Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
    Ами аз "факт" относно това какъв точно акт е написан

и дали е написан въобще акт не видях. Изобщо, от първия пост не става ясно какво точно се е случило, след като са ги "сгащили".
    Това предстои да го разберем,аз предполагам какъв е акта.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      Няма нужда да лъжа-като тръгвах от паркинга на супермаркет бях без колан,ма като ме спряха след две преки,си бях с колан,ако те интересува,ще ти пратя ника на колега от форума с който бяхме...
      Ма това няма значение,те са видели...е,що не са ме спрели ,докато се разминавахме...
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
        Заповядай.
        Само дето и този опита да заобиколи, ама не успя навреме. А и мотора беше с регистрация, та няма къде да бяга. И да знаеш, че не знам някой да гони мотористи (щото стават големи бели иначе). Единствено мотористите спират (поне повечето де) при подадена стоппалка от полицаи на мотори. Не случайно накараха всички мотори да слагат задния номер по точно определен начин (та да се вижда де, ако тръгне да бяга).
        Та клипа не е много показателен в случая.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
          Много хубаво разсъждение,жалко че е трябвало да изпатиш...
          Точно за това е приказката ,,Не питай старило,а питай патило,, И за това първо търся грешката в мен, а не като другите да почнеш първо да търсиш вината у другите ...........

Коментар

чета и не вярвам на ушите си "като ти изтече ЛК преставаш да си български гражданин" е какъв ставаш БГ селянин ли? Като си извадиш новата ЛК "гражданство" ли ти дават?
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              чета и не вярвам на ушите си "като ти изтече ЛК преставаш да си български гражданин" е какъв ставаш БГ селянин ли? Като си извадиш новата ЛК "гражданство" ли ти дават?
              Аз го тълкувах като шега (поста на Борко ) но на теб не знам как ти е прозвучало

Коментар

Аз мога да споделя един случай от преди две години, пък вие после пак си защитавайте карането без никакви документи, свидетелства и т.н.
                Прибираме се няколко коли от Железница към София. Някъде малко преди хълмчето на парапланеристите стигаме до колона от няколко спрели коли и 7-8 мотора. Оказа се, че един от мотористите пресичайки пътя за да си продължи карането извън републиканската пътна мрежа, по някаква причина удря кола. Човека в колата в пълното си право звъни за инцидента. Мотористите (ни един нямаше регистрация, за А категория и години не знам) усещайки на къде вървят нещата, опитват да избягат. Човека от колата като вижда как докато дойде полиция няма да има ниакви следи кой го е ударил, опитва да задържи падналия на земята мотор.
                И какво мислите, че направиха мотористите? Започнаха саморазправа с човека за да могат да изправят мотора и да се разкарат докато е време.
                И кво излезе от цялата работа? Нанасят щети на колата на чвека човека, опитват да избягат от мястото на ПТП, а накрая и като видяха, че няма да стане, взеха да го бият...
                Ами въпреки, че и аз бях в редиците на ендуристите до скоро, точно заради такива ситуации не мога да застана на страната на автора на темата.
                Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Изказвам принципно мнение нямащо нищо общо с написаното от подателя на темата: Управлявам нерегистрирано АТВ но не по републиканската пътна мрежа. Когато ми се наложи зареждам на бензиностанции и съм карал по път с трайна настилка и отворен за обществено ползване единствено и само когато ми се налага и нямам друга възможност. Считам, че съм по-малко опасен на пътя тъй-като по-голямата опасност е за мен от другите участници в движението /колко егоистично звучи само/. Сина ми също кара АТВ и мотоциклет /нерегистрирани, без СУ МПС/ пак при гореописаните условия. Спиран съм за проверки, извън прът с трайна настилка, но не мисля, че съм извършил закононарушение. Пресичането на път отворен за обществено ползване /пресичането само, не движението по него/ не мисля, че представлява закононарушение. Нека юристите се изкажат по въпроса.
                  Считам, че правилно възпитавам сина си и му създавам рефлекси и навици, които той не може да усвои само с курсовете за СУ МПС.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Eто какво открих за нашия колега,не е дете а пълнолетен мъж.
                    Това е негово мнение.

мн време се пазих от моторите но не издържах и на 23 години си взех първия мотор (ttr 250).

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Изказвам принципно мнение нямащо нищо общо с написаното от подателя на темата: Управлявам нерегистрирано АТВ но не по републиканската пътна мрежа. Когато ми се наложи зареждам на бензиностанции и съм карал по път с трайна настилка и отворен за обществено ползване единствено и само когато ми се налага и нямам друга възможност. Считам, че съм по-малко опасен на пътя тъй-като по-голямата опасност е за мен от другите участници в движението /колко егоистично звучи само/. Сина ми също кара АТВ и мотоциклет /нерегистрирани, без СУ МПС/ пак при гореописаните условия. Спиран съм за проверки, извън прът с трайна настилка, но не мисля, че съм извършил закононарушение. Пресичането на път отворен за обществено ползване /пресичането само, не движението по него/ не мисля, че представлява закононарушение. Нека юристите се изкажат по въпроса.
                      Считам, че правилно възпитавам сина си и му създавам рефлекси и навици, които той не може да усвои само с курсовете за СУ МПС.
                      Сам си го казал.
                      Последно редактирано от NovemberCharlie; 08-02-13, 14:12.
                      Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Лично аз не заставам на страната на никой, но да съм спрял на бензиностанция и след няколко минути да дойде патрулка и да ми напише АКТ.... няма да стане никога. Ако ми изпратят снимки от камери......... които доказват, че съм се движил......... да съгласен.
                        При нас редовна практика е патрулката да дебне пред заведение, тези които излизат и сядат зад волана веднага ги спират за проверка. Понеже знам какво ще стане и реших да им врътна номер. Качих се и изчаках удобен момент за тръгване, така им направих едини 200+метра. Спрях си пред нас и тръгнах да си влизам. Спира патрулката и ми иска документи, дадох си личната карта, искат ми и тези на автомобила Попитах за какво и те казаха, че искат да го проверят да не е краден..... казах им да му направят справка по рег. табела и им пожелах приятна вечер.
                        EXC TPI 2019

Коментар

Да живее Андрешко! Венсеремос!

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                            Сам си го казал.
                            Моля Ви да цитирате цялото ми мнение, или ако го съкращавате нека да остане ясен смисъла на поста ми.
                            Най-настоятелно Ви моля да си корегирате поста си, докато все още е възможно.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Моля Ви да цитирате цялото ми мнение, или ако го съкращавате нека да остане ясен смисъла на поста ми.
                              Най-настоятелно Ви моля да си корегирате поста си, докато все още е възможно.
                              Готово.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                                ..мн време се пазих от моторите но не издържах и на 23 години си взех първия мотор (ttr 250).
                                Е това баце е още по-зле. Ако бяха хлапета можеше и да им дойде акъла. Тука работата е "кауза пердута". Лошо, много лошо.

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                                .... реших да им врътна номер. ....
                                Велик си! Даже направо си Великан. Иначе к'во викаш? Лошо е да дебнат за пияни зад волана, а?
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X