А тука за въздушни ли става въпрос
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой какво оръжие има
Свий
X
-
взеха ти разрешителното ли ????Първоначално публикуван от quadraКой квот` има.
Щаера не беше въздушен, 9Х19...
а за мен имам 4 - 5 туристически ножа + крив непалски нож за обезглавяване на якове. Tippman Rental със циклон и 16" цев
и една здрава сопа
LZ1RED
Коментар
-
Просто го продадох а на разрешителното му изтече срока.Първоначално публикуван от redairвзеха ти разрешителното ли ????Първоначално публикуван от quadraКой квот` има.
Щаера не беше въздушен, 9Х19...
а за мен имам 4 - 5 туристически ножа + крив непалски нож за обезглавяване на якове. Tippman Rental със циклон и 16" цев
и една здрава сопаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Crossman 4.5Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Стефане пиши на кирилица не мога да го прочетаПървоначално публикуван от СтефанПерзиденто бе батка, дет на сичкуту ром и сиганин и на Анадола. На тебе не даваха десет лева фчера дъ глъсуваш?
Имаме нов президент ли
А ромите и цигани са си мангали
Коментар
-
Ти си мангал. Няма място за тебе в голямото европейско семейство и в нашия общ дом Ивропъ. Тва са индобългари и българоевропейци. А също така български граждани с анадолско самосъзнание. Нищо че сичкото им общо с България са мислите как да я затрият.
Трай си да не те чуят че тва дето го казваш не е евроценно и демократично. А бат Седефчофф е демократ, той ги разбира тия работи.
Коментар
-
Не си, щото не си си платил да те признаят. И не обичаш бат Седефчофф.
Знам един веселяк. Идва миналата седмица на работа, трепери. В автобуса от Люлин за Младост се качили контрольори. Късали билети, късали, после минали покрай някви мангали без да ги погледнат, после пак късали билети, после нашия човек получил прозрение и им рекъл Аз съм циганин, и те го отминали и него. А той хич не прилича даже на мингянец, прост инженер си е ...
Коментар
-
Твъ дет го пишеш е изтина при баджанака дет прайм уаза има мангали и им докараха въглища за печката помощи и на другия ден годеж продаде щерката голямо джумборе стана за българите нема помощи като си неплатиш токо кръц дърпат ти шалтера
Стефане опропастих ме темата ще трябва да се въоръжаваме и да им таковаме билетчетата за трънспорта да ги е.... мангалите
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар