Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде на Дунава за офф-риболов

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хайде на Дунава за офф-риболов

Само толстолопчета ли кълвяха, нямаше ли шаран и бял амур ?
    Ако, времето се задържи така променливо - дъжд и гръмотевици, събота и неделя съм за Сом на кльонк по Дунава.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
      Само толстолопчета ли кълвяха, нямаше ли шаран и бял амур ?
      Ако, времето се задържи така променливо - дъжд и гръмотевици, събота и неделя съм за Сом на кльонк по Дунава.

На Дреновец шарана не може да се дореди от толстолоба, докато на Градец, въпреки че има и шаран, и толстолоб, тук е обратното и не можах да хвана нито един толстолоб, а само шарани.

Ето и излета...

Напоследък все ме вали дъжд, когато тръгна за риба...ама после ми тръгва и по вода.

Този път дестинацията беше платеното на Градец, отворено за риболов от вчера.
      Мястото изглеждаше добре и с тенденция да се превърне в китно кътче. Кеф ти да ловиш отляво или отдясно.

Започнахме отдясно:

Водата вреше от шарани и толстолоби:

Хванахме няколко шаранчета и се преместихме отляво:

Тук потръгна повече:

Ето и един мой шаран, че да не ме питате пак аз к'во съм правил там.

Ето крайния резултат за час и половина:

Накрая всичко приключва така:

5 лева такса вход и после риба по избор на кантара по 4 лв. килото.
      Все едно на магистрала да си вземеш някоя кака...гадно си, но става за начесване.
      Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Стига с тия платени язовири,извинете!Все пак темата е за Дунава.И при нас има такива язовирчета и се пълни по една бака от латекс с таранка за няколко часа.
        Пак да ви се оплача.Вчера дойде колегата Кокоф и отидохме на Дунава да опитаме сома дали кълве,но.....нивото е близо 500 и реката още приижда,та не искаше да бута.Опитахме и на червей,и на попово прасе,на рибка ,а накрая така се бях пищисал,че сложих на куката пушено свинско филе/да ме извинава кризата/.Не ,та не!
        Най-големият майтап беше,че преди да си легнем вързахме джиповете за дървета/да не би сутринта да плуваме в посока Силистра.Е ние не плувахме,но пръчките се бяха "удавили"/по-точно стойките и звънчетата/
        Снимки няма,защото като отидохме беше вече почти тъмно,а сутринта тръгнах към 5ч,защото от 6 съм на работа.Та така....
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
          Стига с тия платени язовири,извинете!Все пак темата е за Дунава.И при нас има такива язовирчета и се пълни по една бака от латекс с таранка за няколко часа.
          Пак да ви се оплача.Вчера дойде колегата Кокоф и отидохме на Дунава да опитаме сома дали кълве,но.....нивото е близо 500 и реката още приижда,та не искаше да бута.Опитахме и на червей,и на попово прасе,на рибка ,а накрая така се бях пищисал,че сложих на куката пушено свинско филе/да ме извинава кризата/.Не ,та не!
          Най-големият майтап беше,че преди да си легнем вързахме джиповете за дървета/да не би сутринта да плуваме в посока Силистра.Е ние не плувахме,но пръчките се бяха "удавили"/по-точно стойките и звънчетата/
          Снимки няма,защото като отидохме беше вече почти тъмно,а сутринта тръгнах към 5ч,защото от 6 съм на работа.Та така....
          Ето какво направи моят син за 40мин. на едно такова язовирче:
          Прикачени файлове
          Чавдар Владимиров
          0887/912075
          Ленд Ровър Диско 1
          Самуад в проект

Коментар

Стига с тия платени язовири,извинете!Все пак темата е за Дунава.
            Сори за отклонението! Прав си!
            Просто рекох да онагледя отговора към колегата.

Дунава е мъкаааааааа...има лек спад, но се очаква пак да покачи.
            Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Баси, щях да снимам как вързах витарата в дървото за ноща ама забравих.Щеше да стане за тактики за оцеляване.Ама... страх лозе пази-витарата беше на метър от водата и нивото се вдигаше.
              Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
                Баси, щях да снимам как вързах витарата в дървото за ноща ама забравих.Щеше да стане за тактики за оцеляване.Ама... страх лозе пази-витарата беше на метър от водата и нивото се вдигаше.
                Добре,че не дойдох,че нямам въже

Коментар

Съжелявам че неможах да дойда .Утре заминавам на почивка и като се върна мисля да направя един доста дълък риболов.Надявам се Дунава да се успокои до тогаз
                  ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Ето какво направи моят син за 40мин. на едно такова язовирче:
                    каде го тоз язовир
                    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                      каде го тоз язовир
                      Там където ходи и ти,но .......малкия знае тайни рецепти за риболов и на мен дори не ги казва.Антимово-малкия язовир
                      Чавдар Владимиров
                      0887/912075
                      Ленд Ровър Диско 1
                      Самуад в проект

Коментар

От 10.07 до 12.07 на пристанището на с. Остров до Оряхово. Пълно капо. Ама такъв дъжд и вятър ни брулиха, че едвам оцеляхме. Добре , че бях с кемпера. Като се прибрах по новините казаха , че е паднал дъжд от 104 л. / кв.м. в тоя район - ужас.
                        [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

Лошо.Вчера ходих на офф риболов ще видите със какво,но реката още не иска да дава/поне при нас/.Рибарите се хвалят,че ловят сом на винтери и мрежи,но на въдици не .Нивото е много високо.Ще чакам да падне и пак ще ходя.
                          Чавдар Владимиров
                          0887/912075
                          Ленд Ровър Диско 1
                          Самуад в проект

Коментар

Лошо.Вчера ходих на офф риболов ще видите със какво,но реката още не иска да дава/поне при нас/.Рибарите се хвалят,че ловят сом на винтери и мрежи,но на въдици не .Нивото е много високо.Ще чакам да падне и пак ще ходя.
                            Снимки:
                            Прикачени файлове
                            Чавдар Владимиров
                            0887/912075
                            Ленд Ровър Диско 1
                            Самуад в проект

Коментар

Прекалено много бракониери. Къде с мрежи , къде с ток... много е трудно да се лови риба където и да било. Единствените варианти са някъде в градските части.
                              Рибата е много наплашена и стресирана и вероятно седи отсреща в румънско.

Коментар

бутали ли нещо по реката утре ще ходим помагайтеееееееееееее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X