Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Технически преглед за мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Технически преглед за мотор

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
    .... ако сега го регистрираш май ще има глоба, защото си закъснял /ако става въпрос за БМВ-то/.....
    А ако изчакаш да минат 2 години и два месеца ,глобата отпада (но не и данъците ) глобата беше в доста широки граници ...
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Потвърждавам за сервиза Полмо. Даже след направеното проучване по Интернет там е най - евтино!

Коментар

По последни данни от нашия пункт за прегледи в Царево,знам че пак са спрени минаването на прегледи за мотори,поради някакви нови изисквания.Имали такова нещо?Казаха ми карай си така ако те спрат казвай че никъде в БГ. в момента са спрени прегледите за моториНещо не им вярвам и така ще отнеса някои акт някъде.
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Пункта трябва да има специални валяци май. Миналата година във Варна само на 1-2 места можеше.
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
            Пункта трябва да има специални валяци май. Миналата година във Варна само на 1-2 места можеше.
            Варна ми идва далече.Ако може някои колега от Бургас,да каже къде минават прегледи?
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
              Варна ми идва далече.Ако може някои колега от Бургас,да каже къде минават прегледи?
              To ясно, обяснявам само положението какво е.
              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                To ясно, обяснявам само положението какво е.
                Да,да ясно не исках да прозвучи такаМа тези от нашият пункт ми обясниха че и дори тези с отделните валяци за мотори и те са спрени.И че дори и там да ида няма да мина.
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Миналата седмица пратих една позната и мина в пункта, който съм посочил.
                  Заптиетата друго ще ти кажат

Нали сме смотана държава със смотани закони, ето и следващия парадокс:
                  вече яко стягат прегледите, всичко трябва да е изрядно, снимат камери и т.н., но МПС-тата нов внос получават талонче за преглед при регистрацията в КАТ без въобще да минават преглед. Като си регистррах мотора преди два месеца, дори не ме накараха да го сваля от ремаркето, нито провериха нещо по него, дори дали работи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                    Колега, в Бургас в сервиза на Пежо (до кръговото на изхода за Варна) правят прегледи. Поне правеха миналата година, а доколкото знам и сега са започнали. Нищо не пречи да звъннеш един телефон и да питаш. Другия, за който се сещам е на входа на Несебър, но нямам прясна информация.
                    Yamaha XT​M600E '98
                    Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Аз пък имам едно питане:Вчера някой ми спомена , че на първо четене са променили закона и вече преглед на мотоциклет щял да се прави всяка година(ебаси гадорията). Някой чул ли е за това безумие?

Коментар

Няма да се учудя. Още малко ще ни накарат да си плащаме въздуха.....нещастници
                        Yamaha XT​M600E '98
                        Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Първоначално публикуван от c_chanev Преглед на мнение
                          Колега, в Бургас в сервиза на Пежо (до кръговото на изхода за Варна) правят прегледи. Поне правеха миналата година, а доколкото знам и сега са започнали. Нищо не пречи да звъннеш един телефон и да питаш. Другия, за който се сещам е на входа на Несебър, но нямам прясна информация.
                          Мерси колега!В петък имам едно ходене до Бургас,ще мина от там.
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Аз лично минах преглед на мотора във Хасково,във пункта на СБА.Струваше 25 лв и използваха валяците за колите.Провериха само спирачките.
                            Въпреки,че и аз бях чувал за някакви нови наредби,че моторите щели да минават преглед всяка година на талончето пишеше - следващ преглед 10/2014 г.
                            Тоест стандартно 2 години.
                            Инфото е към 27.10.2012 г
                            Сега - BMW R1200RT 2006 г
                            Бивш - Suzuki V-Strom 1000 2004 г
                            По Бивш - Honda Africa Twin RD04 1992 г
                            По По Бивш - Yamaha Virago VLX 500 1983 г

Коментар

в София преглед за мотор правят в София Ауто на ботевградско.
                              човека ми каза че прави прегледи и на АТВ!!
                              LZ1NDI
                              DR650SE K8

Коментар

А мотора с кош къде може да мине преглед ?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:2
Размер:224.7 КБ
ID:5425518Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Я думаю ничего.jpeg
Прегледи:2
Размер:11.0 КБ
ID:5425519
                                Втората снимка разбира се майтам ,но ИЖ-то си го кара един приятел и сте го виждали по соборите .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X