Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой скутер е за предпочитане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой скутер е за предпочитане

Хубаво, де, имаш. Но каква полза има за останалите членове на форума от тази информация? Предполагам, че всички знаят, че електрически скутер не се движи с бензин...
    Поне кажи колко км може да го караш преди да се изтощи, ако не друго.

Коментар

Електро скутера е JONWAY с 3kw двигател в задното колело и две батерии. Ограничен е за М категория на 45км/ч и върви доста прилично като нормален 50сс скутер. Вози до 200кг. и няма проблем пробван е. Зарежда се за 5 часа. По равното минава около 65-75 км. с едно зареждане. По баир / Асеновград - Лясково-Яврово-Добралък -Лясково=47км/ с едно зареждане с мен /100кг./
      Недостатък малко е тежък заради батериите.

Коментар

Те пък вдигат цената на тока , май най-добре велосипед.... че и здравословно
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

само японски аз имах сузуки сепия 2 години само бензин и масло не знаех къде му е свещТа
          Последно редактирано от viki terzieva; 29-10-13, 09:17.

Коментар

Аз карам китайски, 150 см3, от 2006 г. и вече съм на над 15000 км. Сменям само масло на 2000км и досега никакви проблеми. Вози твърдо, само с 1 заден амортисьор е и когато сме двама му опира калника в гумата, ама засега държи. Иначе и аз се заглеждам в Ямаха Х-Сити, ама докато този върви ще си го карам. Разхода му е 2,5-3/100. Вдига около 90, може и малко отгоре, но става нестабилен.

Коментар

Аз от 2006 г. карам китайски 150 см3, който вече е на над 15000км. Не го жаля изобщо. Само сменям масло на 2000км. Вози твърдо и като сме двама му опира калника в гумата, особено като минавам през дупки. Надежден е и работлив. Но се заглеждам по Ямаха Х-сити и китайчето като сдаде багажа, ще се качвам на Ямахата.

Коментар

ВЗемай си един хубав Аерокс и си готов.Да, вярно е,че ще се поизръсиш малко, ама поне си заслужава.
                Последно редактирано от viki terzieva; 29-10-13, 09:18. Причина: правопис

Коментар

Искам мнението на някой притежател на моторче KEEWAY KEE 110.
                  Интересува ме реалния разход на гориво и нормалната му скорост с която се движи извън града?
                  Последно редактирано от marin.sm; 09-12-13, 20:12.

Коментар

Yamaha Aerox 50cc, Gilera Runner 50, Aprilia SR 50, Piaggio Typhoon 50, Malagutti F12, F15 това са моделите, които за 50 кубика вървят много. Ако искаш минимален разход и малък вървеж естествено насочи се към китайците на Зонгшен. Аз лично не бих ти ги препоръчал, защото за мен са все едно малките китайчета са ги сглобявали по трудово обучение. Това е мое мнение. Поздрави ! )
                    '05 Suzuki RM 250

Коментар

Аз пък смятам ,че зонгшена е изключително качествен и точно по тази причина не можеш да го намериш в БГ все пак е и малко по скъп. Но има негов аналог на Лифан в БГ се предлага като Балкан определно е качествен имам лични впечетления

Коментар

Не-подценявайте Китайците! ...щом държавният секретар на САЩ, в едно интервю дадено за СНН, каза, че САЩ не се притеснява от Китай (икономически), навярно има причина за която да го каже?!!
                        Поздрави и късмет на всички.

Коментар

Едно е качеството за САЩ, а друго за нас! При нас са всички боклуци и некачествени неща от там. Китайците правят хубави и надеждни неща, но съответно цената им е друга.
                          '05 Suzuki RM 250

Коментар

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
                            Едно е качеството за САЩ, а друго за нас!.
                            За пръв път чувам, да има определено качество за САЩ и друго за БГ?! ...та те, китайците даже и не-знаят, че съществува България.

Коментар

Всъщност има си китайски качествени стоки, но цената не е 1000 лева а примерно 2-3 к. Щом ходят в космоса си знаят работата

Коментар

Всеобща заблуда е че автомобили и мотори се правят на различни поточни линии за различни пазари. Аз съм обиколил няколко завода и не съм видял подобно нещо. Само по себе си това би било доста скъпо начинание. По-скоро има разлики за пазар от гледна точка на изисквания на различните пазари. Но най-вече разликата идва в последвалите обслужвания и отношение към техниката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X