Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Митак , не е така, да ги бяха хванали в движение, да им пръснат сфинк...те. Ама са дошли да пият кафе на бензинджийницата, не ми пиши , че не, видяли са ги там, и така.
    Иначе не одобрявам постъпката на тез селски гаменчета и наркомани, да се разстрелят немедля. Нихната кожа хулиганска.
    Сега, като си помислиш над горното изречение и го комбинираш с "карам мотор в гората" ще видиш , че не се връзва, по-добре мотор в гората, отколкото гаменство, наркотици и .....
    Ко ш кайш !?
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Сега, като си помислиш над горното изречение и го комбинираш с "карам мотор в гората" ще видиш , че не се връзва, по-добре мотор в гората, отколкото гаменство, наркотици и .....
      Ко ш кайш !?
      Че да ,така си е!!!
      Аз за кво му купих на моя мотор,акъла му все там!!!

Коментар

Здравейте Колеги,преди 3 месеца и на мен написаха акт,затова че карам мотор без категория и за това,че не е регистриран. По същият начин на една бензиностанция на околовръстоното на София. Още не съм ходил в КАТ,зада видя каква ми е глобата,но предпологам е доста солена-1000 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          ... Продължавам да се учудвам как всички насърчават и оправдават нарушаването на законите (щото ЗДвП е само най-очевидния, който всеки забелязва) и после реват, щот "Егати държавата" и "мутри и мафиоти ни управляват" нам си к'во още. Ама прав е Джамбазов - докато има търпимост към всякакви нередности, ще си живеем в "Егати държавата".
          "Рибата се умирисва от глава!", драги kuzdov! Неуважението на българския шофьор към ЗДП и към КАТ е резултат от всекидневните КАТ-абсурди на пътя, с които се сблъскваме всички ние, а именно:
          - пътни знаци, които са толкова начесто, че не могат да бъдат спазени - напр. шосето от Лом до Видин;
          - безсмислени знаци, само за събиране на пари, напр. табела "Сопот" насред гората, по пътя за Троян;
          - ограничение 40км на изхода от Враца на север, като тази улица е единствената в града без дупки и на практика е извън населеното място;
          - табела "забранено разминаване" преди моста над р.Караач, след Китен за с.Лозенец...
          И много хиляди други табели, безсмислени и/или противоречащи си, в София вкл., където "заработват" ченгета или има камери;
          Ако КАТ ми предложи подходящ договор, ще ви опиша с GPS-реферирани снимки такива самоцелни/безсмислени/и т.н. знаци-"хранилки". В страната годишно шофирам 40-50 хил. км.
          Ако искате да ви уважаваме, уважавайте ни и вие!
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Митак , не е така, да ги бяха хванали в движение, да им пръснат сфинк...те. Ама са дошли да пият кафе на бензинджийницата, не ми пиши , че не, видяли са ги там, и така.
            Иначе не одобрявам постъпката на тез селски гаменчета и наркомани, да се разстрелят немедля. Нихната кожа хулиганска.
            Ко ш кайш !?
            Ши кажа, че не си прав. Омаловажаваш нарушението им, а доколкото имам наблюдения, надали е единственото. После така си продължават и като възрастни, щот' "К'во толкова, по-добре ли е да се дрогират?" и т.н. Въпрос на възпитание.
            П.П. Драги ми trapper! Как за толкова години не разбра, че КАТ не слага никакви знаци и няма пряко отношение към изграждането на пътната маркировка и сигнализация? Има си агенция за това и камара чиновници, които преценяват кое, как и защо. Не, че няма всякакви абсурди и недомислици, ама процеса с уважението е двупосочен. Параграф 22 някакъв....
            Последно редактирано от kuzdov; 07-02-13, 18:40.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Сигурно омаловажам, точно както полицаите (не визирам теб) омаловажават продажбата на дрога в училищата, даже ги и пазят, виждам го всеки ден, не отричай. Работя до едно от най-дрогираните училища в София. А сега кажи кой какво и колко омаловажава. Друг е въпросът, че по мое време имаше кръжоци, отбори, самодейност, всичко това организирано от училище и държава, ако имаха мото клуб, в който да тренират и да са състезатели, какъв щеше да е проблема?

