Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Технически преглед за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Технически преглед за мотор

Що не пробваш във някой от сервизите описани по горе - по така нареченият "втори начин"
    Или да махне коша и да пробва като обикновен мотор,предполагам,че ако го спрат ченгетата,винаги може да каже,че сега е купил коша и го пробва дали ще му хареса.
    Последно редактирано от kirilkirilow; 17-11-12, 22:31. Причина: допълнение към мнението
    Сега - BMW R1200RT 2006 г
    Бивш - Suzuki V-Strom 1000 2004 г
    По Бивш - Honda Africa Twin RD04 1992 г
    По По Бивш - Yamaha Virago VLX 500 1983 г

Коментар

Интересно е може би да спомена по темата, но като че ли в България тех.преглед за мотори е нещо като "по католици от папата". Тех.преглед (APK) за мотори е нещо непознато тук по ниските земи (Холандия). Навсякъде е различно разбира се, в Германия е задължително и доста сериозно моя мотор дойде от там, Австрия също. Интересно е някой знае ли как из Европа.
      Тази криза край няма, всички продават никой не купува...

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
        А мотора с кош къде може да мине преглед ?
        Втората снимка разбира се майтам ,но ИЖ-то си го кара един приятел и сте го виждали по соборите .
        Предполагам че с коша може да надкрачи канала и да минава като кола прегледите.
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от gulemetov Преглед на мнение
          Интересно е може би да спомена по темата, но като че ли в България тех.преглед за мотори е нещо като "по католици от папата". Тех.преглед (APK) за мотори е нещо непознато тук по ниските земи (Холандия). Навсякъде е различно разбира се, в Германия е задължително и доста сериозно моя мотор дойде от там, Австрия също. Интересно е някой знае ли как из Европа.
          В Англия (доколкото я броим в Европа ) си е толкова сериозен преглед колкото и за автомобил. Има си един списък от изисквания, които включват проверка на спирачки, светлини, гуми, общо техническо състояние на машината и т.н. Меренето на шума не знам дали е задължително. Системата е с обща база данни, т.е. ако закъснееш, DVLA (тукашиния КАТ) и полицията научават на следващия ден или по- точно в началото на следващия месец.
          Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Преди два дни на 28-ми ноември прекарах БМВ-то на преглед в лицензиран и за прегледи на мотоциклети сервиз. Искаха ми голям и малък талон, гражданската отговорност, платен данък и книжката ми. Проверката включваше фарове, мигачи, стоп, габарит и клаксон. Накараха ме да тръгна и да натискам първо само предна, а после и само задна спирачка и ме завъртяха пред камерата за да се видел ясно номера ми. Това е. На валове не са ме качвали, защото, както самият техник каза, ще вземем да изпуснем мотора.... За 40 лева (толкова струваше прегледа) ми дадоха талонче за две години, или следващият преглед ще ми бъде през ноември 2014 година.
            Единственото, което не разбрах и ме учуди беше това, че мотора ми по техни данни (от компютъра им) се води 350 кила. Опитах се да обясня, че по мануал този мотор пълен тежи точно 243 кг, но те пак си го писаха 350 кг. Не знам дали има някакво значение.
            Това е актуалната информация за прегледите при нас.
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

Не знам ,но всеки разумен човек сам трябва да се погрижи за спирачките ,и съм убеден че всички моторжии го правят .Не съм против прегледи ,но те отдавна само формалност .И мисля, ако са те ''пуснали'' с неизправни, я спирачки ,я чистачки ,те не носят никаква отговорност .

Коментар

Колеги,някой да знае пункт за мотори ,който е най близо до Плевен,защото в града няма.

Коментар

Рони Ауто
                  Плевен ул. Вардар 17 /Общински гаражи/Технически прегледи на леки автомобили, мотопеди и мотоциклети.

Коментар

Първоначално публикуван от hellmachine Преглед на мнение
                    Рони Ауто
                    Плевен ул. Вардар 17 /Общински гаражи/Технически прегледи на леки автомобили, мотопеди и мотоциклети.
                    Този пункт го знам,но прегледи на мотори правеше до лятото на миналата година.Питането ми е, за преглед от тази година,някой да е минал в региона.

Коментар

Вчера се опитах да мина преглед в пукта, който съм дал по-горе. Оказа се, че са им отнели лиценза.
                      Гугъл намери два други пункта:
                      Аксаково в стопанският двор - 35лв
                      Варна, до Филбо на крайезерния път - 40лв

Коментар

И аз се интересувам за София, дали има промени или си остават крафт и полмо?
                        Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение
                          И аз се интересувам за София, дали има промени или си остават крафт и полмо?
                          За момента е само Крафт. Другите са със сменена програма и до 2-3 седмици щели да проработят. В събота минах в Крафт - 48лв, голям талон и квитанция за платения данък. Направи ми впечатление че грамотно са направени приспособленията за теста на спирачките.

Коментар

Варна лятото минах и двата мотора в СБА над КАТ. стандартен преглед фарове, мигачи, стоп, снимка за пред камерата, голям малък талон гражданска, платен данък, и накрая валци но си бяха обикновите валци за коли. Цена мисля че беше 40лв.Лек и без авариен сезон 2013.

Коментар

Първоначално публикуван от fozi^ Преглед на мнение
                              Варна лятото минах и двата мотора в СБА над КАТ. стандартен преглед фарове, мигачи, стоп, снимка за пред камерата, голям малък талон гражданска, платен данък, и накрая валци но си бяха обикновите валци за коли. Цена мисля че беше 40лв.Лек и без авариен сезон 2013.
                              И аз минах преглед вчера във Варна (пункта на крайезерния път ) . Хората са точни и не се заяждат , но то няма и за какво. 40лв. Единствено ме достараша , че не ми дадоха аз да си кача мотора на валека(обикновен за кола). Каза , че Африката спирала като кола(каквото и да значи). Даже за мотори и ламинират картончето, че важело 2г.

Коментар

Здравейте,колеги!Вече и в Смолян може да се минава преглед!Пункта е в Средногорци,новата сграда!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X