Сори, че съм останал в другата тема
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуро, ама не знам какво.
Свий
X
-
- 3 likes
Коментар
-
За протокола! Ше му монтирам подгрев и друга седалка!! На стария е в пъти по-удобна, а е оргиналдъ. Ше си зема от Десо една по-ниска. Може да е по-добре. Или ще пробвам поне как е. Лошо, че го няма "Кожата" щеше да ми я нагласи, като ръкавица (е ... за г@за де!?).Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Поседи малко па може да и свикнеш.
Стига да не е сюнгер като тая на DL800
Иначе имам нов и излишен подгрев ама е за КТМ,
Вероятно да не стане без преработка и си нема сми.
Ще си найдеш универсални и ще си по-доволен, особено от Оксфорд.
Освен ку не са ги 0срали та да станат конкурентни на пазара - как често става напоследък
Враг усраине
Коментар
-
Не са ги чак толкова много,но за една трета от тия пари има по-арни китайци.
И аз не вервах ама и двамата със Стоян караме с такива и са си екстра.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Аз оксфорд ги имам за евтини предвид ония за КТМ
Не е зле предвид, че мойте са над 10 години и все още работят безотказно въпреки, че вече не за мен.
Изглеждат мега зле от години но функционално не са мърдали и щом трол като мене нема що да каже напреки - смЕтай
Те т'ва не се знае за китайците - колко време ще изкара. Там всеки ден е бонус
П.С: Бе алалем са на по-малко от 10 години ама се тая - много време е за нещо афтърмаркет!
-
-
Едно от нещата, които много харесвам на модела е аналоговата изглед на таблото.
Супер е, че все още ги произвеждат така но доколкото чувам дните на вистром били преброени.
Вероятно ще оставят само DL800 който е най-малко вистром от всички ама такова е времето
Добре изглежда пък и някой те е отменил с киченето до голяма степен
"Дограмата" фабрична ли е или аксесоар?Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Ся имам дилема!! Или да викна ниска оригинална седалка (щото изглежда да е по-удобна) или да споделите за някой дето да преработи тази, ама да не работи с материал на клиента!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
375 лв. А явно съм се изнежил. С по-дебели ръкавици около Благоевград ми беше студено. Бях забравил тая "убавиня". Седалката е малко "по-удобна"от дървен стол в китайски ресторант дееба!
-
Ами екстра е!
Ако си сигурен, че ще бъде по-добре - цената ми изглежда абсолютно приемлива.
Сийт концепт ще бъде минимум х2 а вероятно и повече.
Там некъде беше и седлото за газ-ката като разликата в удобството беше 0громна.
Нещо като пейка в парка и седалка в кино
-
Май по-скоро ше преправям тая седалка. Не заради цена, а щото не ми се вярва особено, по-ниската да е и по-удобна. Същият матрял ше да е. На Владича трябва да е същото говно. Как му е нямам идея.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
- 1 like
Коментар
-
На мен ми е идеална тази седалка на Сузукито. За първи път на японски мотор да ми е удобна седалката.
Иначе на всичките си японски мотори съм преработвал седалките, а на Хондата Африка 750, която имах два пъти я преработвах седалката, а на третият път направихме чисто нова друга седалка, която пак карах с възглавничка отгоре.
На японски мотор след 100-150 км започваха болките, изтръпванията и други ядове, включително и на Сузукито ДР 650, което карах из Памир 2023 год.
Сега на новото Сузи 800 ДЕ е без грешка седалката. Е вчера съм минал 350 км, като съм карал близо 5 часа. Никакви проблеми, болежки, изтръпвания, или ядове.
И на двете БМВ-та, които карах бяха също без грешка седалките. И там нищо не съм преработвал, и променял по седалките.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 1 like
Коментар
-
Щом не си сигурен по-добре опитай да работиш по тая.
Между другото вуната не помага ли?
Понеже при мен направи чудеса със седалката на хандата.
В сми стана нормално използваема без до боли след дълга употреба.
Забелязал съм, че оправя доста нещата… За колко време ни зная.
Сравнително отскоро съм с вуна под гъза но зася е супер.Враг усраине
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 1 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар