Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Добър ден офроудъри,
    събота излязохме да караме, но този път си забравих тубата с бензин и трябваше да отидем до бензиностанцията(2ма бяхме). На бензиностанцията дойдоха полицаи (не знам какви бяха, но нямаха право да ни пишат актове и извикаха други). Казаха, че ни били преследвали независимо, че дойдоха от друга посока. Реално на бензиностанцията не нарушаваме закона. А и плюс това бензиностанцията е частна собственост, изобщо в правомощията ли им е да ни искат документи на такова място?
    Днес ще отида да говоря с адвокат. Ако някой друг е запознат с казуса моля да сподели.

Благодаря!
    Последно редактирано от viki terzieva; 07-02-13, 16:50. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише винаги отделно от глагола - например "не знам"

От: Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Да, имат право да Ви проверяват навсякъде. Написаха ли ви акт? И за какво точно?

Коментар

Аз не разбирам от написаното,за какво става дума и за какво е акта?

Коментар

Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнение
        Аз не разбирам от написаното,за какво става дума и за какво е акта?
        +1 , ама за СУМПС предполагам или за без регистация ?!?
        XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Да де, ама не са ги спрели в движение, може да са бутали моторетките дотам, не е забранено.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Е там сте били спрели нали...Как ще докажат , че сте карали до там...
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              Да де, ама не са ги спрели в движение, може да са бутали моторетките дотам, не е забранено.
              е уж ги "преследвали", което предполага да са ги видели да карат, знам ли
              XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Първоначално публикуван от bReal Преглед на мнение
                е уж ги "преследвали", кето предполага да са ги видели да карат, знам ли
                Хм и какво значи преследвали мотористи с отличителни знаци .....Ами те доста могат да бъдат и по екипи и по мотори..
                ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Моята и на още трима души дума срещу тяхната. Виж ако има снимки от камера в полицейския автомобил - справка Любо Пенев.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                    ...Как ще докажат , че сте карали до там...
                    Е как няма да докажат, като глобените бият тъпана по въпроса в писмен вид пред половин България
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Това тук си е жив фотошоп, форумът де, те не са писали (били тъпана), а и не е доказателство, нищо написано тук. Поне засега.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                        Това тук си е жив фотошоп, форумът де, те не са писали (били тъпана), а и не е доказателство, нищо написано тук. Поне засега.
                        Абе не е доказателство, но е чисто самопризнание. Със субективна нотка и нелогични размисли.
                        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

А може и да са ги пренесли извънземни с телепорт до там... Съдът със сигурност ще повярва, че дечицата са си бутали моторетките до бензинджийницата с намерението да ги заредят и после да си ги забутат обратно вкъщи за да си ги сложат пред камината... Продължавам да се учудвам как всички насърчават и оправдават нарушаването на законите (щото ЗДвП е само най-очевидния, който всеки забелязва) и после реват, щот "Егати държавата" и "мутри и мафиоти ни управляват" нам си к'во още. Ама прав е Джамбазов - докато има търпимост към всякакви нередности, ще си живеем в "Егати държавата".
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Подписахте ли акта?
                            Газ 69 2.4i
                            Густо майна, пътят свърши !!!
                            GSM: О895 7О6О59

Коментар

Има и едно друго положение, да са ги виждали там или на други места доста пъти, и да са се правили че не ги виждат. Па то всяко нещо си му идва времето, нали. Точно така се случи с мен миналата година, и ми беше даже неудобно да се обадя. Съчувствам на момчетата, и дано техният случай да не е като моя.
                              При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X