Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова придобивка,няколко въпроса ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нова придобивка,няколко въпроса ?

Да се похваля. Преди три седмици си поръчах допълнителни фарове за мотора, и днес дойдоха. Това е първата ми поръчка от Китай, и съм приятно изненадан. Фарчетата светят съвсем задоволително. Консумацията е 150 mA на по-високата мощност, имат три режима на работа: силно(нощен), слабо(дневен), мигащ(много несполучливо). Недостатък е, че трябва да се спира сахранването за преминаване от един режи в друг. Но за допълнително осветление е ектра.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1425914109698[1].jpg
Прегледи:1
Размер:149.8 КБ
ID:5647096

Коментар

А като спреш и пуснеш пак, тръгва ли следващия режим или стои все на един и същи?
      Т.е. можеш ли, да ги свържеш към дългите и да се включват всеки път с тях, или веднъж ще е силно, втори път слабо и трети път блиц?
      Subaru Impreza 2.0 '98
      Honda Africa Twin RD07 '95
      Honda Africa Twin RD07А '96

Коментар

Всеки път е на различен(следващ) режим. Мислех си с един бутон (без задръжка нормално затворен контакт) да ги свържа след контактния ключ.Така ще мога да избирам режима на работа.

Коментар

И аз съм с допълнителни китайчета отстрани, но само с един режим. Изведени са на отделен ключ на таблото ми и ги пускам, и спирам, когато аз реша без значение и връзка с другите ми основни фарове. Както допълнителните фарове за мъгла на кола са.
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Има ли ефект( положителен) нощно време?

Коментар

Да. Само нощно време карам с допълнителните китайчета. Осветяват ми пътя още малко странично без значение дали съм на къси, или дълги светлини. Така са нагласени тези фарчета. А през деня си карам само на къси фарове и паля китайчетата, само ако има мъгла, или лоша видимост.
              Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
              Златомир Попов - Forry

Коментар

Моите фарчета
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20141222_161752.jpg
Размер:110.9 КБ
ID:5647119

Малки, но много зли. Правиха ми ги в България. Доказани 800+ лумена, драйвъра работи само в един режим, рефлектори от полиран алуминий. Направил съм ги да работят или с късите, или с дългите светлини или да не работят.

Тук е разположението на ключа.

Име:20141221_135000.jpg
Размер:92.6 КБ
ID:5647122

А ето как светят нощем.

Име:20141222_173636.jpg
Размер:80.4 КБ
ID:5647123

Диод Cree XML kit51, 5700k, U3.

Коментар

Доста добре!

Коментар

Да дабавя. Регулирани са на 2 А ток. Драйвърът позволява регулировка по ток и по напрежение.

Коментар

Миналата зима се бях отчаял от карането през ноща,няколко пъти минавах Стара планина от север на юг след 01:00 часа полунощ,на равен и прав път с мъка вдигах 80 км. нищо не виждах на асфалта и това при условие че фара ми е в състояние 10 от 10 .Последния път ми писна и си прочетох менуала,оказа се че има повече от две винтчета за регулиране,загубих близо 2 часа една нощ,но сега е ден,сложих и хубави халогенни лампи нови.

Първоначално публикуван от Борката Преглед на мнение
                      .Кажи как са новите гуми.
                      Задната вече е балансирана и качена на мотора,имах проблем с развиването на предната ос,днес успях да намеря шестограм с камък усилен за ударен гайковерт за 1/2 ,с гедорето развих оста и сложих и предната гума,вечерта я оставих на гумаджията,утре сутринта ще е балансирана и готова за монтаж,при нас все още има доста сняг,преди 2 часа се топеше интензивно но има още,нагоре към копривките има няма 10 км. снега е над метър.

п.п В пакета с инструменти ,оригиналните под седалката има комбиниран ключ за предната ос и свещите,тоя ключ го счупих за норматив,не че няма да го заваря с аргона ама да не разчиташ на него,вземи си истински ако решиш да сваляш гумите,отзад ти трябва 27 мм .може и гедоре,става и с гаечен,отдясно с контра 24 мм. отпред лимбус 14 мм. и лимбус 6 мм. ,за отзад още два гаечни 12 мм. ключета за регулирането на задната гума по правата ос.
                      Последно редактирано от Roninn; 09-03-15, 22:22.
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

На v-stroma фаровете са 2 бр. Н4 и светят нощем много добре, но на мен ми липксва светлина в страни и затова сложих диодните.

Коментар

Първоначално публикуван от automax Преглед на мнение
                          На v-stroma фаровете са 2 бр. Н4 и светят нощем много добре, но на мен ми липксва светлина в страни и затова сложих диодните.
                          На версиса са два фара един над друг H7 .Отстрани във късите има два габарита които що годе осветяват настрани ако си спрял се вижда добре,в движение едва ли

Първоначално публикуван от automax Преглед на мнение
                          На v-stroma фаровете са 2 бр. Н4 и
                          п.п Сигурен ли си че са H4

По скоро H3 или H7

На къси и двата фара ли светят едновременно както и на дълги или единия фар е само къси,другия само дълги ?
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

И двата са Н4. И двата светят на къси и на дълги. Като на кола. Но понеже са разположени наблизо нямат добро странично осветяване.

Коментар

Това е много добре

Коментар

Вече готов и с новите гуми ....чака по нормално време.

Име:IMG_20150311_152309.jpg
Прегледи:2
Размер:152.6 КБ
ID:5648087

Вдигнат на стойки да не раздува гумите от стоене в едно положение.
                                Гумаджията да вземе да изреже мустачките от гумата и я измил с кореселин.Реших че няма да навреди и му простих.

п.п Не е толкова мръсен колкото изглежда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X