Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова придобивка,няколко въпроса ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нова придобивка,няколко въпроса ?

Имам 3 такива компресора и съм ги пръснал в джипа, лекия автомобил и АТВ-то, като последния е орязан без манометър даже. Вече 3 години работят безупречно. В къщи нямам компресор на 220в. и всяка седмица помя гуми с тях. До сега само няколко пъти ми се е късал захранващия кабел, щипките /допълнително сложени за АТВ-то/ и маркуча на този в лекия МПС. Така, че за мен тези компресори са по-сигурни даже от мотоциклета.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И аз си нося подобно компресорче- моето е взето от ШЕЛ със Смарт точки , като съм го направил по- компактно..... махнал съм му корубата и манометъра, като накрайника за манометъра съм запушил с болт и съм махнал прекъсвача и съм запоил кабела директно..... така става доста по- компактно- събрал съм го в чантичка с размери около 15х10х4см, заедно с кабелите и маркуча.
      Казвам го само като идея- в този вариант не става за постоянна работа, но пък е значително по- малко и за екстремна необходимост като тази върши работа.... един пък го пробвах в гаража за да видя дали работи и успя да напомпа гумата, дори в подобно голо състояние

Коментар

От днес с блутоот система в каската,говоря, слушам музика,слушам навигацията,плавно преминава звука от едно към друго,слушаш музика, плавно намалява звука,казва завий на някъде си и музиката от фон продължава нормално.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1424720052248.jpg
Прегледи:1
Размер:118.0 КБ
ID:5644682Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1424720066846.jpg
Прегледи:1
Размер:140.3 КБ
ID:5644683
        Оксворд ръкохватки с подгрев виждам няколко модела,кой модел да гледам.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Ти кажи как се чува телефона, респективно навигацията. И как а е системата, че аз тамън по такива слушалки се заглеждам.

Коментар

А и тъмно стъкло за каската вместо очила
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              А като караш на фарове?
              Карам със слънчеви очила и мотора и колата. Винаги мога да ги прибера. А визьора трябва да смениш по тъмното.

Коментар

Първоначално публикуван от Борката Преглед на мнение
                Ти кажи как се чува телефона, респективно навигацията. И как а е системата, че аз тамън по такива слушалки се заглеждам.
                И аз се оборудвах със тези слушалки.Пробите на "сухо" във вкъщи са отлични,чува се ясно и високо от блутута,със втората каска също се чува перфектно.За съжаление не можем във момента да проверим как ще е на мотора със всички негови шумове.Но на първо четене си заслужава парите - 79лв.

П.П
                Малко ми е проблем нагласянето на слушалките във каската,има си джобчета където влизат и нямата нужда от лепене,но все пак на дясното ухо ми е една идея некомфортно.Надявам се,че когато сложа и бонето нещата ще си дойдат на мястото
                Сега - BMW R1200RT 2006 г
                Бивш - Suzuki V-Strom 1000 2004 г
                По Бивш - Honda Africa Twin RD04 1992 г
                По По Бивш - Yamaha Virago VLX 500 1983 г

Коментар

• Аз имам проблем с микрофона, явно главата ми е голяма, и на повечето каски брадата ( брадичката) ми е прекалено близо до предната част на каската. Та микрофона не мога да го натъпча отпред, вследствие на което не знам как да подходя: първо каска, или първо разговорно у-во.

П.П. ако без боне ти е дискомфортно, дали като го сложиш няма да ти утеснее още повече ?
                  Последно редактирано от Димо; 24-02-15, 09:17.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    Не допускай тази грешка!
                    Или караш със слънчеви очила или най-добре каска с вграден слънчев визьор!
                    Тъмният визьор е супер проблемен при:
                    - каране привечер / вечер да не говорим ...
                    - преминаване от светло на тъмно (влизане в тунел) .....

Ставаш опасен за себе си и за околните!
                    0887 246718

Коментар

Блутута работи силно и ясно.Увеличен на макс не се трае,чува се всичко много добре,за втората каска не съм го разпечатвал даже,тя е с кабел към първата пък и не мисля да ползвам разговорно отзад,с втори човек не вдигам повече от 100 км.и се чувам безпроблемно с човека зад мен.Със старата каска имах по тъмен визьор,прибирал съм се от Никопол до Пловдив в два часа през ноща през Троян-Кърнаре ,вдигнах визьора и с 40-50 се любувах на лятото и звездите.През тунелите е гадно,влизам бавно докъто за 4-5 секунди ми се отворят зениците и после газ.

