Обява
Свий
Няма добавени обяви.
KTM Adventure срещу BMW GS
Свий
X
-
От: KTM Adventure срещу BMW GS
R1100GS не ползва т.нар. лула-бобина. Такива имат някои 1150 и някои 1200, които са с по 2 свещи на цилиндър.Първоначално публикуван от gogo_danailov Преглед на мнениедо сега не съм пазарувал от доставчиците на БМВ в България но съм си харесал някои работи и те имат ли в наличност от този саит си харесах зарядно, аптечка и др. глупости. Не знам къде да задам въпроса мога ли от Р1200ГС бобините-лули да сложа на Р1100ГС на стария ми мотор ползвах от по новия модел такива бобини-лули електрониката ми беше от ЦБР919 а бях разкарал оригиналните бобини и си сложих от ЦБР954 бобини-лули така го и продадох с иридиевите свещи на бош и тези лули от ЦБР954. благодаря ви предварително.
На твоя 1100 можеш да пробваш лули от първите 1150 до 2002 с по 1 свещ на цилиндър, а най-добре оригинални.
Оригиналните са BERU, така, че е възможно да се намерят и по магазините за авточасти.BMW R1150GS
Коментар
-
Колеги, имаме НОВИНА!!
Снощи, след усилно и продължително изчакване, нарочно изпратен папарак, скрит в храстите и оборудван със специална техника, позволяваща нощни снимки от безопасно разстояние, засече отлично познат нам субект да се придвижва с нетипично превозно средство.
Учените и форумните анализатори все още нямат категорично обяснение на феномена. Всички обаче са единодушни, че най-вероятна причина за това изключително странно събитие се крие в настоящата тема.
Някои крайни мнения твърдят, че настъпилият наскоро технологичен крах на германската лагеростроителна индустрия е причина за коренната промяна. Други анализатори изказват мнението, че временното подвизаване на нашият колега и приятел върху моторно превозно средство произведено в друга германоезична страна - Австрия е причина за тоталното му отказване от мотоциклетите въобще.
Отговора на загадката тепърва ще се изяснява, но дотогава експертите съветват притежателите на превозни средства от засегнатите по-горе марки, поради потенциалната, непосредствена опасност за тяхната хоби-ориентация, да се въздържат от използването им, а вместо това да се преориентират към продукти с доказано качество, произведени в Япония.
Последно редактирано от Ilarioncho; 06-10-11, 09:21.Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info
Коментар
-
Коментар
-
Ilarioncho,
Не е японско. Колелото е българско. А това, което не се чува на снимките, но е много съществено е полско
Първоначално публикуван от milentv Преглед на мнениеDownshifting
______2
Е = MZ
Коментар
-
Явно БМВ наистина е еманацията на мотоциклетостроенето, след като единствено възможната следваща стъпка е тази, а след нея.... остава само лоното на перипатетиците
Германска му работа..затуй Фаца толкова въздиша и мечтае
Gnome Rhone AX2 800 1938
Yamaha XT600Z 1VJ 1986
Husqvarna Te 510 1989
Argvmentvm ad novitatem
Коментар
-
Първоначално публикуван от milentv Преглед на мнениеDownshifting
? http://en.wikipedia.org/wiki/Downshifting

Да си купиш нещо, което да го ползваш 30 години (вместо да го сменяш всяка година за по-новото) също е форма на downshifting.
Познай накъде бия..You'll never find out - I got no key hole....
Коментар
-
10 годишна тайландкаПървоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение

Да си купиш нещо, което да го ползваш 30 години (вместо да го сменяш всяка година за по-новото) също е форма на downshifting.
Познай накъде бия..
Коментар
-
Да, ама ... после ще хвърлиш много пари за тунинг ....Първоначално публикуван от milentv Преглед на мнение10 годишна тайландка

Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Веднага отговарям:
Пича си вика "Ако бях с КТМ щяха поне да могат да ме изтеглят..."
"Ако бях с КТМ това никога нямаше да се случи
"
"Кой искаше огънче?"
Ето и няколко смешни:
Титаник...
Мамка и и гравитация...
Има и по тежки офроудъри от вас с БМВ-тата:
... но колегите ви не се отказват и опитват да наваксат:
Подвижен битак:

Коментар
-
Леле , как кълве , от първия път каква риба хванах. Обаче информацията е полезна , BMW няма да си купувам , ще си карам Тенерето. Бойко , ясно е , че е от падане , затова съм показал и първата снимка , можех и да не я показвам , но Събин щеше да напълни темата със счупени BMW-та. Тези "Африканци" много лоши , вижте как се подиграват с другите мотори:

А това не мога да го разбера , новата Африка ли е , или китайско копие на BMW.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар