Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде на Дунава за офф-риболов

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хайде на Дунава за офф-риболов

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
    Не сме се покривали никъде .Чавдар си беше затрил някъде телефона .Тръгнахме само три джипа е една лебетка Превзехме дигата с лекота .Обаче майката природа ни беше скроила капан .Понеже бях първа кола и аз се цопнах първи в коловоза който замръзнал Докато обяснявах на моя навигатор че точно на това място загубих калобрана на 70тката и нещо изпращя и джипа се килна на ляво и навигатора върху менСлед мен колегата коко спря и със спиранета и той под ледаВеднага се заехме със спасителна операцияДакато опънем вежето аз и коко усетихме че леда се пързаля и падането e в кърпа вързано.Добре че има лебетка на разположение.Накрая пристигнахме до крайната точка .Запалихме си огън .Че като се почна една веселба една музика не ви е работа .Естествено имаше скара .заровен лук в жар .и още много вкусутийки. За музиката трябва да благодарим на Чавдар и по точно на ДанчетоДа ама не по едно време Чавдар зе да се мръщи че сме забравили лимонадата. Не можел той да пие вино без лимонада Взехме най-правилното решение .Събрахме всичко в джиповете и хайде у Чавдарови .Беше намерена лимонада от което Чавдар се успокои и хайде пак на масата .Даже и политиката разтягахме За мен беше един изключително приятен ден .Който не дойде може само да съжелява
    па да се бяхте обадили да се запознаем барим.аз джип нямам ама на разходка и за компания щях да доида.имам Рено Трафик офф-роуд кънтри Русе марка

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_barns Преглед на мнение
      па да се бяхте обадили да се запознаем барим.аз джип нямам ама на разходка и за компания щях да доида.имам Рено Трафик офф-роуд кънтри Русе марка
      Имаше писано по-нагоре,че в неделя ще ходим до Дунава,но може да не си го прочел/в постовете на Меха/.А всеки,който има желание е добре дошъл,нищо че няма джип.Кокоф /Николай / е от Русе и когато и да му звъннем за Дунава е винаги готов,така че свържи се с него и не виждам проблем да идвате заедно.
      Чавдар Владимиров
      0887/912075
      Ленд Ровър Диско 1
      Самуад в проект

Коментар

Прав си Чаро пак съм гледал между редовете.Нищо следващият път няма да пропусна.

Коментар

Ееее падна още малко снежец.Една разходка към края на седмицата няма да ни дойде в повече.Чавдаре как е района ще можем ли да стигнем до Дунава.
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Вероярно ще стигнете с ................... Фадрома .....
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
              Вероярно ще стигнете с ................... Фадрома .....
              С тази може.Днес прави път до Сяново.Десет часа-2км.път,3м преспи:
              На последната снимка по-напред път няма.Стигаш до една снежна стена и край-няма накъде ,освен да се върнеш.Утре ще продължат да правят път,ако има ротор.Кировец,Т150 и фадромата не можаха да пробият.
              Прикачени файлове
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Това време ни попиля нямам думи.още се опитвам да се изровя от снега

Коментар

Последно до Дунава може ли да се стигне или ще ни баламосваш с разни фадроми

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                    Последно до Дунава може ли да се стигне или ще ни баламосваш с разни фадроми
                    Не!Може би след като се постопи снега,но в момента не!
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

При нас се стига до Дунав,но със надуваема лодка!Невероятна киша е,неа виждам със какво друго може да се стигне!

Коментар

Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнение
                        При нас се стига до Дунав,но със надуваема лодка!Невероятна киша е,неа виждам със какво друго може да се стигне!
                        А до лодката как стигате
                        LZ1DWW

Коментар

Тогава ще се пробвам на Мартен на поляната, пък ако върви може и до Сандрово да стигна. Поне не е далеко

Коментар

Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнение
                            А до лодката как стигате
                            Сьс плавниците и по гръб!Утре мисля да се разходя кам канала на блатото,при последното качване на Дунав го напълниха може и да е останало някоя рибка след сребърските и деленкажиски браконери!!

Коментар

Първоначално публикуван от beljata Преглед на мнение

Сьс плавниците и по гръб!Утре мисля да се разходя кам канала на блатото,при последното качване на Дунав го напълниха може и да е останало някоя рибка след сребърските и деленкажиски браконери!!
                              Направо ви завиждам за близостта до реката.
                              LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнение
                                Направо ви завиждам за близостта до реката.
                                Ами тук има къщи за продаване,само желание да имаш да живееш на село.
                                Чавдар Владимиров
                                0887/912075
                                Ленд Ровър Диско 1
                                Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X