Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде на Дунава за офф-риболов

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хайде на Дунава за офф-риболов

Първоначално публикуван от ribaria Преглед на мнение
    А ти защо свързваш думита стръв с маломерно ? За сома слагаме и по големи .
    Дай малко снимки на сома
    А за Мехата -жълт картон/че не се обади/,червен картон,стоп патрон!
    Да избира сам .
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

Ааааа, Чавдаре то за Мехата картон ама и за тебе картон.Нали в неделя щеше да ми се обаждаш
      Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
        Ааааа, Чавдаре то за Мехата картон ама и за тебе картон.Нали в неделя щеше да ми се обаждаш
        Не съм ходил никъде в неделя!Дори на селската баня
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Таз събота мисля да закрия шаранския сезон на Дунава .За целта събота сутринта въоръжен с три шаранджийски пръчки ще се спусна между чуканите на местноста КалимокАко има мераклии да заповядът.Ще има винце и барбекю .
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Резултати няма ли да видим, че тази седмица и аз съм замислил пътешествие. Да настроим инвентара
            М/у другото да вземем да уточним на коя местност викате Калимок, тъй като до колкото знам е някъде от Ряхово до Тутракан.

Коментар

това е от мен днес най малката е 1.5 ха познайте къде е това
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от BAI MILE Преглед на мнение
                И за какво са ти толкова много?
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                  И за какво са ти толкова много?
                  ми то краста като тръгна няма спиране като наркоман но все пак съм върнал към 15-ина малокалибрени а и днес бях проверен от ИАРА-та за първи път от 10-ина години

Коментар

ми то краста като тръгна няма спиране като наркоман но все пак съм върнал към 15-ина малокалибрени а и днес бях проверен от ИАРА-та за първи път от 10-ина години
                    Че е канал,канал е.Но къде се намира?Калимок?
                    Чавдар Владимиров
                    0887/912075
                    Ленд Ровър Диско 1
                    Самуад в проект

Коментар

браво, на това се вика улов. Откога ги дебна, ама все маломерни.
                      Обаче защо си мисля, че по каналите около Бръшлен и не само на тях е забранено да се лови. Само предполагам, че е там.

Коментар

Интересна работа

Щом си проверен от ИАРА, значи не са каналите (те са забранени целогодишно тази година).. иначе нямаше да го кажеш, защото щеше да имаш акт !

Но пък друго нещо не се сещам, което хем да има щука, хем да прилича на канал - с папурите, хем да е за off-road.

Според мен това са каналите до Нова Черна, а заповедта за целогодишна забране не е стигнала до ИАРА-джиите

Коментар

Те,вариантите не са много май.....или е на Бръшлен,или на каналите преди Тутракан......
                          Който пие бира не умира,но не трябва пил да шофира :!: ;)

Коментар

на Бръшлен е колеги и след разговор с инспекторите на ИАРА разбрах че няма никакъв проблем да си ловиш там при условие че имаш билет и ловиш с до три въдици и само денем това са условията за риболов на каналите преди това и аз бях подочул че е забранено но колеги ми казаха че ходят там и реших и аз да пробвам а след като попитах инспектора на ИАРА-та дали има забрани за там буквалните му думи бяха "това са пълни глупости"

Коментар

на Бръшлен е колеги и след разговор с инспекторите на ИАРА разбрах че няма никакъв проблем да си ловиш там при условие че имаш билет и ловиш с до три въдици и само денем това са условията за риболов на каналите преди това и аз бях подочул че е забранено но колеги ми казаха че ходят там и реших и аз да пробвам а след като попитах инспектора на ИАРА-та дали има забрани за там буквалните му думи бяха "това са пълни глупости"
                              Късметлия си, че инспекторите не знаят

http://nafa-bg.org/BG/Files/other/ce...zabrana%20.pdf

Ето я забраната... Черно на бяло пише:

- във водните огледала и в напоителните и отводнителните канали, оформящи Бръшленското блато (община Сливо поле)

Коментар

Първоначално публикуван от the shaman Преглед на мнение
                                Късметлия си, че инспекторите не знаят

http://nafa-bg.org/BG/Files/other/ce...zabrana%20.pdf

Ето я забраната... Черно на бяло пише:

- във водните огледала и в напоителните и отводнителните канали, оформящи Бръшленското блато (община Сливо поле)
                                вероятно разковничето е в тия 200метра от заустяването на каналите предполагам между другото вчера ходих резултата е 3 щуки по 2-3 кг и около 10-ина маломерни върнати в канала да пораснат и да дойдат догодина при батко, а и да не забравя един ошамарен абориген със срекме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X