Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Краден мотор?!?! Или случки в Абсурдистан...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Краден мотор?!?! Или случки в Абсурдистан...

В същност при мен нещата са в ред. Документите са в ред. Цялата сума за покупко-продажбата аз съм я взел. Нямат да ми дават още пари за сделката, за да се притеснявам. Дървото в момента го яде новият собственик от Варна. Аз и предишният собственик на въпросната Африка от Пазарджик вече му изпратихме копия от големите талони и копия от договорите за покупко-продажба чак от 2002 година до сега. Да се оправя на място във Варна, с тези документи момчето, с местните защитници на правовият ред....

Колегите моторджии тука ни бъзикат, че скоро ще ни видят в новините по телевизията, как си крием главите, до като ни арестуват при провеждането от МВР на акция "пътешествениците".....
    Последно редактирано от ВладиЧ; 30-06-11, 12:10.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

Явно има заформен нов клан на "организираната престъпност" ..... АФРИКАНЦИТЕ .....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Мани, продават си един на друг един мотор няколко пъти, само и само да заблудят Органите.

Коментар

Аз от Владич повече нищо не купувам!
          You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

КАТ Варна са под всякаква критика !
            Проблема е в тях а не в мотора !
            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

А аз си мислех, че КАТ Враца са най-зле. Повече няма да се оплаквам. Макар, че в случая КАТ Варна не са виновни. Виновни са гърците. Въпроса е колко бързо КАТ Варна ще успее да изпрати запитване до Гърция относно обявяването му за откраднат. Би трябвало да съберат всички документи на мотора и да искат техните, да се види кой собственик аджеба претендира за него.
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Владич, добре че не се нави да тръгнеш с мен Щях да те снимам как ти слагат белезници на границата
                Yamaha XT​M600E '98
                Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Не знам доколко имаш вяра в това момче и доколко са проверени фактите, но историйката изглежда леко нагласена. Дали са сверени номерата, че е представен в КАТ именно моторът, който ти си продал?
                  Едната ми версия е да са представили леко подправен договор с друг мотор, който наистина е краден. Ще помогне, ако пазиш твоето си копие.
                  Другата е да съществува схема за изнудване със замесени гръцки служители. Ще разбереш, ако ти се обадят (или на въпросното момче). Номерът на рамата е дълга работа, не може гърците от въздуха да си го измислят. Трябва да знаят отнякъде, че съществува изобщо такъв мотор.
                  Трети вариант е да има истинска, честна грешка. Но не мога да си представя, на кой етап.
                  Ясене, влизаш във филми.
                  Познавам Иван и не вярвам да направи такова нещо.
                  В момента той е най-прее*ан.

Коментар

Истината е че има голяма далавера с застраховки на МПС-та.Мой приятел си купи преди 4г. мотор от Дупница.С повреди охлузен.Документи всичко изрядно.Регистрираго в КАТ в НАП,плаща данъци както си е редът.Преди 1г. отиват на събор в Мангалия-Румъния.И на митницата нашите ченгета му конфискуват мотора защото е краден в Италия.И се започва сагата с документи,разследване и пр.Така близо 7месеца.Нае си адвокат и чак тогава искаха от главния прокурор да се освободи машината от запор до установаване на случая.Цяла Европа е опасана от мафия.Това момче да си наеми адвокат иначе ще чака доста.Май цяла Европа е Апсурдистан,не само България.

Коментар

Ял съм го това дърво с една от предишните ми коли. За 10 дена навъртях сигурно 2000 киломтра отКАТ Пловдив до КАТ Стара Загора докато се изясни за какво иде реч, а именно - една патка в КАТ-СЗ недогледала внимателно буквите на номера и айде колата крадена. Накрая ми писна, имаше викове и крясъци (а по принцип не викам) само дето не се сбихме с шефа на регистрациите в СЗ. Накрая пича отиде лично да провери и се разбра каква е работата. Бензина, времето и нервите си останаха в моя гъ... ааа, двор.
                      надявам се да е нещо такова все пак, иначе по-лошо.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

@ silverfox : Кат Враца са си хора ...обаче знам случки ... които са само за маса

Наистина тъпа случка.
                        Нямаше ли опция да провериш МПС , дали не е обявено за крадено преди да го закараш в КАТ ?
                        Питам, щото като продадох бившата кола , момчето където я купи, беше ходил да проверява в КАТ София.

Надявам се случая да приключи бързо , за да може новия собственик да се радва на Африката.
                        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Със сигурност има такава опция, но като купуваш МПС с редовни документи не се замисляш да го проверяващ дали е крадено. А за масата - само пиши ако ще идваш в тоя район - от мен е, пък КАТ Враца да са живи и здрави
                          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ако става въпрос за грешка , минимум месец ще е без мотор . Това при положение че собственика прави необходимите постъпки за установяване на проблема. В Кат Варна са ми задържали нов внос бус ,за това че е пренабит номер на шаси (заради ръжда). Парадокса беше , че интервенцията беше описана в немския талон. Ама Професорите в Кат казват -ами ако ти си набил номера , контра реплика от моя страна -ами надписа в талона . Отговора беше че талона можел да е фалшиф .Буса в РПУ за месец ,нерви и кофа мастило по разпити .Така че търпение и по здрави нерви , докато излезе къде е проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Явно има заформен нов клан на "организираната престъпност" ..... АФРИКАНЦИТЕ .....
                              Баси... продавам Africa, запазена... ще купувам SimSon... никакви Хонди повече... не искам да ме показват по телевизията...
                              Последно редактирано от Ilarioncho; 07-07-11, 22:31.
                              Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

Кого са давали по телевизията ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X