До: Хайде на Дунава за офф-риболов
голема зима беее навънка пак вали.пусти сняг.
голема зима беее навънка пак вали.пусти сняг.

Когато се върнахме имах 24 неприети повиквания,4 от Захари и 2 от Благо.

Превзехме дигата с лекота .Обаче майката природа ни беше скроила капан .Понеже бях първа кола и аз се цопнах първи в коловоза който замръзнал
Докато обяснявах на моя навигатор че точно на това място загубих калобрана на 70тката и нещо изпращя и джипа се килна на ляво и навигатора върху мен
Дакато опънем вежето аз и коко усетихме че леда се пързаля и падането e в кърпа вързано.Добре че има лебетка на разположение.Накрая пристигнахме до крайната точка .Запалихме си огън .Че като се почна една веселба една музика не ви е работа .Естествено имаше скара .заровен лук в жар .и още много вкусутийки. За музиката трябва да благодарим на Чавдар и по точно на Данчето
Да ама не
по едно време Чавдар зе да се мръщи че сме забравили лимонадата. Не можел той да пие вино без лимонада
Взехме най-правилното решение .Събрахме всичко в джиповете и хайде у Чавдарови .Беше намерена лимонада от което Чавдар се успокои и хайде пак на масата .Даже и политиката разтягахме
За мен беше един изключително приятен ден .Който не дойде може само да съжелява

.И за секунда двата джипа хлътнаха един след друг и полегнаха на врати.Ето и от мен малко снимки
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар