От: Далече ли е Иран?
За отношенията между велопътешествениците и мотопътешествениците
milentv, отдавна ме тормози мисълта за отношенията между пътуващите колоездачи и мотористи. Повече от 50 (а може и повече) пъти ми се е случвало да се разминавам или да настигам пътешестващи колоездачи и на всички маам за поздрав. С огромно неудоволствие установих че почти никой (да кажем 98%) не отговарят на поздрава. Случвало ми се е и да спра при някой почиващ си велосипедист, подпитвам нещо, в края на краищата искам поне да се убедя, че е добре и че няма нужда от някакво съдействие и т.н. нормлните неща. За съжаление отново почти винаги срещам неадекватна реакция. Обръщат се на другата страна, нямат желание да си говорят с мен, игнорират ме
Дори бях писал по въпроса в един от пътеписите.
Все още нямам обяснение на този странен феномен. Канех се да питам някой колоездач, като ми попадне, но току се усетих, че ти си иделният човек, който може да осветли терзанията ми по тази тема. Нали си бивш вело-пътешественик, настоящ такъв в ниската кубатира и бъдещ в нормалната. 
Сподели моля те твоето виждане и мнение.
За отношенията между велопътешествениците и мотопътешествениците
milentv, отдавна ме тормози мисълта за отношенията между пътуващите колоездачи и мотористи. Повече от 50 (а може и повече) пъти ми се е случвало да се разминавам или да настигам пътешестващи колоездачи и на всички маам за поздрав. С огромно неудоволствие установих че почти никой (да кажем 98%) не отговарят на поздрава. Случвало ми се е и да спра при някой почиващ си велосипедист, подпитвам нещо, в края на краищата искам поне да се убедя, че е добре и че няма нужда от някакво съдействие и т.н. нормлните неща. За съжаление отново почти винаги срещам неадекватна реакция. Обръщат се на другата страна, нямат желание да си говорят с мен, игнорират ме
Първоначално публикуван от Ilarioncho
Преглед на мнение
Сподели моля те твоето виждане и мнение.
. И то докато си бъбрят в групичка. Като птици са. Трудно ми е да допусна обаче, че тази вражда държи човек тръгнал да опознава света по този начин. Ти споменаваш за тенденция, а не за единичен случай.
) забра по път, а е с голям мотор. В моя случай е по-различно - всички ми се радват, щото съм малко смешен - висок съм 183 и моторчето стои неестествено измъчено под мен

Изпускал съм мотора прилично отгоре и, падал съм по черно и няма проблем
Коментар