Нещо ме бута отвътре да сменя концепцията комай. Искам да пътувам с нещо дето мога да мина София до Ахтопол примерно (просто в момента съм в Ахтопол) без да се налага да спирам щото задника ми се е схванал. Нещо между 600 и 800 куб.,като ше ме радва висок въртящ момент. Нещо дето е с нисък център на тежестта. По принцип съм по-висок и строен, ма напоследък НЕ. Та в таз посока да може смислено да се смъкне. На V-Strom 650 примерно височината ми е на кантар, на 1000 съм леко, като балерина (и на двата съм правил по едно кръгче дет се вика). На KTM 960 Адвенчър e kauza perduta. Тия ги давам само, като пример за височината. По принцип ме радват по-вехти мотоциклети, ма в Африката има заровено нейде злато. Нещо докъм 3000 български парични единици е ОК. Иначе няма да мога да спя на него, като ме изгонят.
То не, че и сега непременно ше си сменя возилото, ама много ми се ще. Другата опция дето ме бута е голям "турист" от сорта на XJR1300 или GSX1400, ма това друга тема. Там ми е леко "по-болно".

Коментар