Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво оръжие има

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ракетите откога са огнестрелно оръжие? Еле пък крилатите правопоточни... Иначе всички патрони и снаряди са на пироксилинов барут, а годишното производство в световен мащаб е тайна.

Кви араби в Близкия Изток пък сега?! Арабите са в Северна Африка, а във въпросното място са малцинство.

Коментар

• Що в Близкия изток? Нали патакламата почва покрай Залива? Пък Либия има да си оправя династичните проблеми и там ще се окажат кой знае кви скандали между тия от кафенетата и бедуините, другите ще си размърдат кльощавите задници ... После пък сигурно индопакистанските роби в Саудитска арабия ще поискат процент от сондите, и така и така ги въртят. Полека лека работата трябва да потръгне. Няма само братски Израел да се гърби я.
      Ми за да обърнат всичкия памук от Средна Азия на барут, значи трябва да го сипват и в ракетите поне, то там нали уж има много ...

Коментар

• Че Персийският залив е баш насред Близкия Изток. Че ги видим и онези тикви либийците, дето останалите араби не могат да ги понасят барабар с онзи психар Кадафито. Само че Северна Африка няма голямо отношение към сегашния вихър на събитията.

Памукът освен за барут и за хартия за банкнотите доста се харчи и в текстилната промишленост, която е най-развита баш около онзи район и от година на година бележи стабилен ръст.

Коментар

• Ъ-ъ, чух че били ленени. Трябва да намерим някой стар фалшификатор да ни светне.
          Е, в Саудитска арабия вече са араби. Или поне повечето. А там вече си гърми. Хем яко. Покрай Кувейт няма начин да не стане купон и при тях. Толкова повече че всичките тия планини от отлично руско оръжие в армията им с извинение няма начин да не е хубава примамка. Те минават за огромни страхливци между другите араби. Изобщо, тия с гевреците на главите били известни главно с това. Хем съм го чувал и от палестинци и от алжирци.

Коментар

• Както и да ги броиш арабелите на изток от Червено море, не можеш да докараш 100 млн, а турчулята, иранците и разни други етноси като кюрдите са бая над 130 млн. Е, вярно, че ако трябва да се придържаме към стриктната дефиниция за района трябва да вкараме и онези цигани египтяните, ама те там нямат думата.

А къде се гърми яко? В Саудитска Арабия ли? Ще ти се... и особено на американците, които се чудят къв атентат да скалъпят и кое "разузнавателно" сведение до преувеличат до абсурдност, за да могат да си оправдаят военните бази там.

Та, мани ге арабелите. Те сега не са интересни и не говорим за тях.

Коментар

• Първоначално публикуван от vroom
              6.5 страници от 7те в тази тема нямат нищо общо с оригиналният въпрос! добра работа колеги, най якия oftopic до сега тука май

чехкини и италианки и една две американки па и канадка имам.

и една българка и си мисля за втора

и швабка седи в гардероба

изобщо МВР иде при мен като имат нужда от припаси....
              Колега, темата е пусната от петокласник...
              Смяташ ли, че тук е мястото да се прави инвентаризация на особенното имущество?!
              Тия двамата много разводняват, ама няма техен пост, от който да не научиш нещо ново...

Коментар

• До: кои какво оръжие има

CZ - 75 BD "POLICE"9х19

Коментар

СЛР 223 + оптика Пилад
                  Браунинг 30-06 + оптика Сваровски
                  МП 153 12 кал.
                  Валтер П99 9*19

Коментар

Црвена Застава-8х57 JS + Леуполд III 1.5-5х20
                    ИЖ-18 МН -223 Rem. + Леуполд II 3-9х40
                    ИЖ-12 -12 кал.
                    Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

И моите пушкала са 3006 Чешка карабина ,222 Ремингтон -карабина и пистолет 9x19 Смит и Уесън. ЗКМ 5,6 флоберка за спортна стрелба.И трите карабини са с оптики.
                      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

От август 2008г. съм ловец, а пушката си купих декември 2008г. МП-153 12/89. С това /89 си мисля, че малко прекалих.
                        Последно редактирано от derhunter; 18-04-10, 10:03.

Коментар

• До: Кой какво оръжие има

Мойта фонотека е скромна иж-43 12/76 cz 12/76 и штуцер иж-18мн 7,62х54R
                          Последно редактирано от derhunter; 18-04-10, 10:04.
                          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Benelli Nova 12/89

Коментар

Beneli argo 30-06 с Meopta Artemis от 1 до 6x42
                              MP 153 магнум
                              Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                              Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от chichi.miti Преглед на мнение
                                от август 2008г. съм ловец, а пушката си купих декември 2008г. МП-153 12/89. С това /89 си мисля, че малко прекалих.
                                Не се коси,според прогнозите глобално затопляне,от там друг климат мнооооого топъл и ето слонове,носорози и други такива.
                                Оръжието е добро и пробвай с този калибър на прелет за патици,мисля,че ще се изненадаш приятно от резултата.
                                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X