Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обявим война на бракониерите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да обявим война на бракониерите.

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
    Лично аз смятам да започна с плакат пред офиса на ИАРА Ямбол на който ще пише следното заглавие.ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ПЛАЩАЙТЕ НА БРАКОНИЕРИТЕ.И смятам да поканя местните медии които би трябвало да отразят това събитие.
    градски работниците на гърлата пред мене разпънаха 1 лодка мрежи и от ИАРА това го знаят ама нищо не правят

Коментар

Първоначално публикуван от jey Преглед на мнение
      градски работниците на гърлата пред мене разпънаха 1 лодка мрежи и от ИАРА това го знаят ама нищо не правят
      Грацки там кой ще им каже нещо?Може да е нареждане на началника имНа ли знаеш какво ще стане,ако той(началника)реши да се заяде с тях(Няма да има ИАРА)

П.П.Ами попринцип от Ямбол ли си?Май не се вижда!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
        .....................ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ПЛАЩАЙТЕ НА БРАКОНИЕРИТЕ..................
        Ми май няма как да стане.Мой случей с тях(ИАРА):Става дума за ханово първите върби,под съоръжението преди 2год.Идва главен инспектор Борислав.....едокойси...и започва.Колега дай билет.А имаш 2 пръчки(верно така беше).После ме вика:Ела малко настрани.Ся какво ще праим.Първо се сетих за пари,че ми иска,после телефона ми звънна(случайно).Той ми вика:Кой звъни.............Съответен мой отговор:Не е твоя работа.Проблеми,разправий,главоболие какво ли не!Пари не им дадох само отнесох глоба в размер 50лв. след като им казаш,че те са найголемите браконери.Затова,че няма как да не се вадят билети,защото се отнасят солидни глоби.Аз лично съм против да пълня джоба(гушата) на държавата!!!!!!!Сигурен съм,че има органи от ИАРА които много добре си вършат работата,увъжение към тях,но тук нашите познайници тези малоумни-полуидиоти нямам обидни думи!

Коментар

http://dnes.dir.bg/2009/09/29/news5146992.html

Малко по темата...

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
            http://dnes.dir.bg/2009/09/29/news5146992.html

Малко по темата...
            Даааммм кефти биричка,кефти ракийчица,кефти лов на бойни фарове.Бивш голям пример е затова говорим и още мноооого ще се говори.Затова бивши или настоящи обшият знаменател е един!

Коментар

Проблема е че 90% от бракониерите са законни ловци през ловния сезон.

Коментар

Колеги,закачите ли нещо с въдиците,вадете и режете, имате ли тази възможност,друг начи не виждам освен да ходим при бат БОЙКО и дано той нещо свърши.
                Наслука на всички риоловци.А на бракониерите......................

Коментар

Колега те ножовете не са проблем , но нали се сещаш че тази мрежа която остава одрязана във водата ( бракониера неможе да си я прибере) почва да се пални с риба и рибата изгнива там ! Аз съм закачал такова парче мрежа , щях да повърна, имаше полуразложяна риба имаше и прясно уловена. Че мисълта ми е ако има възможност трябва да се вадят на брега и горят . Но тогава пък идва момента - на физическата саморазправа .
                  flash-gsm team

Коментар

Аз лично три пъти съм палил мрежи,но после сменям мястото,точно за да няма саморазправа
                    Само веднъж се засякох с "юнаците",ама викам-"Сега току що идвам,а мрежата си димеше..."
                    Поспорихме все пак дали съм аз или не....дали пистолета(газов) на кръста ги обеди не знам
                    SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                    0878299791

Коментар

Незнам , кофти е че веднъж разберат ли кой е ще ти отмъстят "Ко...та ". Особенно както влизаме с лодката и по цял ден ни няма... . Замислял съм се ако ми резнат някоя гума или намеря тухла на седалката ще ми стане бая неприятно .
                      flash-gsm team

Коментар

Кофти е вярно,но ако можеш като колегата,вадиш,палиш и бегаш на друго място.Целта е и да се избяга саморазправата,че не е гот.Вижда те,че на никой не му дреме,а вижте и язовир "ВЪЧА"-Водният град,как звучи гордо,къде го има това?
                        Колеги наслука ,че ме хваща ЯД!

Коментар

За жалост не мога да ходя на риболов сега щото жената ще ражда всеки момент и съм доста далеч от преследването на бракониерите.Но догодина гъз да им е як не бягам от конфликтите.
                          Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                          На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                          Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Знаете ли кво викат из нашия край,
                            "Можеш ли да спреш гората да се разлиства?"
                            Мен ми е много жално щото съм и ловец и риболовец
                            не "рибар" , рибари много и съм постоянно в гората и около реките
                            и ако почна да пиша ще трябва да сменя пет кливиатури и пак няма да изпиша всичко което съм видял. Просто такава ни е държавата и ако искаш няма и на кого да подадеш сигнал за бракониерски прояви.

Успех с начинанието.
                            0877 44I 88I
                            Самурай 1,3
                            Дискавъри ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
                              Знаете ли кво викат из нашия край,
                              "Можеш ли да спреш гората да се разлиства?"
                              Мен ми е много жално щото съм и ловец и риболовец
                              не "рибар" , рибари много и съм постоянно в гората и около реките
                              и ако почна да пиша ще трябва да сменя пет кливиатури и пак няма да изпиша всичко което съм видял. Просто такава ни е държавата и ако искаш няма и на кого да подадеш сигнал за бракониерски прояви.

Успех с начинанието.
                              Прав си но нищо ли да не правим все пак искам до някое време и за децата ни да остане нещо.
                              Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                              На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                              Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Ами аз съм обявил война още от малък.Общо взето ,когато съм на водоем с преспиване,на сутринта винаги всички се чудят къде са им мрежите или защо са нарязани.Последното по-често.Ако темата се чете от мрежари,като видят Фронтерата ми със стикери на форума,направо да знаят вече кой е.

ПП:Обикновено не ходя сам с преспиване и носим достатъчно оръжие.Че понякога ни виждат мрежарите и къде с добро,къде с лошо пак режем мрежите.

За лов не съм провеждал възпитателни мероприятия,защото не се сещам какви.

За ИАРА не съм съгласен да ми съдействат.Как ще ме подкрепя импотентна организация.Щом самите те не могат ,то на мен само ще ми пречат.Пример.Това лято ме мързеше да режа 4 мрежи,пуснати от охраната на стената на чзовира.Местният бабаит на ИАРА каза че няма служебна кола да проверил какво стаа.Шефа бил на банкет с возилото(най-вероятно при този с мрежите.)
                                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X