Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямболски регион?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ямболски регион?

Първоначално публикуван от stoian_qnkov Преглед на мнение
    по-абсурдното е че мен ме питаха за имената на мрежарите
    и то в забранения сезон сигурно трябваше да им кажа и къде живеят и какво работят
    п.п. така и никой не се отзова и от тогава не съм се обаждал повече
    Колега ето за такива абсурди говоря.Може и да има свестни м/у тях може не казвам,че няма но винаги има едно но........
    Идва на проверка и почва."Ся дай билет.Колко ПРЪЧКИ имаш?Колко куки имаш на тях?"Още малко и абе дай някой лев и опъвай и сетка ако искаш.Луда история.Обаче проблема не е само там той е малииии............Щом те не спазват които дават ред и пример какво да кажа?

Коментар

Мен ми казаха, че на Шарково за няколко дневен излет са вадили прилични таранки и шаранчета маломерки, както и много добър костур на рибе. Информацията ми е втора ръка и само я препредавам, за съжаление няма как да я проверя в момента

Коментар

Язовира открай време си държи едър костур,така,че само затова да отидеш пак си заслужава
        SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
        0878299791

Коментар

Първоначално публикуван от zloto69 Преглед на мнение
          Язовира открай време си държи едър костур,така,че само затова да отидеш пак си заслужава
          Колега виждам,че си от Бургас.Имало някакъв канал от хефтохима на мандрата и давало сполучливо шаран и амур?Вернали е тази информация?А за Шарково няма никакъв смисъл от него,питал съм адски много нарот който ходи предимно там и хората неса доволни!!!
          За яз.Жребчево знам,че през август и септември дава амур предимно и бяла риба.Амура там дава предимно на царевица в много аромати,но трябва преестой поне 3-5дни.Разбрах и за едно село доло до границата с язовир средно голям но пълен с шарани(Огромни).За името на селото го забравих но ще погледна картата,ще се провери естественно тази информация и ще споделя за желаещи чрез Л.С.
          Последно редактирано от STROIL; 09-07-09, 20:07. Причина: Допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
            ...Имало някакъв канал от хефтохима на мандрата и давало сполучливо шаран и амур?Вернали е тази информация?...
            Ще си позволя да отговоря Не е верно!!!
            Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
            if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...

Коментар

Първоначално публикуван от zehirev Преглед на мнение
              Ще си позволя да отговоря Не е верно!!!
              Мерси за отговора колега!Специално вашите риболовни подвизи в коя част на България са?Нещо за похвала?

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                Мерси за отговора колега!Специално вашите риболовни подвизи в коя част на България са?Нещо за похвала?
                "риболовни подвизи" , за съжеление отдавна нямам, поне последните 3 уикенда, заради времето ли, що ли ?? Май само ме вали дъжда , но нали съм си упорит...
                П.П. НА риболов ходя в цяла България, когато не работя разбира се. На платено още не ходим, затова пък като хванем нещо, се хвалим като за световно .
                Jeep Cherokee Limited 2.5 tdi + BF Goodrich All-terrain
                if there is no fishing and hunting in paradise, i'm not going...

Коментар

Колеги, някакви новости от Ямболския регион имаме ли Нещо за реката долу след Ханово докъм Елхово, някой дашен язовир

Коментар

Първоначално публикуван от _Mitaka Преглед на мнение
                    Колеги, някакви новости от Ямболския регион имаме ли Нещо за реката долу след Ханово докъм Елхово, някой дашен язовир
                    Колега реката в момента е жива боза.Ямбол,Ханово,Тенево,Коневец до Елхово нищо.Много слабо и много рядко някакви слепи каракуди.Тези дни мисля да проверя Кринчовица,ако има интерестни удъри ще спомена тук!

Коментар

Благодаря ти за споделеното инфо, колега! Едва се сдържам да дочакам уикенда, който смятам да го посветя на риболов, само дето не зная накъде да поема

Коментар

Първоначално публикуван от _Mitaka Преглед на мнение
                        Благодаря ти за споделеното инфо, колега! Едва се сдържам да дочакам уикенда, който смятам да го посветя на риболов, само дето не зная накъде да поема
                        Амиии колега примерно можеш да пробваш 2-3дни на с.Студена,пак има шаран прилично(при късмет естественно).Една лодчица препоръчително + едно човалче царевица за захранка!За 2-3 дни нема начин да не бутне некое рибенце.Препоръчително е да носиш билет от Ловното(13лв+снимка),а не от ИАРА.Верно малко е далечко от Ямбол,но нищо не ти коства да пробваш!
                        Последно редактирано от STROIL; 17-07-09, 08:35. Причина: Допълнение

Коментар

Студена съм го запланувал в началото на Август, когато ще бъда една седмица отпуска, да изкараме няколко дни там. Снощи с аверчето вдигнахме мерника на Шарково (за пореден път) и май натам ще се забием, чувам от няколко места, че при добра подхранка се събирала хубава таранка. Събирам снаряжението, лодки, захранки и Събота следобед се забиваме там до Неделя по обед Надявам се след това ще имам основания да пусна един хубав пост

Коментар

Миналата седмица бях на Студена.Язовира беше ограден от палатки,не видях някой да извади нещо

Коментар

Тази година явно пак ще се окаже капо.Всичко взето риба няма и какво правим,плащаме си билети,спазваме си законите и размерите на рибоците и това е!Има няма от 5 до 10 бройки доволно.

Коментар

От утре мисля да си направя едно малко маратонче.Един ден на работа,един ден на Кринчовица.Пак на работа,пак на Кринчовица.От пет изледа и пак,ако няма незнам.Мноогоо големи риби имало(сомове по 50-тина килца,сулчици по10-тина килца чуду).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X