Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ченгетата ни сгащиха на бензиностанция

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
    Те това не е ли точно полицейска работа, а?
    Не съвсем. Така прави Хорейшо, ние в БГ имаме други закони да спазваме... Питай някой адвокат.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
      Относно проверката, да във връзка с изпълнение на служебните им задължения, полицаите имат право да проверяват всеки и по всяко време-за справка ЗМВР. По особените случаи са за проверка в жилищата, но не мисля да ги коментирам. Това с частната собственост на бензиностанцията направо ми звучи смешно. Ми ако стане убийство на тази бензиностанция, какво ще правят полиците, ще обикалят около нея ли ??? Общо взето всеки си пише какво му падне и защитава неговата си теза от личната камбанария, без да приема дали е прав или не. Подкрепям напълно мненията на колегата kuzdov и мога да допълня, че тези неправоспособни водачи утре ще седнат зад волана на други МПС и когато недаи си боже стане най-лошо, те винаги ще са виновни!!! Другия момент е за не регистрираните мотори, които се движат по пътната мрежа, подчертавам пътната мрежа. Техните водачи спестяват данъци, застраховки и т.н., защото видиш ли са по-хитри от останалите, но когато стане проблем или полицаите ни хванаха, тогава държавата и корумпираните ченгета са ни виновни. И понеже доста може да се напише по самата тема, ще приключа със знаците "хранилки" и прочие. Такива знаци сигурно има, но те са "хранилки" заради самите шофьори. Колко от нас са платили глобата си за извършеното нарушение и са осъзнали вината си, а не са се опитали да минат по-тънко предлагайки подкуп?!?! Мисля, че тук процента ще бъде абсурдно малък.............Глобите са си глоби, едни издържат в съда, други падат, но самосъзнанието ни няма да се промени........
      Много ми е интересно как така някой , който нарушава закона се чуди как и друг го нарушава. Според мен не може да нарушаваш законите, а да изискваш другите да ги спазват. "Егати държавата"
      И аз карам из страната и мога смело да кажа , че от 5-6 г никой не ме е спирал и не ми е искал пари!!!!!! Щом колегата са го спрели , явно има защо и тук няма никъкво значение на кой колко му харесват знаците, ограниченията и безумията. Когато караш без книжка, регистрация и т.н. е лично решение, но после да не ревеш по форумите!!!
      ЛАДА НИВА 1.7
      Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Аиде да не се изкарваме по католици от папата...
        То ако гледаме ЗДВП половината, та и повече от джипките из форума са са си незаконни заради изменения на конструкцията.
        Хората са слезли да си сипят бензин, не да карат из моловете. Вие ги изядохте все едно незнам какво са направили...
        Не че подкрепям карането без книжка ама не вярвам да са застрашили нечий живот.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Не съвсем...
          Начини си имате, то е ясно. Ама ...

Коментар

Реално почти целия форум е за санкциониране, или поне тези които наистина практикуват оффроуда на практика а не на клавиатурата. Предлагам на всички групово да си посипем пепел на главите и да си признаем колко много сме виновни белким минем по-тънко поради смекчаващи вината обстоятелства предвид че сме си признали доброволно минали и евентуално бъдещи прегрешения за да може родната милиция да спи спокойно защото явно сме сериозна заплаха за останалата част от обществото. Интересно Милицията кой я санкционира когато е в грешка или нещата ще си бъдат винаги еднопосочно.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Хващат те на бензиностанция, мърдате в страни, черпиш и бегаш. Бати философията.
              Ако караш без регистрация, категория, гражданска, преглед, огледала, мигачи, клаксон и незнаеш как да черпиш.. е кой ти е виновен?! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:facepalm.gif
Прегледи:3
Размер:274 Байта
ID:5452325

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Дилъри на наркотици аз съм виждал само заключени, пък ти като ги познаваш и си траеш не си по-добър от тях.
                Kuzdov да не се готвиш да ставаш министър председател?Първо трябва да станеш генерал,главен секретар ,кмет и тогава вече може всяка вечер да разказваш по един виц по телевизията.
                Засега много добре се справяш в този форум.Давай го малко по спокойно и не се натоварвай толкова много.
                След време ако стане така че системата се отнесе зле с теб да се срамуваш от тези постове.

И малко по темата.Мотористите сами са си виновни.В такъв момент не се дава шофьорска книжка а само документи за МПС и лична карта.
                Това важи ако двигателя на мотоциклета не работи и ръцете на водача не са поставени на (волана)кормилото.
                Мислих ,мислих и не се сетих кой ще влезе в преследване с загрижени за обществения ред полицай без да има гориво в превозното средство.
                Да не говорим за способностите на кросови и ендуро мотоциклети при гонки с автомобил.

