Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде на Дунава за офф-риболов

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хайде на Дунава за офф-риболов

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
    Питам понеже бях хвърлил око на тази http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...579&f1=details , ама нещо ме наплашиха, че нитовете може да са се разхлабили, пък двигател от 40к.с. горял много. Пък аз лодка до сега не съм имал и затова първо проучвам мнения.

Много добро място сте си избрали и като гледам супер сте си изкарали. Аз също бях в тоя регион на Дунава, но много раци и почти не ти оставят стръвта, а вечер малки сомчета кълват като обезумели, дори и на четвърт торен.
    Лодката е алуминиева . Доколкото знам е руска десантна лодка . Мотора е Хонда 30 коня . Толкова и давали по книга .А за нитовете няма за какво да се претесняваш според мен.
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
      Питам понеже бях хвърлил око на тази http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...579&f1=details , ама нещо ме наплашиха, че нитовете може да са се разхлабили, пък двигател от 40к.с. горял много. Пък аз лодка до сега не съм имал и затова първо проучвам мнения.

Много добро място сте си избрали и като гледам супер сте си изкарали. Аз също бях в тоя регион на Дунава, но много раци и почти не ти оставят стръвта, а вечер малки сомчета кълват като обезумели, дори и на четвърт торен.
      Да направим един риболов заедно ако имаш желание

Коментар

Вчера сутринта се събудих към 3.50Първата ми мисъл беше дали са заели колегите местата по Калимок.Забърках качамака набързо и отпраших към Дунава Да ама тъкмо излизам от Кубрат и заплющя едиН дъжд не ви е работа .Тръгнал съм няма се връщам я.Стигнах до разклона дъжда нямаше намерение да спира .Намалих и започнах да се смея на себе си (Бе кой амсалак ще стане посред нощите във този студ и дъжд и ще се натика баш на Калимока(.Часът беше някаде към 4.30-5.00 продължих за Нова Черна .Нямах цигари и вода за пиене и си викам що не събудя Чавдар.Чавдаре ИЗВИНЯВАЙ И БЛАГОДАРЯ ЗА КАФЕТО .На Дунава не удари нищо но аз ударих бронята на джипа .

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
          ...На Дунава не удари нищо но аз ударих бронята на джипа .

Поне не си бил капо, все си ударил нещо - ударил си едно кафе, една броня...какво му трябва повече на човек.
          Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Да бе да надругия ден колегата меха33 чупи заден ресор на същите места .Абе тоз шаран да не ни е проклел да му се невиди.

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
              Да направим един риболов заедно ако имаш желание
              Естествено че имам желание. Тази седмица четвъртък и петък ги дават слънчеви и съм се замислил накъде да се засиля.
              М/у другото на 17.10.09 ходих под корабната в Русе да пробвам как е хищника, но уви само едно маломерно разперче. Гледам обаче по кошниците на колегите дънари доста добри скобари, пък и мряната трябва да се е пораздвижила вече.

Коментар

в неделя бяхме пак на калимока и пак капо само дето си счупих задния десен ресьор ама нали пък бяхме на реката
                Прикачени файлове

Коментар

ко става бе егати никой ли не ходи аз утре на обяд изчезвам

Коментар

Да кажа че ходя,ама срам и капо.За 10-на проверки на реката,7 распера.Като единия ден 6/мерни/ и после един.Дънарите около мен-нищичко.На плувка надвечер извадиха няколко косатчета и край на мача.Това на Мартен,колко мрежи има-не е истина,попилях се да късам спинери,дънарите и те не изоставаха.Скапана работа.

Коментар

Първоначално публикуван от meha33 Преглед на мнение
                      ко става бе егати никой ли не ходи аз утре на обяд изчезвам
                      През седмицата ще ходя защото събота и недиля ще бачкам.

Коментар

последно се записах на 23.10 с доста добър улов на скобар и морунаж. Няколко мренки, но дребни.
                        Друг много положителен факт е че ме провери гранична полиция. Попитах за тия мрежи, дали имат право да ги разпъват където им падне. Отговора беше положителен, но собственика на мрежата трябва да бъде до нея.

Коментар

Очертава се петък и събота да си пробвам късмета за шарко .Дано времето да е хубаво.

Коментар

11 градуса ниво +21 за 2 дена времето долу горе не чакай по хубаво няма да стане

Коментар

Първоначално публикуван от meha33 Преглед на мнение
                              11 градуса ниво +21 за 2 дена времето долу горе не чакай по хубаво няма да стане
                              Това какво ще рече да ходим ли за шарковци или не?

Коментар

В петък и аз мисля да навестя бръшленските места, но сигурно ще търся само хищника.
                                Като гледам обаче времето, май ще е по-вече хард разходка , отколкото риболов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X