Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DUCATI MULTISTRADA 1200S TOURING (2010)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Това оригинално си идва с OHLINS?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• mutragen
      mutragen коментира
      Редактиране на коментар
      Да. Олинс ги произвежда, не Дукати.

Чаркалаците дойдоха още преди 2 седмици. В четвъртия сервиз на Дукати, в който се обадих, този в Инголщат, ми обяви отново час за месец Юни. Повече не ми се занимава, че следващия е на 160км от мен... та направих час за 10-ти Юни. Нищо де, аз пак си карам мотора така, само когато ми трябва и лекичката, гледам да не товаря предницата, че като съм втора смяна ми писна да обикалям по половин час с колата улиците да търся паркомясто и после да одя кат абдал15 мин пеш до у дома. Кот'доди и гат'доди!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20240506_151832.jpg
Прегледи:374
Размер:237.1 КБ
ID:6964441

Име:20240506_151721.jpg
Прегледи:370
Размер:335.8 КБ
ID:6964442

HONDA NC700X '13
    HONDA Wave 110i '13

Коментар

Да напиша до къде стигнах с ремонта. Стана работата. Смениха ми частта, семеринги, прахоуловители, ново масло и в двата кола. Опънаха ме 388 евро за труд и масло и си го карам вече 1000км и с предницата всичко е наред.

Новата долница:

Име:20240610_142732.jpg
Прегледи:279
Размер:259.8 КБ
ID:6969248

И малко от разходката до Стелвио:

Име:20240714_053429.jpg
Прегледи:274
Размер:398.1 КБ
ID:6969252

Име:20240714_073913.jpg
Прегледи:273
Размер:335.7 КБ
ID:6969251

Име:20240714_080344.jpg
Размер:325.0 КБ
ID:6969250

Име:20240714_074342.jpg
Размер:289.8 КБ
ID:6969249
      HONDA NC700X '13
      HONDA Wave 110i '13

Коментар

• alexalex69
        alexalex69 коментира
        Редактиране на коментар
        И аз бях там преди две седмици .... Бях обаче с неправилното превозно средство .

Идеален

Мерси 🥃🥃
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Да я ползвам малко тая тема,че хем има нужда от раздвижване хем да ударите едно рамо...
        Предлагат ми бартер за Мултистрада пайкс пийк 2013 година.
        Аз обаче съм бос относно страдите и като цяло нямам никаква идея какво им се гледа.
        Харесва ми на първо четене активното окачване и мощността.
        Не ми харесва именно,че е страда,а не Хонда и не се знае какви скъпи изненади могат да се появят.
        Не съм и карал такава за да знам дали ще си допаднем.
        На хартия би трябвало...ама не съм съвсем убеден.
        Уж на 39000км от Белгия внос преди някакво време.
        Нямам идея какво им се обслужва.Има ли дезмо сервиз("скъпо") няма ли?!
        Абе какви камъни може да има там подводни.
        И не на последно място каква му е актуалната цена на тоя мотор към днешна дата?!
        Абе ей такива мисли ми се въртят в главата...
        А сега вие сте...
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

• viperr
          viperr коментира
          Редактиране на коментар
          То си пише Мулти Страда, много страдание те чака явно ако го вземеш.

• mutragen
          mutragen коментира
          Редактиране на коментар
          Бартер за какво? Цените на първите от 2010г като моя, тук в Германия започват от 6000 евро нагоре и стигат до над 25 000. За обслужването ще ти дам контакт за моя майстор, може да има и по-добър в България, но се съмнявам. Заедно учехме в МЕИ-то, просто е Бог на Дукати. Аз с моя късмет през 2020г купих за 7000 евро най-евтиния в цяла Германия, та знаеш през какво минах. Но сега мога да тръгна веднага и за много далече без да се замисля. То като го разглобиш и сглобиш с нови части... и да дадеш над 3000 евро за ремонт... Карал съм и други мотори, но тоз ме кара да се хиля като идиот в каската хахахах. Предстои ми след 10 хил.км. смяна на ремъци 120 евро и ролки 400 евро, ролките не са задължителни, но съм ги купил вече, инак изкарават до 100хил.км. Сега съм на 62хил.км, два мотора знам от първо лице дето износват лагери на колянов вал на 80хил.км., вече няколко пъти срещам обяви да се продават мотори със скъсан колянов вал на шийката на маховика, прекалено тежък е и метала се уморява след 50хил.км., но пък съм виждал и такива дето им сменят таблото с ново, щото след 100хил.км. спира да показва Както и в живота - всичко е на късмет!
          Последно редактирано от mutragen; 05-10-24, 07:52.

• slatanic
          slatanic коментира
          Редактиране на коментар
          Сега видях че си писал...защо не ме е известило не знам.
          Бартер за моят чопър VTX1800C.
          Ако не си видял другата тема за мидсайз адвенчър...е моя.
          Уж ще сменям едната техника с друга,но нещо не са дошли още да купят едната...та от там и предложението за бартер.

Нали за това питам…
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Принципно казват, че като вземеш Мултистрада и почваш Мулти да страдаш, ма май не е баш така. Бате Ради (дето и ти мисля го познаваш) кара само италиянски работи и не съм чул да има проблеми с Мултистрадата. Драго от форума комай и той обикаля с Мултистрада. И един друг другар кара Мултистрада. Никой от тях не съм чул да е имал или има сериозен проблем.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Тук са го описали добре какво да се очаква като проблеми. Аз вече реших всички на моя, само карам... за сега

HONDA NC700X '13
            HONDA Wave 110i '13

Коментар

Ето сайта на Чарли Синеуан. След Хонда Варадеро и БМВ мина на Дукати. Вика му Дукатанк... Подлага го на доста сериозни издевателства тоя мотор, но няма, почти никакви проблеми. Ръби я направо, като мотор за мотокрос тая машина, защото нещо хич не обича асфалта. https://www.youtube.com/@charlysinewan
              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
              Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X