Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо ли минават транзит все още през България??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо ли минават транзит все още през България??

Не са единствените, но факта почва да ме дразни. Толкова ли големи говеда сме.

http://www.apriliaforum.com/forums/s...d.php?t=159832
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

От: Защо ли минават транзит все още през България??

Още дълго време ще минават така.

Коментар

Ам'че, те 'орицата са си го написали: "Everything in Bulgaria looks run-down".
      Всеки си гледа в своето дворче, в своята паничка ... малко са тези, които им стиска да огледат селцето отдалеч, че да видят защо ни заобикалят ...
      Ако ние не си оправим страната, кой да ни оправи?

п.п. Със ЗМЕЯ, мислим заедно
      Последно редактирано от бат Димо; 02-11-10, 21:51.

Коментар

Виж снимката с "децата" на перона! Сигурно си представят че по пътищата е още по-зле!Те са гледали подобни снимки,техните приятели ще видят тази снимка,и ..така!Предполагам че не са видели нищо,за което да си заслужава да карат по нашите пътища! Не че няма,просто не са го видели!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ми те `ората са го рекли

Първоначално публикуван от SpitfireTriple
          Everything in Bulgaria looks run-down
          П.П. С бат Димо сме писали заедно

Коментар

Защото са тръгнали не за България, и защото си е тяхна работа дали ще се заседяват или не ?
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Преди два дни за пореден път се мотах по Бг, и за пореден път си задавах въпроси . Конкретно за случая - защо за Крушуна знаят малцина, а за Плитвице - цял свят ... защо уникални места при нас са тотално забатачени , а по света с това се прочуват и изкарват пари. Като се сетя как съм бил стотици километри в чужбина , за да видя някоя прочута развалина или водоскок , добре рекламирани , а подобни неща тук са в неизвестност, направо умирам от яд... За Девташката пещера има една смотана табела на завоя , на стотици метри от входа, маркировка и стълби - не , трима души падахме в тинята докато се добрахме до там , а на Крушуна мазен циганин разпалва скарата от 9 часа , и опъва масите , чичо седи на бариерата и събира пари за паркинг и посещение , обаче във водоскоците на кристалната вода се виждат бирени бутилки и мизерии, а тоалетната даже я снимах за спомен, толкова ме впечатли ( може да пусна снимка) , но Това не е проблем за Община Лапница - нали капе по нещо ... На тоя фон присъствието на германец с мотор на Гложенския манастир направо ме изненада - указанието за там си е с мижава табела на кирилица, а на картите не е показан път. Проходите са ни място за отегчение и оцеляване , а не място на което да караш с кеф .Та примери много , и за това ще сме си транзитна дестинация още дълго , дори за нашите комшии.
              Последно редактирано от go6o; 02-11-10, 23:05.

Коментар

А защо ли в България млекопитаещи с 30 условни присъди са на свобода?
                Гоблин, извинявай, ама не се сдържах ! Ако прецениш .............
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Например във Велинград има 200 (двеста) минерални извора с различен състав на водата. В Баден-Баден има три минерални извора. Някой по света да е чувал за Велинград?
                  Да речем, че се вземе решение Велинград да стане световноизвестен....Веднага започват едни български борби под коша, бутане с лакти, странични подавки и асистенции. Най-накрая най-наглият, (а не най-добрият и не дай си боже пък някой местен) печели поради добри връзки на високо. Останалите обаче, които са загубили понеже връзките им не са били много яки веднага подават молби в съда, че има измама, или процедурата е опорочена. Започват съдебни дела и битките продължават... Минава много време... През това време Велинград си живурка тихичко в планината, минералната вода си тече, хората се чудят как да свържат двата края, пътищата се разбиват и от време на време даже се кърпят, а чужденците все така подминават България. Тях не ги интересуват битките на разни кръгове и съдебната ни система...
                  Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

Някой от тези хора спокойно обикалят Албания,Косошо, Чечня и др. подобни, а ги е страх да покарат в БГ. Дори не си и правят труда да проучат какво ще видят и от къде ще минат, а не е да няма от къде да научат. Да тревата пред блока не е окосена на 5 см. и мравките ни не са стерилни, къде другаде могат да видят толкова обширни полета с магарешки бодили, къде другаде могат да карат офроуд по магистрала, къде ще намерят повече спа центрове ..............
                    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Човека го е казал много добре с едно изречение: "It's not just a lack of money, it's an attitude."
                      А иначе, както ти сам каза последния път - просто нямат информация, а тази която се разпространява за България не е от най-хубавите...

Коментар

It's a matter of perception... Всеки вижда това, което иска да види - ако си мисли, че България е перона на гара в София, то това си е негов проблем. Лично аз смятам, че България е красивите хълмове и гори. За мен този човек е дошъл с нагласата, че сме цигани, та за това само това е видял. Колкото и показателно да е - факт - загубата си е лично негова Да се оправя...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                          It's a matter of perception... Всеки вижда това, което иска да види - ако си мисли, че България е перона на гара в София, то това си е негов проблем. Лично аз смятам, че България е красивите хълмове и гори. За мен този човек е дошъл с нагласата, че сме цигани, та за това само това е видял. Колкото и показателно да е - факт - загубата си е лично негова Да се оправя...
                          Перона на гара ли? Точно за това няма никакъв смисл да се споменава, на фона на това какво съм видял по пероните на разни гари в Германия например, след залез слънце. Вярно, преди години (но не чак толкова), ама какво от това? Не деца, но за сметка на това доста други отрепки от всякакъв вид, пикаещи, викащи, драйфащи, и каквото се сетите. Аз бях втрещен, бидейки българин. На моменти дори си ме беше откровено страх. А и няма да забравя думите на енгличанин, който прибирах към центъра след кратък запой по кръчми в младост. Не мога да го цитирам точно, но общо взето беше приятно учуден че едва ли не по всяко време от денонощието можеш да се разхождаш необезпокояван почти навсякъде.

Все някой е ходил в Египет, нали? Изобщо, има ли някой дето да не знае за Египет? А дали с изключение на точно определени места, навсякъде другаде мизерията и миризмата не е десеторна на нашата? Да речем като в циганско гето? За голяма част от Индия не е ли същото? И какво? Като минат транзит от там - губят.

Та, черногледството не ни помага много. Като минават транзит - за тяхна сметка си е. Въпроса е да се чукнем по главите какво да направим че да не минават транзит, ама май за това няма скорошни изгледи.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В Египет и Индия очакват точно това - мизерия и миризма, затова и ходят, да подушат духа на древната култура. Макар , че нито едните , нито другите имат нещо общо с тази култура, камо ли пък да са я създали или поддържали, добре че беше Англия. А у нас не очакват такава картинка, щот сме у Европа - ама друг път.
                            А и този форум би могъл да подобри информираността на чуждите приключенци, като владеещи съответния език колеги, се регнат в чуждите форуми и пуснат по някое пътеписче със снимки от Родината.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

По скоро си мислех за друго - раздел на английски - с инфо за страната и възможности за туризъм , защото човек като тръгне в определена посока , черпи инфо от всякъде, аз лично съм изчел доста чужди форуми . Тъкмо популярноста и посещаемоста ще вдигнат нивото . Какво лошо има някой да пита нещо , и да почерпи информация, директно от извора ... дано модераторите и админите помислят за тази възможност.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X