Коментар

Аз пък видях един който от 4 години това му е първият пост и след 4 години може да си погледне отново темата, а вие ще се изпокарате.
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Малей, уж умни хора, а толкова глупости изчетох. Според разказа, в който не се споменава причина, а само - на сгащиха ни, това е безобразие. И лъжат, че са ни гонили. Специалистите да кажат, колко км. може да те следва полицейска кола без да я забележиш. Не вярвам да се очаква, че ще те следват с буркан и преследване. Най- малкото нарушение за което се сещам е, че са влезли от грешната страна на бензиностанцията. От там не носене на документи и всякакви причини за акт. Нека автора да каже причината за акта. И тогава да съдим дали е правомерен той.
                    П.С. Похвално е, ако охранителна полиция е сезирала КАТ за нарушение. Все мрънкаме, че държавата е на самотек, нещата се оправят с контрол, във всички сфери. Айде да се стегнем, а! Също подкрепям колегата от горния пост.
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

От къде тръгна темата и до къде стигна
                      По темата - след като мотора е паркиран на бензиностанция няма основание да ги глобят за шофиране без книжка, за регистрация, застраховки и тн.
                      В случай на такъв акт се пише възражение, привиква се свидетел който също да се разпише, че не си карал и тн и тн.
                      А за корупция и за своеволия на полицията можем да си говорим много но.... файда йок.
                      Към колегите полицай които се включиха по темата искам да Ви попитам нещо, ще ви разкажа една случка, пък вие изкажете мнение:
                      Преди около година, времето е към 1:30 през нощта, действието се развива в София, Люлин. Прибирам се пеша, понеже си оставих колата на паркинга който е на около километър от блока в който живея. Малко преди да стигна пред входа в който живея до мен спира патрулка с двама полицаи от девето районно. Сваля се прозореца и от вътре се чува "какво правиш ти тука, я си дай документите и да видя кво имаш в чантичката"
                      Аз- "а вие като какъв ми искате документите?" Все пак е длъжен първо той да се представи и да се легитимира със служебна карта
                      Той- Ама ти си отворка а?
                      През това време другия полицай вече е изкочил от патрулака застанал е пред мен и ме бута в гърдите с думите "къв си ти та ще ми казваш какво съм длъжен бе, искаш ли да спиш в районното А? Ясно ли ти е, че аз съм закона и квото аз кажа това е!

Е господа полицаи какво е мнението Ви за вашите колеги?
                      И преди да сте попитали - Да пуснах жалба в районното, но срещу кой, след като Те така и не благоволиха да се легитимират...
                      В районното само ми казаха, че щом не им знам имената нищо не могат да направят. А номерата на патрулката бяха толкова мръсни, че не можах да ги разчета, пък и след това любезно събеседване определено ме хвана страх дали няма и да ме подкарат с палките, щото тва е полицейска държава, тука всяко ченге на пътя е право и Те определят кое е законно и кое не е...
                      Айде със здраве и дано някога господата полицаи и политици започнат да дават пример на гражданите, да почнат да се вслушват в гласа народен и да се осъзнаят, че те служат на народа който им плаща заплатите, а не народа служи на тях
                      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Добре де ,тука е раздел мотоциклети.!!!
                        Май бяхме най недисциплинираните от целия форум.Тука, нали е Гето за интелигенцията !
                        Всички се хвърлят като Ястреб на мърша.
                        Защо тука се появяват и пишат лица които са много над нашето ниво ???
                        Хляб и зрелища !!!

Коментар

темата се отече, ама се отече..

Вероятно, ако някой от пишещите тук е имал нещо против колегата Куздов, досега да беше казал, писал, мрънкал или подобно.
                          Ако някой от същите пишещи се познаваше лично с него, нямаше да е от пишещите.

Преди няколко години, когато се запознахме, не съм знаел, какво работи.

И какво от това?

Отличните ми впечатления от новото ми, вече старо запознанство, мога да ги потвърдя всекиму.

Това, че той е в системата, и същевременно пише във Форума, е чест за Митака, че обира луфта между кривината всемирна, и ежедневието...

Много би било интересно, ако се появи един нов потребител тук, който да заяви официално - ами аз съм на Куздов началника - кажете сега, момци?

Още по-интересно - ами аз съм началника на началника на Куздов... Кажете, да видим?

Е, тогава би било интересно, и би било нещо, дето ми се струва, че отива към мечтите...

Инак-

"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          цитирам някакъв неизвестен мъдрец..

Коментар

Първоначално публикуван от sharky09 Преглед на мнение
                            Много ми е интересно как така някой , който нарушава закона се чуди как и друг го нарушава. Според мен не може да нарушаваш законите, а да изискваш другите да ги спазват. "Егати държавата"
                            И аз карам из страната и мога смело да кажа , че от 5-6 г никой не ме е спирал и не ми е искал пари!!!!!! Щом колегата са го спрели , явно има защо и тук няма никъкво значение на кой колко му харесват знаците, ограниченията и безумията. Когато караш без книжка, регистрация и т.н. е лично решение, но после да не ревеш по форумите!!!
                            И мен не ме спират когато се возя в трамвая.
                            Да погледнем как седят реално нещата.Повечето кросови мотоциклети не подлежат на регистрация.Това е държавна политика.Грешна политика защото тук живеем на балканите.Когато нямам номер защо да плащам данъци?
                            Ако обаче си возя мотора в пикап и го оставя в подножието на планината дали като се върна ще имам пикап?
                            И тук вече идва Морейшио да види кой и как ми е откраднал пикапа.И понеже е напълно некомпетентен и изобщо не му пука аз оставам без кола на която всички данъци са платени.Застрахована е при Булдозера..ти знаеш ли кой е Булдозера? Вчера беше в ДАНС днес влезе в ареста.. после ако имам късмет започвам преговори с крадците на автомобили.И неусетно ставам Рампо или беше Рамбо?Морейшио си спи кротко в тях нещо не си вдига телефона.
                            Вместо да псувам държавата разбирам че аз съм си виновен и тръгвам с кросов мотоциклет без регистрация не в гората а на работа в центъра на София.
                            Ей изцапах си костюма с кал и то по жълтите павета....
                            Как сега ще ходя в РПУто за да ми кажат че няма развитие по разследването за кражбата на пикапа.Ще си взема трамвая за да не ме спират.
                            И така вече не ме спират и пари не ми искат...крадците на пикапа защото вече го карат в Сирия с едно ЗУ и две маймуни в багажното...
                            Как ли са го изкарали от ДЪРЖАВАТА.....нали големия талон е на бюрото в офиса на Булдозера?А да нали той е в ареста....ще ми плати застраховката след изборите когато го пуснат...
                            А дотогава ще си карам с кросовата регистрация.
                            Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 07-02-13, 22:41.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              темата се отече, ама се отече..

Вероятно, ако някой от пишещите тук е имал нещо против колегата Куздов, досега да беше казал, писал, мрънкал или подобно.
                              Ако някой от същите пишещи се познаваше лично с него, нямаше да е от пишещите.

Преди няколко години, когато се запознахме, не съм знаел, какво работи.

И какво от това?

Отличните ми впечатления от новото ми, вече старо запознанство, мога да ги потвърдя всекиму.

Това, че той е в системата, и същевременно пише във Форума, е чест за Митака, че обира луфта между кривината всемирна, и ежедневието...

Много би било интересно, ако се появи един нов потребител тук, който да заяви официално - ами аз съм на Куздов началника - кажете сега, момци?

Още по-интересно - ами аз съм началника на началника на Куздов... Кажете, да видим?

Е, тогава би било интересно, и би било нещо, дето ми се струва, че отива към мечтите...

Инак-

цитирам някакъв неизвестен мъдрец..
                              Мога да ти кажа че тук четат много големи началници на хиляди такива като Куздов.Не всички теми но интересните като тази не ги пропускат.
                              В последно време нещо им е увиснал клюна....и започват да си признават че няма да има оправия на това което се случва в държавицата.

Коментар

Интересно ми е, защо като се хваща наркодилъра трябва да има запис от камери, свидетели, "стока"(дрога), и каквото там, а за да напишеш акт на някого може и на голи приказки?! Не е редно да се нарушава, но не е редно и да те "съдят" по косвени доказателства. Аз нямам книжка за мотор, ако се кача на такова возило, дори и със запален двигател, но без да го подкарвам ще е нарушение ли на закона? А ако не е регистрирано возилото, но в момента не се движи, какво точно го различава от обикновена моторна косачка за косене на моравата в двора? "Ама как е стигнало до там, сигурно се е движило..", е просто предположение... не по различно от предположението, че някой е дилър на дрога, крадец, убиец, мафиот.
                                Всичко това по повод повтарянето, че "са ги хванАли". Ми не са. Поне не както трябва.
                                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X