Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обявим война на бракониерите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да обявим война на бракониерите.

Гърмян заек съм колега пазя се вече и дипломацията е на мода.Нас обикновенните хора ни лъжат всеки ден с неизпълними обещания и гръмки фрази.А всъщност живота си тече и заминава и само някой се облажава.Форума е доста голям абе много хора много интереси.Реално има институции създадени да защитават законите на държавата но те не деиствуват щото няма твърдост в наказателните органи.Да сте чули за осъдени шефове на каквато и институция да е било няма.Скоро сигурно няма и да има .Всички се страхуват от нещо и от някой в това число и аз.Идеята за създаване на мобилна комуникация срещу бракониерите може да се осъществи само с единство и доверие. Когато се позовеш на този телефон да очакваш наистина подкрепа.Нека на 10 бракониери излязат толкова членове на нашия съюз и тогава ще видим кой кой е.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Какво да кажа вече не зная яз.Цонево закачам няколко мрежи и един герим и се обаждам на ИАРА ощо не съм затворил тел.гадината влиза да си вади мрежите просто нямам думи вече

Коментар

Един вариант :
        Нали ИАРА е органа който трябва да следи и санкционира нарушителите БРАКОНИЕРИТЕ !!!
        Финансирането на агенцията предполагам частично се осъществява от издадените риболовни билети .И какво става ? Който има билет бива глобяван за това че има въдица през ноща , че има 1 кука повече от допустимото, че вместо 3 въдици е пуснал 4-ри и какви ли не ..други .А този който няма - НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БРАКОНИЕРА- ходи къде вечер къде ДЕНЕМ !!! и нагло разпъва мрежи ( бомби, тоци..) после нагло продава къде на пазари на тротоари .., на него никой нищо.. !!!!!!
        Какво би станало ако всички застанем зад идеята да не си издаваме нови билети ( купим ) . И публично ( чрез медий ) се обяви че отказваме да го направим поради еди какви си причини .. ?

Аз лично имам няколко варианта но .. да видим какво мислите вие .
        flash-gsm team

Коментар

Първоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнение
          Какво да кажа вече не зная яз.Цонево закачам няколко мрежи и един герим и се обаждам на ИАРА ощо не съм затворил тел.гадината влиза да си вади мрежите просто нямам думи вече
          Снимаи и качваи тук ще направим нещо приятелю непременно.Не само в Господарите ами и в новините ще ги качим.Ако се организираме и за нещо повече няма и мрежите да могат да си изкарат.
          На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
            Снимаи и качваи тук ще направим нещо приятелю непременно.Не само в Господарите ами и в новините ще ги качим.Ако се организираме и за нещо повече няма и мрежите да могат да си изкарат.
            +1 напълно съм съгласен колега който има снимков или видео материал да го качва без никакви задръжки.Дано някои от главностоящите в ИАРА да се осетят малко поне за какво земат тези пари за билети и тем подобни историй
            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
            КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

А не е ли по добре да се качват на сайта ма ИАРА да видим как ще реагират там?????

Коментар

Абе на война като на война да се обосновем всички и да дадем гласност на проблема с бракониерите.Всеки от нас се е сблъсквал с горепосочените индивиди нарчени БРАКОНИЕРИ.НА ВЪПРОСА КАК ДА ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ ОТГОВОРИТЕ СИ ИДВАТ ОТ САМИТЕ ВАС КОЛЕГИ.Може би въпроса кога е сега защото ако не сега то кога.ИСТИНАТА Е ЧЕ КОРУПЦИЯТА В ИАРА Е ПРОБЛЕМ ЗА ВСИЧКИ НАС .ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА И ШЕ ИМ МЪЛЧИМ.ХАЙДЕ ДА СИ ХВЪРЛИМ БИЛЕТИТЕ ПРЕД ОФИСИТЕ НА ИАРА.И ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА И НЕ ИСКАМЕ ДА НИ МАМЯТ ИДА НИ СЕ ПРИСМИВАТ ТЕЗИ ИЗМИСЛИНИ ИНСТИТУЦИИ.

