Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво оръжие има

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво оръжие има

От миналата година съм ловец и тогава си взех МР27ЕМ, ловувах с нея и много ми допадна имам вече няколко прасета с нея.
    За този сезон си взех МР18 ЕМ СПОРТИНГ и смятам този сезон с текчето да ги гоня а с двуцевката да съм по пусийте.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

• От: До: Кой какво оръжие има

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
      От мен скромно-Browning phoenix 12/76; Силма 12/76; Лама-7,65
      Към днешна дата е добавена една Иж-58 МА и Ламата е заменена Чз 75 Д Компакт 9х19

Коментар

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
        Към днешна дата е добавена една Иж-58 МА и Ламата е заменена Чз 75 Д Компакт 9х19
        Защо не си остави Ламата? Какво не й хареса?
        сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
        dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Пистолета си беше супер,но е малко по-стара концепция- мускулен предпазител, сингъл екшън, калибър 7,65.Чз-то е с декокер, дабъл екшън, малко по-тежко е, но е удобно за скрито носене, спусъкът е "мек" и много плавен.Основната причина, обаче, беше калибъра.

Коментар

Аз пък имам ИЖ 27 М 12 к. надцевка. Много съм доволен!!!

Коментар

Първоначално публикуван от NIVA_HUNTER Преглед на мнение
              Аз пък имам ИЖ 27 М 12 к. надцевка. Много съм доволен!!!
              Брава, брава, пак да пишеш
              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:427411_3979114489882_1275701653_n.jpg
Прегледи:1
Размер:257.1 КБ
ID:5407508

На вашето внимание- Сара и Сателита:
                Galil SAR на единична и Фабарм SAT8...
                Прикачени файлове
                Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                No man left's behind !!!!

Коментар

А-бе, "Куче", ти сега в нервна криза ли искаш да ни вкарваш. Ей, аман от връзкари!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от gogo_spama Преглед на мнение
                    предлагам в тази тема всеки да пише какво оръжие има.
                    тъй като аз съм първи-аз имам ве въздушни пушки-иж38 и Б-2

извинявам се ако темата е пускана и преди
                    Батка, тука при мене гладкоцевното е БЕЗ разрешително, и без ловни документи, и без психо, и без идиотий. Та мога да имам що ми душа сака и кооооооолкото си искам бройки. Иначе засега имам ТУЛА 16 кал. 1958 година, с открити куроци, от дядо ми. Друг е въпроса българските Олигофрени на каква точно маймуна ме направиха за да я прекарам през границата /веднъж завинаги/. Французите тук даже на отвориха сандъка с багажа, просто провериха по списък що има вътре. Изобщо не се впечатлиха, че прекарвам пушка.
                    Иначе за да съм по-изчерпателен ша ти кажа /ВНИМАВАЙ МНОГО!/, че по френския закон имаш право да притежаваш и използваш без проблем и автомат Калашников, ако искаш, пак без никакви идиотски разрешителни. Просто трябва да се запишеш в клуб по стрелба, или да подадеш документи, че искаш да си колекционер. Единственото условие е оръжието да се ''пипне'' от специалист така, че да не може да стреля на автоматична, французите казват на ''рафал''.
                    Тук няма къща без пушка/и/, ври от оръжие, фул макс!
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                      Батка, тука при мене гладкоцевното е БЕЗ разрешително, и без ловни документи, и без психо, и без идиотий. Та мога да имам що ми душа сака и кооооооолкото си искам бройки. Иначе засега имам ТУЛА 16 кал. 1958 година, с открити куроци, от дядо ми. Друг е въпроса българските Олигофрени на каква точно маймуна ме направиха за да я прекарам през границата /веднъж завинаги/. Французите тук даже на отвориха сандъка с багажа, просто провериха по списък що има вътре. Изобщо не се впечатлиха, че прекарвам пушка.
                      Иначе за да съм по-изчерпателен ша ти кажа /ВНИМАВАЙ МНОГО!/, че по френския закон имаш право да притежаваш и използваш без проблем и автомат Калашников, ако искаш, пак без никакви идиотски разрешителни. Просто трябва да се запишеш в клуб по стрелба, или да подадеш документи, че искаш да си колекционер. Единственото условие е оръжието да се ''пипне'' от специалист така, че да не може да стреля на автоматична, французите казват на ''рафал''.
                      Тук няма къща без пушка/и/, ври от оръжие, фул макс!
                      Мишоци то и тука е така. Дори ако е за колекция не се маха автоматичната... Е... запечатват оръжието да не можеш да пукаш с него.... Вярно трябва да вадиш тескерето МВР-то за закупуване ама не е кой знае каква драма. За Франция знам, че има рестрикция на т.нар. "военни калибри" , а за късото нарезно има голяма разлика между разрешително за притежаване и такова за носене- за носене се вадело много трудно - поне така обясняваше едно френско ченге.
                      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                      No man left's behind !!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X