Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

То не е лошо да дебнат за пияни, ама те не го правят. Те дебнат за едни бързи 50 + лева на калпак.

А по темата наистина какво правите вие - цялата високоинтелигентна и никоганенарушаваща закона пътна какаманга, тук при нас нискоинтелигентните, недисциплинирани рецидивисти с мотори? Не сте ли чували слуховете за това,какво се случва на розовобузите момченца попаднали при татуирани бродяги / не че са верни де / .

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
      То не е лошо да дебнат за пияни, ама те не го правят. Те дебнат за едни бързи 50 + лева на калпак.

А по темата наистина какво правите вие - цялата високоинтелигентна и никоганенарушаваща закона пътна какаманга, тук при нас нискоинтелигентните, недисциплинирани рецидивисти с мотори? Не сте ли чували слуховете за това,какво се случва на розовобузите момченца попаднали при татуирани бродяги / не че са верни де / .
      Че кой кара насила някого да дава 50+ лева? А ти мисля си втория дето се самоопределя, като:
      ...тук при нас нискоинтелигентните, недисциплинирани рецидивисти с мотори...
      Що така? Аз имам принцип. Уважавай себе си, за да те уважават и другите. Отделно от това не смятам, че съм "розовобузесто момченце".
      Хайде със здраве. Не смятам никой да убеждавам в нищо. Тук мисля все пак, че повечето не са това, което казваш.
      Поздрави.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Стига простотии.

Много е гот да си живееш по двойните стандарти - когато ти е изгодно да прилагаш закона, друг път - някакъв вид, приемлив в някаква група, морал. Примерно че мотористът винаги е прав, в спор с когото и да било. И е оригинално също така, но не и достойно.

По темата:
        Районът на бензиностанцията представлява "път, отворен за обществено ползване" и полицаите са напълно в ролята си да ви пишат каквото преценят. Търсете друг повод за обжалване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X