Колеги някой от вас имали някаква информация за Ямболският регион за сполучлив риболов или някакви блиски села примерно?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ямболски регион?
Свий
X
-
До: Ямболски регион?
Колега то има много места ама никъде не излизат като изключим платените язовири там има и то само на някои.Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнениеязовир Малко Щарково,Гърлата,Факийската река,старото корито наТунджа,някои наопоителни канали в Мамарчево,Бояджик,Веселиново,големи зъбати гадини има там-истински "ШЧУКИ"
Чух че на малко шарково на воденския ръкав дава хубав костур, но не съм ходил мисля да ходя този уикенд.Dimitar Dyakov
Коментар
-
По река Тунджа преди влизането в Елхово има много хубави дълбоки места.
По-далече от Ямбол, но също много добро място е язовира между селата Княжево и Синапово (от Елхово посока към Тополовград, като стигнеш до Синапово е от лявата страна на пътя - около 1 км се кара по черно), има риба и хубави сенки с място за скарата
Коментар
-
Село Могила преди да влезеш в селото надясно. Платен язовир е и има много хубав шаран и толстлоб.Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнениеКолеги някой от вас имали някаква информация за Ямболският регион за сполучлив риболов или някакви блиски села примерно?Dimitar Dyakov
Коментар
-
Колега там не са ли старите свинарници?Минава се през прелеза,и на р.тунджа в дясноПървоначално публикуван от dijel Преглед на мнениеПо река Тунджа преди влизането в Елхово има много хубави дълбоки места.
Коментар
-
На яз.Малко Шарково ми казаха,че и на воденският и горско полянският дава таранки много рядко.Друго нямало.А на гърлата трябва да се караме с пазачите на М.Т.(собственик на обекта).Отделно в гърлата е пълно със сетки собственост на работниците на М.Т. и никой нищо не прави(ИАРА)
Някъде в с.Крошаре вадели пясък?От колега разбрах,че вадел едикойси много сом и шаран,но не се сещам за това място.
Коментар
-
Да, точно така е. От прелеза е на около 600-700 метра. Там реката прави завой.Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнениеКолега там не са ли старите свинарници?Минава се през прелеза,и на р.тунджа в дясно
Коментар
-
здравей колега това е тъй наречената крушарска гърла,преди селото завиваш на ляво след около км два и си там ,но чак пък много шаран и сомПървоначално публикуван от stroil Преглед на мнениеНа яз.Малко Шарково ми казаха,че и на воденският и горско полянският дава таранки много рядко.Друго нямало.А на гърлата трябва да се караме с пазачите на М.Т.(собственик на обекта).Отделно в гърлата е пълно със сетки собственост на работниците на М.Т. и никой нищо не прави(ИАРА)
Някъде в с.Крошаре вадели пясък?От колега разбрах,че вадел едикойси много сом и шаран,но не се сещам за това място.

не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
привет,там прелези има няколкоПървоначално публикуван от dijel Преглед на мнениеДа, точно така е. От прелеза е на около 600-700 метра. Там реката прави завой.
а реката е завой след завой
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Преди крошаре пътя за чокуба и след това в дясно,но дали е само това.Друго място имали нямали?Това го знам.Днес ми казаха друго място в Ямбол на реката сом и щука.Видях само щуката,намира се .......май да не казвам поради многото браконериПървоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениездравей колега това е тъй наречената крушарска гърла,преди селото завиваш на ляво след около км два и си там ,но чак пък много шаран и сом

Коментар
-
Правилно коега кажи ни какво да направим.Няма никакво спасение от тях.ИАРА малоумниците тръгнали да глобяват за две пръчки,звъниш им елате опъват мрежи а те кой се обаждал каде се намирам глупости имали ограничен лимит в бензина глупости.Имали ограничен лимит в горивото пък си вършат техните работи със служебните си коли.Е как ще стане тази работа.Тръгнали те да ми говорят за закониПървоначално публикуван от zloto69 Преглед на мнениеМомчета,хубаво си пишете тука,ама не се ли сещате,че и тия с МРЕЖИТЕ и те четат
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

сигурно трябваше да им кажа и къде живеят и какво работят
Коментар