...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуро, ама не знам какво.
Свий
X
-
Такааа. На новите тротинетки седалките се оказват с по-твърд пълнеж (дунапрен или каквото там). Пробвах нормалната седалка с мрежа и без. С мрежеста подложка и мрежа и без мрежа. Ниската седалка пак така. Поръчах гелова подложка. Накрая сложих ниската седалка, върху нея геловата подложка и от горе мрежата. Май така "ще живее", ма ще пробвам по-дълго не точно тези дни.
п.п. Явно г@за ми се е изнежил от стария мотор д..а!
п.п.п. Както писах преди фара се пооправи с читави ледове и настройка. Абе ... вижда се!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
- 1 like
Коментар
-
И днес ти писах,ама и тук да пиша,че днес карах едни машинки и много народ можеше да даде фира ако се разсейвам.
Тоя матор,а и 800 ДЕ имат кофти седалка като цяло.
Първо дупката която е формована за задника те ограничава адски много в движението си на седалката.
Отделно както си отбелязал тия сладури жлъти обичат да правят нещата дръвени последно време.
На мен тУЙ ич не ми допада.
Затова и от рейд,800ДЕ и трансалпа избрах каквото избрах.
Заводски само моята седалка е комфортна за разлика от другите две.
Ама ти си я тунинговал та няма да те мислим.
Аз остава да измисля кога да закарам маторя за смяна на масло,а от там да се нагласим за някоя разходка.Ама кога ли...
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Нищо не е черно/бяло.
Всички викат как на др-а как седалката била гомно а това е модел ʼ97!
Ми за мен е толкова ОК, че няма нужда от нищо повече, освен от мрежа.
Същото е и за последният СRF - супер е седлото, само мрежа съм му турил.
Враг усраине
Коментар
-
Е то и на стария В Стром само мрежа му трябваше. Ма това иде да рече, че едно време си бяха по-удобни. И на старата ми Ямаха си беше супер! Явно нек'во ефтино говно ползват за седалки вече.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Писал съм им, че само с глупости се занимават и само пари на вятъра дават, но не слушат, какво им се приказва...
Аз от Нова година леко и кротко вече минах над 1500 км.
Единствените пари, които съм дал са само за бензин. Беше по 1,18 евро литъра, после стана по 1,23 - 1,25, а вчера заредих на 1,33 за А 95. И това на най-евтините бензиностанции, на които аз зареждам. Другите вече са над 1,45 евро за литър. Кофти работа...
Последно редактирано от ВладиЧ; 23-03-26, 08:44.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 2 likes
Коментар
-
Стояне, разгледай някое от тия устройства ТУК.
Китайци са но от качествените.
Играе го като видео-регистратор, можеш да го поръчаш с датчици за мерене налягането в гумите.
Можеш да си пуснеш и навигация на него но в теб трябва да имаш сравнително актуален смарт телефон.
Демек пускаш си навигацията дето си ползваш на телефона през това нещо - ползва го като безжичен дисплей.
Има още по-евтини от това (по-китайски) но познати разправят, че това най-ставало.
Аз много НЕ харесвам идеята на това нещо но ако имаш интерес към регистратор + навигация без да си туряш телефона по мотора - тетова ти е решението!
Сега дори гледам имат някакъв дискаунт на сайта та са баш е момента

Ако избереш нещо от тия работи и имаш проблем с поръчка/плащане - пиши.
Мога да ти ударя рамо с тая част.
С монтажа... Мързи ме та ма боли но пак може би може да се измисли нещо.
Ти си на ход!Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Що па за голяма екстра смятат ТПМС ба ли го!? Ма интересни работи дето гледам и в Али-то примерно подобни. Ма има поле де! Тенкс!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
И за мен не е голяма, просто го споменах, че може.
Аз имах такива преди време с един Гармин но го продадох преди години заедно със сензорите.
Изобщо не ми е хрумвало след това да купувам други.
А и писах, че има по-евтини, не че тия са много скъпи.
Много-малко за всеки е различно, чувам само че тия конкретно работили добре.
Аз лично не харесвам никое но тук не става въпрос за мен
-
-
Ето ти още едно същото нещо от друга марка - INNOVV.
Цената е почти същата както тия на Carpuride.
Ако не се лъжа май имаше фирма, която ги продава тук.
VSYSТO вече е по-китайче, съответно и по-евтино ама е ТОВА баш уж прави пак същото.
Избор - бол, не мога да взема отношение кое ще върши по-добре работа.
Но всички са достатъчно евтини за да ги монтираш перманентно и да не ги сваляш изобщо.
Това не е баш така за GPS-и, таблети, телефони...
И тетака. Те!Враг усраине
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.
Коментар