Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Аз друго не вдявам. Как бащите им не са ги обезкостили че карат без ГО. Щото ако стане нещо, все някой ще трябва да извади едни истински пари, все едно какви други хартийки е нарисувал сам.

Коментар

Е... хората се научиха,че има Гаранционен фонд... и не ебават Като утрепят някой,после ние ще платиме.. не тати...

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
        Интересно ми е, защо....
        Защото в последно време обикновените хора са Виновни до доказване на противното, а другите (в това число, политици, депутати, министри, полицаи, лекари) са Невинни и със и без доказателства за обратното...
        Не казвам, че всички са такива, познавам свестни ченгета, познавам и съвестни лекари. Както и че сме свикнали да не спазваме закони.

Зная, че следващото което ще кажа няма да бъде прието добре и сигурно много няма да повярват, но все пак ще кажа:
        Случвало се е да "черпя" полицаи за да не ми пишат акт и то поне 2-3 пъти (не съм много горд от този факт) по интересното е, че само веднъж се опитах аз да предложа
        и на въпроса от моя страна "няма ли друг начин" отговора на Полицая беше "при някои колеги има, но не и при мен" Написа ми човека акта, платих си го (акт за превишена скорост глоба 30 лв - това преди 6-7 год)
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
          От къде тръгна темата и до къде стигна
          По темата - след като мотора е паркиран на бензиностанция няма основание да ги глобят за шофиране без книжка, за регистрация, застраховки и тн.
          В случай на такъв акт се пише възражение, привиква се свидетел който също да се разпише, че не си карал и тн и тн.
          А за корупция и за своеволия на полицията можем да си говорим много но.... файда йок.
          Към колегите полицай които се включиха по темата искам да Ви попитам нещо, ще ви разкажа една случка, пък вие изкажете мнение:
          Преди около година, времето е към 1:30 през нощта, действието се развива в София, Люлин. Прибирам се пеша, понеже си оставих колата на паркинга който е на около километър от блока в който живея. Малко преди да стигна пред входа в който живея до мен спира патрулка с двама полицаи от девето районно. Сваля се прозореца и от вътре се чува "какво правиш ти тука, я си дай документите и да видя кво имаш в чантичката"
          Аз- "а вие като какъв ми искате документите?" Все пак е длъжен първо той да се представи и да се легитимира със служебна карта
          Той- Ама ти си отворка а?
          През това време другия полицай вече е изкочил от патрулака застанал е пред мен и ме бута в гърдите с думите "къв си ти та ще ми казваш какво съм длъжен бе, искаш ли да спиш в районното А? Ясно ли ти е, че аз съм закона и квото аз кажа това е!

Е господа полицаи какво е мнението Ви за вашите колеги?
          И преди да сте попитали - Да пуснах жалба в районното, но срещу кой, след като Те така и не благоволиха да се легитимират...
          В районното само ми казаха, че щом не им знам имената нищо не могат да направят. А номерата на патрулката бяха толкова мръсни, че не можах да ги разчета, пък и след това любезно събеседване определено ме хвана страх дали няма и да ме подкарат с палките, щото тва е полицейска държава, тука всяко ченге на пътя е право и Те определят кое е законно и кое не е...
          Айде със здраве и дано някога господата полицаи и политици започнат да дават пример на гражданите, да почнат да се вслушват в гласа народен и да се осъзнаят, че те служат на народа който им плаща заплатите, а не народа служи на тях
          И за Полицаите и за Колегите от форума които не спазват законите мнението ми едно и също. Аз не ги деля на първите са б...ци щото ме глобяват, а вторите са ебати Пичовете щото карат нередовно , но ги разбирам, това е от кризата. Както са казали хората отдавна Тарикат Мъж Не Плаче
          ЛАДА НИВА 1.7
          Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
            Е... хората се научиха,че има Гаранционен фонд... и не ебават Като утрепят някой,после ние ще платиме.. не тати...
            Ама верно ли ? Без майтап ?

