С тоя коронавирус май ни се преебават плановете. Има и магистрала до там...като предпоследен вариант. Последния е да се откажем. Има още месец, ще видим.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
HONDA NC700X - наблюдения
Свий
X
-
На целият свят ебаха майката с тая тъпотия "корона вируса". В Германия имаше 19 болни, от които 17 вече са излекувани... В Китай има над 77 000 болни, от които над 27 000 са излекувани и малко над 3000 са жертви предимно стари хора. Ма то много страшно бе?!?!?!Че те от катастрофи и от най-обикновен грип по света за този период са умряли 50 пъти повече хора и то не само пенсионери... Правят ни на луди, журналисти и политици... И затварят граници....
Помня и предишната подобна истерия с птичият грип. На границата с Турция тогава ме караха да попълня специална декларация, че нямам температура и не съм болен от птичи грип.Какво стана с тоя птичи грип? Къде изчезна? Сега корона вирус... Дрън, дрън, та пляс... Глупости на търкалета.
Последно редактирано от ВладиЧ; 25-02-20, 07:49.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 2 likes
Коментар
-
Силно ми е интересно как е пропусвателния режим от Мароко към град CEUTA. Другото е: дали може да се мине от/за CEUTA към/от Европа с лична карта, че стана един спор по темата. Имаш ли някакво инфо?
Същите въпроси си задавам и за град Melilla, като там добавям и евентуална питанка за маршрута между CEUTA и Melilla, по-специално евентуални главоболия на ГКПП-тата, предвид мигрантските проблеми.Публикувайте отговор
Коментар
-
Първоначално публикуван от dambatamoto Преглед на мнениеКолеги,някой знае ли ,дали може да се влезе в Мароко,ако мотора не е твой,а го караш с пълномощно?
Коментар
-
Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнениеСилно ми е интересно как е пропусвателния режим от Мароко към град CEUTA. Другото е: дали може да се мине от/за CEUTA към/от Европа с лична карта, че стана един спор по темата. Имаш ли някакво инфо?
Същите въпроси си задавам и за град Melilla, като там добавям и евентуална питанка за маршрута между CEUTA и Melilla, по-специално евентуални главоболия на ГКПП-тата, предвид мигрантските проблеми.
- 1 like
Коментар
-
Имаме новина! Реших да се включа и аз във висшата лига... със Злостър - черното влечуго. Мисля да се разделя с добрата мила Хонда, нямам физическата възможност да ухажвам и двете! Ако Дукатито ми достави дори и половината приятни моменти, както го направи милата... ще бъда доволен! Ако някой я иска - да се свърже с мен. Но... идеята за Мароко си остава! Само мотора ще е друг. Да видим какво ще стане до Септември.
HONDA NC700X '13
HONDA Wave 110i '13
- 3 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар