
        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Е стига бе.
          И ти ли адаш ?
          Я пиши на лични как се сдордиса. Годината ли кво не е в ред?
          Аз не се притеснявам да го напиша и тук. Даже и снимки на крака мога да пусна, ама няма да са много естетични.
          Самото падане - качих се на мотора, Жоро ми каза да пробвам само задна спирачка и докато съм я натискал, съм понаклонил мотора повечко. Подпрях левия крак, но уви... не успях да го задържа и така ме захлупи. На мотора му нямаше нищо, защото се подпря на краш-тапата, но аз преразтегнах задния мускул на бедрото. Оказа се, че съм скъсал мускулни влакна. После карах още четири часа. Само като слизах от мотора не можех да ходя... Сега съм притежател на голям и много цветен хематом, който от вчера покри и половината прасец. Куцам здраво, но като ме питат, отговарям почти с гордост, че съм паднал с мотор... е, не уточнявам, че е от място...
          За сега не мисля да се отказвам. Не знам, дали ще стане от мен моторист, но поне ще съм опитал.
          http://www.nakladkibg.com
          накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Ще стане, ще стане, щом 4 часа си карал и ти е направило впечатление до слизането, че нещо те боли.На един от постовете, как си се запалил по моторите на тези години аз разказах за мен. Ще ми е интересно и твоята версия, а иначе съм намислил нещо и като узрее голям смях ще пада. Но да не отваряме шампанското още. Успех и в избора и във възтановяването.

P.S. Аз подкрепям мнението на Бойко.
            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
              ... За сега не мисля да се отказвам. Не знам, дали ще стане от мен моторист, но поне ще съм опитал.
              Ще стане... Всъщност, ти вече си! Мога да се обзаложа, че няма да дочакаш да премине травмата, за да се качиш отново на мотоциклет... Хех... а само до преди седмица, се питаше дали да си купиш мотор. Прав беше Джамбазов:

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              ... правилното заглавие на темата ти е не "Да си купя ли мотор?", а "Какъв мотор да си купя?" .
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ники, скорошно оздравяване !

Ко викаш ..друго си е травмата да е от мотор, а не от падане по стълбите..както лъжат повечето

Чакам с нетърпение продължението на сагата

Коментар

Ники, честито. Гледах снимките и видях, че си усмихнат. Сега вече ще знаеш колко е важна екипировката и какъв е кеф да караш мотор. На пътуването сега в Африка за пореден път се убедих, колко е важно човек да подбере правилната екипировка. За това не трябва да се правят компромиси в качеството или да се търси някакъв модерен външен вид. Важното е да се сигурна и удобна. Айде вече говори за конкретни марки и модели, че то е ясно - веднъж като опиташ, няма спиране

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                    Ники, честито. Гледах снимките и видях, че си усмихнат. Сега вече ще знаеш колко е важна екипировката и какъв е кеф да караш мотор. На пътуването сега в Африка за пореден път се убедих, колко е важно човек да подбере правилната екипировка. За това не трябва да се правят компромиси в качеството или да се търси някакъв модерен външен вид. Важното е да се сигурна и удобна. Айде вече говори за конкретни марки и модели, че то е ясно - веднъж като опиташ, няма спиране
                    Като ми се оправи крака, ще направя още един-два-три курса с Жоро и тогава ще мисля за марка и модел. От краткият ми опит стигнах до извода, че ендурото няма да ми е лесно за каране. Май в първият си пост пропуснах да кажа, че съм 1,70 висок и ще ми е трудно да стигам земята с двата крака. Поне докато се понауча ще е за предпочитане да взема нещо по-ниско. За екипировката вече имам някакви идеи, но още само гледам.
                    http://www.nakladkibg.com
                    накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X