П.п В каската имам фабрично ниши с лепки за говорителчетата,пробвах други положения ужким ,но си ги върнах на местата предвидени в каската,отпред имам подбрадник в който влиза микрофона и два пръста аванс,ако брадата ти опира отпред ,би трябвало да ти се изпотява стъклото бързо.
                      Гаранцията на блутоота е 3 години,заслужава си отвсякъде.
                      Това ми беше голям проблем,тръгна ли с мотора не чувам телефона по 10-12 часа а колегите се сърдят,отделно музика и най ценното,навигацията .Преди пробвах плантроникс слушалка да я вържа с навигацията,не ще и неще.Вързана с телефона говориш,но навигацията и музика не чуваш при никаква ситуация,тая промоция ми падна от небето по случайност и съм много доволен.
                      Последно редактирано от Roninn; 24-02-15, 12:44.

Коментар

Първоначално публикуван от Борката Преглед на мнение
                        Аз имам проблем с микрофона, явно главата ми е голяма, и на повечето каски брадата ( брадичката) ми е прекалено близо до предната част на каската. Та микрофона не мога да го натъпча отпред, вследствие на което не знам как да подходя: първо каска, или първо разговорно у-во.

П.П. ако без боне ти е дискомфортно, дали като го сложиш няма да ти утеснее още повече ?
                        Пробвах със моето боне,нещата са доста по добре.Проблемът беше,че без бонето ушите ми се "запрятаха",докато със бонето стоят прилепнали и няма проблем.Въпреки че говорителите не са дебели ( около 3-4 милиметра ) се усеща че там има нещо и първоначално е малко дразнещо,но предполагам,че ще свикна.
                        Относно микрофона той има плоска страна ( не е объл,ако ме разбираш ) и може да се завърти за да ти е по удобно.Моята каска е модуларна и няма проблем със отварянето/затварянето на предницата.Въпреки,че и на мен говорителя ми е доста близо до устата и когато говоря понякога го закачам.

П.П
                        Пък можеш да отидеш до тази верига,да си вземеш едно комплектче,да го пробваш и ако не ти хареса да го върнеш до 3 дни.Връщал съм неща - няма никакви проблеми.
                        Сега - BMW R1200RT 2006 г
                        Бивш - Suzuki V-Strom 1000 2004 г
                        По Бивш - Honda Africa Twin RD04 1992 г
                        По По Бивш - Yamaha Virago VLX 500 1983 г

Коментар

Клип с навигацията закачена към каската,в действителност звука е силен,ясен и чист

Коментар

Първоначално публикуван от egerchev Преглед на мнение
                            Сега като отидеш в гаража , ще видиш , че ти е спаднала гумата пак . За сигурност на мястото на дупката сложи фитил и надуй. Това упражнение го правихме на пътя , но само пяната не държеше (пак зависи от дупката де...нашата беше от голям пирон ) и след 5-6 км се наложи да повтраяме упражнението , тоя път с фитил и пяна . Още си държи гумата на колегата след вече повече от 1000 км.
                            Тц....не са мръднали и двете гуми ?

Коментар

И аз се възползвах от промоцията и взех такова bluetooth hands-free.
                              При мен се получава следното - бутона за увеличаване на пасажерския звук работи като намаляване, ако се натиска на импулси. Ако се задържи - тогава увеличава!
                              Дребен бъг, но доста време се чудех защо аджеба чувам в едната посока, а в другата не...
                              Иначе наистина са доста силни слушалките! Качеството на усилена музика е силно под въпрос, но пък и вятъра ще бучи, така че ще го преживея, ако въобще си пусна музика по време на каране, освен за теста
                              Чакам, да се прибера от командировка и да го монтирам на каската! Ако времето позволява - и да го пробвам
                              Subaru Impreza 2.0 '98
                              Honda Africa Twin RD07 '95
                              Honda Africa Twin RD07А '96

Коментар

Със слушалки тапи,боне,каска,телефона във раницата и се омотавам в кабели и зарядно,последния път мини юсб кабела се измъкнал и се жулил по асфалта от Плевен до Пловдив,като стигнах гаража се беше скъсил с четири пръста [emoji15] На дълъг път винаги музика и навигация ,макар и досадно с кабел.Сега се чудя дали ще работят гласовите команди,да сменям песните?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X