До: Хайде на Дунава за офф-риболов
Късно е вече да се глася за утре, но за понеделник или вторник, ще мога. Ако си свободен свиркай. Ще взема и сонара, не че днес имаше особена полза от него, освен дълбочината и температурата друга информация не получих. Поне му направих сефтето
Пък и утре може, и да се газифицирам.
п.п. Забравих да ви се похваля. Днес ме провериха и сутринта и следобяда от гранична полиция.
Браво и все така, пък и с лачени джипове бяха.
Късно е вече да се глася за утре, но за понеделник или вторник, ще мога. Ако си свободен свиркай. Ще взема и сонара, не че днес имаше особена полза от него, освен дълбочината и температурата друга информация не получих. Поне му направих сефтето

Пък и утре може, и да се газифицирам.
п.п. Забравих да ви се похваля. Днес ме провериха и сутринта и следобяда от гранична полиция.
Браво и все така, пък и с лачени джипове бяха.
.Втори мина Коко като едвам издрапа на другия край.Трети последен бях аз .Включих на 4.4 на бавните на 2 предавка и потеглих .По едно време джипа взе да губи скорост .Как съм давал газ не знам ама рибарите от Дунава чак ма чули .Едвам издрапах на сухо .Настанихме се на 444километър.Водата беше като боза .Но все пак метнахме няколко въдици .На качамак въобще не бутна.На торен червей едно попче и една вретенарка.След като хапнахме без сол щото Коко забравил солта и пихме по едно вино без лимонада щото пък Чавдар забравил лимонодата решихме да се преместим на мястото от където Чавдар извадил големия сом.Речено сторено след около 40минути бяхме на другото място.Коко се проба да замята над върбите докато се увери че така не става
.
На връщане Коко искаше да си отмъсти на теб,ама аз го отнесох,защото Коко караше ,а отзад в кучкарника се возех аз.

Коментар