Коментар

Лично аз смятам да започна с плакат пред офиса на ИАРА Ямбол на който ще пише следното заглавие.ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ПЛАЩАЙТЕ НА БРАКОНИЕРИТЕ.И смятам да поканя местните медии които би трябвало да отразят това събитие.

Коментар

Реалната ми идея е да закова ИАРА за несвършена работа .За целта са необходими доказателства които само вие колеги може да доставите.Видео запис от отговор на обаждане за нарушение и други.Които ще ми послужат пред медиите за да се обоснова и да докажа това което се случва тук в наща малка страна.Докога ще сме спонсори на лайносерци бе колеги.

Коментар

провокира ме заглавието , и дадах глас ЗАЩО , а никои ли не се сети че ако искаш да придобиеш разрешително за каквото и да е , просто трябва това да ти е идея номер ено в живота , а за ловджия просто невазможно , при тази супер бирокрация ,условия , покриване на някакви коплексарски излишни нормативи и незнам си какво с още там
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Тия с мрежите не са толкова опасни,опасниса хората с тока.Унищожават поколение назат риба.Хващал съм шаранче което като изчистих установих,че хайвера му миришеше на лошо,беше станал на топка в рибата.

Коментар

Re: Да обявим война на бракониерите.

Проблема наистина е голям.
                          ИАРА са мудна институцуя, колеги също се оплакват че са подавали сигнал и след като звъннат бракониерите почват да си прибират мрежите.
                          Извода може сами да си направим.
                          Но все пак има и доста успешни акции по сигнали от колеги.
                          По добре ли е да си траем и нищо да не правим?
                          Снимковия материал е добра идея може все пак да се почне с нещо, не може ние да се бием с бракониерите има си институции за това, въпреки че не си вършат добре работата.
                          Ние им плащаме заплатите и трябва да изискваме, на никой не му е приятно да кара двеста километра за 2 риби.

Коментар

Бях чул преди време един лаф, който много ми допадна: "Нека всички да правим каквото е по силите ни, па да става каквото ще". Колеги, убеден съм, че всеки от нас е бил по един или друг начин потърпевш от бездействието на институциите и всичко, произхождащо от това. Апелът ми е, както колегата от Ямбол казва, нека всички бъдем активни - снимки, видео, афиширане, ангажиране на всевъзможни медии и най-вече ПОСТОЯННИ. Нека не спираме да алармираме, нека публикуваме снимки и актуални данни на сайта на ИАРА, тук във форума! Не знам кое ще е правилното, но важното е всеки от нас да бъде активен, да действа както прецени за правилно, па да става каквото ще.

Лятото бях нащракал десетина снимки на мрежари посред бял ден в язовир Ясна Поляна, звънях на ИАРА, уж пратиха група, тя така и не пристигна следващите 4 часа, снимките ги пращах на ИАРА Бургас, с които говорих няколко пъти след този инцидент, резултатът е нулев. НО това не ме спира, няма и да ме спре, фотото е в мен всеки един момент, ще продължава и да бъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              провокира ме заглавието , и дадах глас ЗАЩО , а никои ли не се сети че ако искаш да придобиеш разрешително за каквото и да е , просто трябва това да ти е идея номер ено в живота , а за ловджия просто невазможно , при тази супер бирокрация ,условия , покриване на някакви коплексарски излишни нормативи и незнам си какво с още там
                              Колега Юли става въпрос за риболова

Коментар

здравейте
                                аз цяла година звънях на ИАРА като видя браконери по дунава
                                резултата е две мрежи извадени от водата и нито един глобен браконер (израза тази мрежа нее мойта сега я намерих всеки е знае така се отърват буклуците)
                                в Русе преспокойно даже не скрито всеки може да си купу мрежи, срекмета, винтери и др. браконерски способиа от рибарските магазини
                                лошо няма те имат право да ги продават щото нема закон да им забранява да извършват търговия с такива неща.
                                Но се дразня от това че издават и риб. билети
                                КАК да се противопостави човек срещу това --

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X