Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI DL650/1000 V-Strom vs BMW GS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SUZUKI DL650/1000 V-Strom vs BMW GS

Сабине , никъде не съм казал LC4 и LC8 , ставаше въпрос за сегашните правила , ама ти веднага си мислиш за КТМ.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Funny-KTM-Warning-Sticker-Decal-Motorcycle-Race-MX-SX--for-sale_180601045849.jpg
Прегледи:1
Размер:27.0 КБ
ID:5258482
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Темата ми е много забавна :-)
        Мони - смили се над Илиян - остави го малко да се посъвземе преди да го продължиш!
        [RIGHT][FONT=Comic Sans MS]R1200GSA[/FONT][/RIGHT]

Коментар

Че к'во му е на Илиан?! То ако на тоя ден не му се обърне внимание.... ще вземе да си купи и .... хм.... кое ендуро имаше най-силни вибрации?
          You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

кое ендуро имаше най-силни вибрации?
            на Дъг H-Dто

Коментар

Първоначално публикуван от Nicky. Преглед на мнение
              Темата ми е много забавна :-)
              Мони - смили се над Илиян - остави го малко да се посъвземе преди да го продължиш!
              Сега чак видях какво съм написал и се видя как ще го трансформира едно раздрусано подсъзнание. Адвокатската ми роля е обречена.
              [RIGHT][FONT=Comic Sans MS]R1200GSA[/FONT][/RIGHT]

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                Сабине , никъде не съм казал LC4 и LC8 , ставаше въпрос за сегашните правила , ама ти веднага си мислиш за КТМ.
                ...хвана ме

Коментар

Темата наистина е много забавна
                  Може би трябва да се прекръсти BMW against the world
                  В интерес на истината, след като името й все още е "DL650/1000....." ето и моите 5 стотинки в темата :
                  Всеки кара това, което може да си позволи и това, което най-много му е харесало. Аз виждам основните недостатъци на BMW-тата най-вече в цените им. Да, не се чупят(много), но за целта се иска периодична поддръжка, а доколкото съм забелязал при баварките не е от най-евтината. Докато DL-a е много по-бюджетно решение с не чак толкова много компромиси.
                  DL650-ката по никакъв начин не е по-непроходим и неофроуд мотор от големите БМВ-та, имат и много прилики - малки гуми, малък клиренс, неголям ход на окачване и т.н., обаче DL-a е в пъти по-евтин от BMW-то и като поддръжка и като покупка, което не е малко, а и фабрични дефекти наистина няма...или поне не съм чел за такива..
                  Африка и Тенере - ясно е : почти нямат недостатъци, евтини са за поддръжка, срещат се почти на всякъде, макар и все по-рядко - там замисъла е много по-ясен - и размер на гуми и на окачване, всичко говори за сериозен офроуд, стига да може да има кой да ги кара.
                  И да, факт, КТМ имат най-широката гама от по-офроуд насочени мотори, отколкото БМВ, особено в "тежка" категория.
                  За мен спорът е малко излишен - всеки, който го влече повече офроуд скача в КТМ, който е по-шосейно ориентиран в БМВ.
                  И за пореден път - не е важно с какво пътуваш, а какво желание имаш да го правиш И Милен пърпори из Турция и скоро ще тръгне към Иран със 125cc Хонда, и Бенджамин мина цяла Африка, близък Изток и Европа със 125 или 250cc Yamaha (вече не си спомням кубатурата) и надали са имали супер големи дилеми - ама Предна 21 и 30см ход на предницата, или 17'ка и 16см ход на предницата .

Поздрави и нека по-добрият победи, хахаха

P.S. Разговорът, за който говори Мони за R1100-то, е автентичен, потвърждавам
                  Последно редактирано от Тануцо; 08-03-11, 14:00.
                  Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
                    Че к'во му е на Илиан?! То ако на тоя ден не му се обърне внимание.... ще вземе да си купи и .... хм.... кое ендуро имаше най-силни вибрации?
                    Еми то ти си имаш вече един вибратор,позвай го по предназначение....ако можеш?!,цък,ако ти стиска ми бе мисълта....

Поздрави
                    търся си подписа....

Коментар

Това за R1100 го кажете на ей тоя пич: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=278021
                      Едва ли е карал само "градско".
                      BMW R1150GS

Коментар

Тук имаше една тема за 800GS и горивния филтър който е сто и кусур лева и трябва да се сменя на 30К километра. Може да бъркам цифрите, но не е с много. Та темата беше кво да измислим, че да излиза по- тъничко.
                        Бойко се принуди да си търси уникален акумулатор, защото оригиналЪТ го закара от София до... Турция.
                        Наскоро бях в Мюнхен и се качих на всички настоящи модели на Марката, нито един не ме грабна, а аз много се старах.
                        Единственото, което ми направи впечатление беше, че както при леките коли, така и при моторите, пластмасата е като от рециклирана кофичка от кисело мляко. Дип, че едните се правят в Мюнхен, а другите в Берлин.
                        Те такива щуротии при Сузуки няма.
                        Още повече, немеца си докарва стоката през ЕС, без мито, от близичко, а япончето трябва да плати за камиони, контейнери и пак камиони, мито и пак да докара тая (значително по- ниска) цена.
                        Еми, още доста трябва да се потрудят германчетата, за да ме спечелят като клиент. Ако си пуснат стоката на реалната цена, която трябва да е под тази на японските марки, може и да се замисля, ако реша да си купувам пистарка.
                        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
                          Чудя се ,как ли би изглеждала една анкета "Ако утре тръгваш сам на Околосветско пътешествие -на кой мотор би разчитал"
                          Мисля ,че тогава ще лъсне истината за най универсалния мотор. Аз бих гласувал за едно прекрасно Супертенере 750 ,нищо
                          че няма да е ново от магазина.
                          След дискусията тази вечерq АРГУМЕНТИРАНО облъчване и четене през последния един час моя отговор е

SUZUKI DR650SE 2009

Коментар

Амин!
                            Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                              След дискусията тази вечерq АРГУМЕНТИРАНО облъчване и четене през последния един час моя отговор е

SUZUKI DR650SE 2009

Ми то,това май е правилната вакса ))

Коментар

Извинявам се , че не е по темата , ама при правилна експлоатация и без много ръчкане това Сузуки колко хиляди би изкарало ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X