Значи гаранционния фонд като плати на потърпевшия - после ще пие една студена вода и няма да съди виновния до трето коляно със всичката сила на администрацията ? Бря бря бря...
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Пффф... искай една статистика да видиш колко регреса имат фонда... то... те регреси имат,.. събираемостта е важна... народа отдавна се нааучи..

Коментар

Че то който се е научил на несъбираемост какво му дреме дали ще го съдят роднини или фонд ?
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

извън темата: относно събираемостта

имам подобен комшия, със самоделен трактор отнесе на пътя пежо 407 на три години. Булинс си го съди за 15000лв, нашия го премества от единия в другият крачол. Няма си нищо на негово име, ни кола, ни къща, ни покъщина. Нито пък и работи на работа на която да го осигуряват на нормални пари, от които да има какво да удържиш.

А и има и три заема, от когато се даваха лесно. И там събираемостта е нулева. 10 000лв към ДСК, първата година го заплашваха, съдиха, ЧСИта ... сега само звънят периодично да питат, да не би да има желание да им внесе малко пари.
                  Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                    Защото в последно време обикновените хора са Виновни до доказване на противното, а другите (в това число, политици, депутати, министри, полицаи, лекари) са Невинни и със и без доказателства за обратното...
                    Не казвам, че всички са такива, познавам свестни ченгета, познавам и съвестни лекари. Както и че сме свикнали да не спазваме закони.

Зная, че следващото което ще кажа няма да бъде прието добре и сигурно много няма да повярват, но все пак ще кажа:
                    Случвало се е да "черпя" полицаи за да не ми пишат акт и то поне 2-3 пъти (не съм много горд от този факт) по интересното е, че само веднъж се опитах аз да предложа
                    и на въпроса от моя страна "няма ли друг начин" отговора на Полицая беше "при някои колеги има, но не и при мен" Написа ми човека акта, платих си го (акт за превишена скорост глоба 30 лв - това преди 6-7 год)
                    Тоя милиционер да не е бил пиян ??
                    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                    Суперскан България www.decbg.com
                    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Автора на темата пусна една муха и не се вястна повече.Явно има доста натрупано недоволство срещу органите ,че да се изпишат толкова постове.Всеки от нас има и положителни и отрицателни емоции с ПП ,но в края на краищата трябва да има някакъв ред по пътищата иначе става касапница.
                      Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
                      Disco 1 бекъп
                      Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Автора си знае че е виновен и затова си мълчи.
                        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Автора на темата сам си е казал, че е виновен за нещо, още в самото заглавие..

Коментар

Брейии!? Пак КАТ и полицията (като цяло) виновни за глобалното затопляне на планетата. А милите момченца, горките те ..... От девет дерета вода се вади за да се оправдае постъпката им! А не правите сметка (поне повечето де), че може да се случи "голямата беля". И после кой ще бъде виновен? Пак ли полицията и КАТ? Ма всъщност ДА, че не са ги спрели по-рано. И все пак изобщо не е ясно за какво им е съставен акта, та повечето приказки до тук може да са "за спорта".
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                              Брейии!? Пак КАТ и полицията (като цяло) виновни за глобалното затопляне на планетата. А милите момченца, горките те ..... От девет дерета вода се вади за да се оправдае постъпката им! А не правите сметка (поне повечето де), че може да се случи "голямата беля". И после кой ще бъде виновен? Пак ли полицията и КАТ? Ма всъщност ДА, че не са ги спрели по-рано. И все пак изобщо не е ясно за какво им е съставен акта, та повечето приказки до тук може да са "за спорта".
                              Ама защо не гледаш фактите,не са ги спрели в движение,моторите са били в покой.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                                Ама защо не гледаш фактите,не са ги спрели в движение,моторите са били в покой.
                                Е ти като си дал на младежите оръжие, какво ще правят с него мислиш?
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X