Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов играч в любимия сегмент - Yamaha Super Tenere XTZ1200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов играч в любимия сегмент - Yamaha Super Tenere XTZ1200

Първоначално публикуван от ili4 Преглед на мнение
    След като минах през Yamaha на Цариградско ми се уби всякакъв интерес към мотора.
    Много добре ми развалиха настроението, а по принцип не се връзвам на такива неща...

Няма test ride, защото сме били в България и имало проблем със застраховките. Няма значение, че други фирми го правят. Нито пък, че съществуват фирми, които дават мотоциклети под наем. Те другите явно са в някаква друга България.
    Цената е 29 999 лв, но в нея влиза протектор на фара, тава под картера и двата странични куфара... даже и двигателя и кардана... купувай сега, 'щото догодина са екстра.

Радиатора при падане нищо му нямало 'щото се пази от кормилото...
    -'КВО?!?!? Ае чао!
    Това не е първото "ласкаво" мнение относно представителите на Yamaha в България.
    Добре де, толкова ли на никой от Yamaha не му пука за това, че тука им съсипват имиджа с такива служители ?
    .

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
      ...Добре де, толкова ли на никой от Yamaha не му пука за това, че тука им съсипват имиджа с такива служители ?
      То пък един имидж... и то пък един пазар...
      Следващият път, когато умът ви витае, последвайте го! => www.smehurko.info

Коментар

колеги, а защо няма темичка за xtz 750?
        Страхът от оръжията е признак за забавено сексуално и емоционално съзряване --- YAMAHA XTZ 750---

Коментар

Проблема в Ямаха България никога не е бил в служителите. Как беше поговорката ... рибата се вмирисва от към главата. Гърците казват какво може и какво не. В германия на Интермод за тест драйв на мотор ми дадоха каска и дрехи, като имаха много размери дрехи. Тест драйва си е голям риск. Особено за голям мотор. Аз моя мотор на приятели не го давам вече, защото само се потрошват и после се чувствам виновен, пък камоли на непознат човек.... това си е въпрос на личен избор в крайна сметка. Не мисля, че мога да ги упреквам за това.

Що се отнася до мотора, хубав е, но си е по за асфалта. Погледнете и с какви гуми се продава. Екстрите които са му сложили са супер за асфалта и абсолютно ненужна за един карач в офроуд условия, което още веднъж отговаря на въпроса за кой е този мотор. Ямаха винаги са били газарска фирма и не са се борили да продават хиляди бройки на ниски цени, а по скоро по малко бройна на по високи цени. Фирмена политика. Който не го кефи има и други марки.

Дизайна на мотора много повече ми допада спрямо GS-a. Ако трябва да избирам между Ямахата и GS-са няма и да се замисля ... не защото мразя GS-са, а защото не ми допада ... не ме кефи ... не ми се "ловка". Естествено от трите мотора избирам с 2 ръце КТМ Adventure, и такъв си и купих, но той не е в този клас така или иначе.

В заключение само ще кажа че и 3те мотора са супер стига да те кефят и да имаш време и желание да се научиш да ги караш и да ги караш.

И ако някой го кефи мотора да го взима - няма да сгреши!

Коментар

Я малко да съживя темата с няколко интересни клипчета.
            Тук можете да добиете представа за офроуд възможностите на мотора:

Тук пък направо ме УЧУДИ колко лесно вдигна "тежкия" мотор :

Ето и още едно клипче, този път камерата е монтирана така, че много хубаво се вижда работата на окачването:

Коментар

На този адрес: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=595933 може да се види как е еволюирал мотора от по-горните клипчета.
              BMW F800GS

Коментар

Първоначално публикуван от bulgarasen Преглед на мнение
                На този адрес: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=595933 може да се види как е еволюирал мотора от по-горните клипчета.
                Да, клипчетата са именно от там. Темата е доста дълга (45 страници дотук), но я изчетох с интерес. Има доста информация от първа ръка за мотора, а собственикът е маниак, като май няма екстра, която да не е сложил.

Коментар

Ако някой се чуди защо този мотор е ориентиран повече за асфалт, отколкото за офф роуд, то може да види отговора от Ямаха тук

Само ми е чудно дали това би излязло като отделна модификация на модела както е Адвнчъра при БМВ или ще бъде комплект от главозамайващо скъпи екстри.
                  Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Уникално красив, за съжаление ще си остане само прототип.

Коментар

• От: Нов играч в любимия сегмент - Yamaha Super Tenere XTZ1200

Прототип, прототип, ама ха дано накара Honda да се събудят...

Коментар

Има някакво раздвижване и в Honda , но не казват каква ще е "рожбата".

Скоро ще разберем!

Коментар

Първоначално публикуван от К.Наков Преглед на мнение
                          Има някакво раздвижване и в Honda , но не казват каква ще е "рожбата".
                          Само това "4" е малко притеснително. Дано цифрата е объркана.

Коментар

Вероятно 17" отпред -хайде няма нужда

Коментар

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
                              Вероятно 17" отпред -хайде няма нужда
                              Да бе, странна работа.

Коментар

Ето я и по-малката сестра:
                                http://spisanie.mobile.bg/motori/yam...braziliia.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X