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

А може и да са ги пренесли извънземни с телепорт до там... Съдът със сигурност ще повярва, че дечицата са си бутали моторетките до бензинджийницата с намерението да ги заредят и после да си ги забутат обратно вкъщи за да си ги сложат пред камината... Продължавам да се учудвам как всички насърчават и оправдават нарушаването на законите (щото ЗДвП е само най-очевидния, който всеки забелязва) и после реват, щот "Егати държавата" и "мутри и мафиоти ни управляват" нам си к'во още. Ама прав е Джамбазов - докато има търпимост към всякакви нередности, ще си живеем в "Егати държавата".
                Стига бе човек,ще ме умориш от смях.Виж моето виждане по темата.Роднина на децата ги е закарал с платформата до бензиностанцията защото е щял да ги кара до пистата където ще тренират,но случайно се е наложило да отиде по спешност да свърши друга работа,оставил ги е на бензиностанцията защото е оживено и безопасно за тях, и след това ще се върне да ги прибере.Така съгласен ли си,а да продължа ли по нататък да те убедя че съм прав на 100 процента.

Коментар

Не се напъвайте излишно. Автора на темата е дал минимум информация. Има ли АКТ и по кои членове е съставен. ПП. Всички бензиностанции имат камери.

Коментар

за мен лично въпроса е малко по- друг: моторджиите са във фактическо нарушение, но правомерно ли полицаите им пишат акт? Тоест, ако и полицаите вършат нарушение, това променя коренно нещата!
                    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Камерите на бензиностанциите, сам знаеш, каква доказателствена сила имат в съда.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Сигурно омаловажам, точно както полицаите (не визирам теб) омаловажават продажбата на дрога в училищата, даже ги и пазят, виждам го всеки ден, не отричай. Работя до едно от най-дрогираните училища в София. А сега кажи кой какво и колко омаловажава. Друг е въпросът, че по мое време имаше кръжоци, отбори, самодейност, всичко това организирано от училище и държава, ако имаха мото клуб, в който да тренират и да са състезатели, какъв щеше да е проблема?
                        Майсторе , при цялото ми уважение ти колко пъти се обади за наркопласьор и би ли станал свидетел.

Коментар

Е като го виждаш, има телефони на антикорупция, инспекторати, та дори и 112 върши работа. Или си пишем само ала-бала? Дилъри на наркотици аз съм виждал само заключени, пък ти като ги познаваш и си траеш не си по-добър от тях.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Относно проверката, да във връзка с изпълнение на служебните им задължения, полицаите имат право да проверяват всеки и по всяко време-за справка ЗМВР. По особените случаи са за проверка в жилищата, но не мисля да ги коментирам. Това с частната собственост на бензиностанцията направо ми звучи смешно. Ми ако стане убийство на тази бензиностанция, какво ще правят полиците, ще обикалят около нея ли ??? Общо взето всеки си пише какво му падне и защитава неговата си теза от личната камбанария, без да приема дали е прав или не. Подкрепям напълно мненията на колегата kuzdov и мога да допълня, че тези неправоспособни водачи утре ще седнат зад волана на други МПС и когато недаи си боже стане най-лошо, те винаги ще са виновни!!! Другия момент е за не регистрираните мотори, които се движат по пътната мрежа, подчертавам пътната мрежа. Техните водачи спестяват данъци, застраховки и т.н., защото видиш ли са по-хитри от останалите, но когато стане проблем или полицаите ни хванаха, тогава държавата и корумпираните ченгета са ни виновни. И понеже доста може да се напише по самата тема, ще приключа със знаците "хранилки" и прочие. Такива знаци сигурно има, но те са "хранилки" заради самите шофьори. Колко от нас са платили глобата си за извършеното нарушение и са осъзнали вината си, а не са се опитали да минат по-тънко предлагайки подкуп?!?! Мисля, че тук процента ще бъде абсурдно малък.............Глобите са си глоби, едни издържат в съда, други падат, но самосъзнанието ни няма да се промени........
                            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

...Дилъри на наркотици аз съм виждал само заключени...
                              Мини през градинката на църквата "Св.Никола". Всеки ден. Цели тумби са. И никой не ги притеснява.

...пък ти като ги познаваш и си траеш не си по-добър от тях.
                              Тук вече попрекали доста май.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                                Стига бе човек,ще ме умориш от смях.Виж моето виждане по темата.Роднина на децата ги е закарал с платформата до бензиностанцията защото е щял да ги кара до пистата където ще тренират,но случайно се е наложило да отиде по спешност да свърши друга работа,оставил ги е на бензиностанцията защото е оживено и безопасно за тях, и след това ще се върне да ги прибере.Така съгласен ли си,а да продължа ли по нататък да те убедя че съм прав на 100 процента.
                                точно това имам предвид! До колко правомерно е да се пише акт за хипотеза?
                                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X