Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой скутер е за предпочитане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой скутер е за предпочитане

Благодаря на всички за споделените впечетления и мнения!
    Купих си Хонда на 2г. /втора употреба/ водно охлаждане 4-тири тактова, на реални 4300км, има сервизна книжка и е в гаранция.
    Много съм доволен!
    Пожелавам го на всеки!
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
      Купих си Хонда на 2г. /втора употреба/ водно охлаждане 4-тири тактова, на реални 4300км, има сервизна книжка и е в гаранция.
      Много съм доволен!
      Пожелавам го на всеки!
      Със здраве да я караш и да споделиш след 2-3 години с нас впечатленията си.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честито!

Със здраве да го караш и много безавариини километри да му навъртиш
        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Много съм доволен!
          Пожелавам го на всеки!
          Добре дошъл в отбора на истинските скутери. Честито и безаварийно.

Коментар

Тъкмо да споделя че има едни моторчета Пежо за около 1800 лева фабрично нови и той колегата си купил. Както и да е. Честито! Да те слуша и да ти прави вятър в косите :-)

Коментар

Дядката имаше SUZUKI SEPPIA ,продаде го за 1000 лв. и си купи нов китаец от тези с малко по големите гуми,сузукито набираше по бързо и само толкова ,никой неможа да му регулира карбураторчето,гаснеше когато си иска,менеше си оборотите на празен ход,с китаеца вече втора година няма никакви проблеми !
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Карбураторът на сепията няма нищо за регулиране чак толкова фатално , че да прави описаните проблеми. Проблемът е съвсем другаде. Попаднал си на истински " майстори". А относно китаеца- заложил си на куц кон. Навърти му 7-8000 км(ако успееш де) и ще разбереш за какво ти говоря.

Коментар

Китаеца не го карам аз а дядката и мисля че е някъде към 4-5 к ....че е куц куц е ама това е скутер все пак !
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Момци , дайте акъл -колебая се м/у две моторетки от един и същи модел -Honda Sh 150 със и без инжекцион -03 и 06 година , Покарах по- стария модел , като супер лаик съм доволен , подозирам че по- новия модел е по- зле поддържан , утре ще го видя и трябва да взема решение.Дайте мнение за модела и по казуса също , ако може , че утре ще скачам...

Коментар

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
                      Момци , дайте акъл -колебая се м/у две моторетки от един и същи модел -Honda Sh 150 със и без инжекцион -03 и 06 година , Покарах по- стария модел , като супер лаик съм доволен , подозирам че по- новия модел е по- зле поддържан , утре ще го видя и трябва да взема решение.Дайте мнение за модела и по казуса също , ако може , че утре ще скачам...
                      Инжекционната система е капризна и скъпа за ремонти ако се наложи. Бих избрал надеждния карбуратор.

Коментар

Да може да се кара с М категория , да е двуместен и по възможност по-тих и безпроблемен .
                        Новите китайци са от порядъка на 1000-1300 лв , четиритактови с до 4г. гаранция.
                        Старите японски и италиански скутери са за същите пари , но са на по 6-11 години и са двутактови.
                        Гледам , че има и едни ЕКО /в мобилето ги предлагат нови/ , за по 1300лв на ток - чисто нови и карат по 70км. с едно зареждане.
                        Кое е за предпочитане?
                        Ако китайските имат 4 години гаранция това е добре. Но за предпочитане от китайските са си по-старите Хондички, Веспички и други.

Коментар

Имам малък опит със скутерите, карам от нова Веспа 50сс, за 11000 км досега не сьм правил нищо по нея. Имам и доста опит с големи мотори. Купувал съм и стари и нови, в момента имам нов голям мотор и мога да изкажа мнение, че за предпочитане е, ако имаш възможност, нов. Иначе за вечния спор коя марка е по добра, можеш да отидеш във всеки сервиз и ще видиш как уникално здравите?! ги ремонтират. На практика, ако не претоварваш техниката, всяка една ще ти върши работа. За пример с Веспата ходих до Белград(1000км), а след месец двамата с жена ми и багаж до Гърция(800км).Така че успех с избора.

Коментар

Първоначално публикуван от Z1000 Преглед на мнение
                            Имам малък опит със скутерите, карам от нова Веспа 50сс, за 11000 км досега не сьм правил нищо по нея. Имам и доста опит с големи мотори. Купувал съм и стари и нови, в момента имам нов голям мотор и мога да изкажа мнение, че за предпочитане е, ако имаш възможност, нов. Иначе за вечния спор коя марка е по добра, можеш да отидеш във всеки сервиз и ще видиш как уникално здравите?! ги ремонтират. На практика, ако не претоварваш техниката, всяка една ще ти върши работа. За пример с Веспата ходих до Белград(1000км), а след месец двамата с жена ми и багаж до Гърция(800км).Така че успех с избора.
                            Колега каква Веспа караш ?
                            Дай малко информация, понеже съм фен на този мотоциклет ... имам 2 броя такива
                            Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                            Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                            Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Веспа lx50 купих ме я за жена ми 2009. Първата година 2000км на 2та пак2000км и тази 7000км.От 4000км вече е 70сс като съм сменил само цилиндър и бутало, не съм пипал реглажите на карбуратора и смазването .В момента харчи от 2.7 до 3.2 увеличи си скороста по равно на 75км и по нанадолно на 84км това е скорост по GPS.Предвиждам през 2012г. да и сменя ауспуха защото в момента оригиналния ми задържа оборотите на заводските.

Коментар

Едната ни (тая е на брат ми , но той я е карал точно 2 пъти до сега) е точно такава.
                                Какво Бутало и Цилиндър взе ?
                                Моята малката (PK50S от далечната 83г.) е с 75ccm цилиндър, но тия скорости не може да ги развие ...по GPS я засичах 65км/ч което за града си е супер. Сигурно от Ауспуха ще е ... щото е с оригиналния, който мисля да го сменям със Sito Bannane
                                Последно редактирано от viki terzieva; 01-08-12, 14:11. Причина: Отрицателната частица "не" се пише ВИНАГИ отделно от глагола, например "не може"
                                Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                                Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                                Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X