Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямболски регион?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ямболски регион?

Каквато и на Подвис, нали са едно срещу друго.
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Преди месец откъм Манолич излизаха доста маломерни шаранчета, явно от скорошно зарибяване, а също и морунаж и каракуда.

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
        Колега може ли малко по точно за Скалица. Преди бензиностанцията има 4 пътя:1 от ЯМбол; 2 от Межда; 3 от Генерал Инджово и 4 от Овчи кладенец. По кой се хваща за да се стигне до тази сграда? По натам е ясно. Благодаря предварително.
        Колега,ако си ходилскоро към Скалица няма как да объркаш пътя!Пътя е само един преди бензиностанцията(може да се каже и зад бензиностанцията,същата работа)Погледни добре на "Goodle Earth".Там се вижда много добре пътя,каналчето и язовира.

П.П. А ти разкажи малко повече за Камчия,че нищоне знам!

Коментар

Колеги някой от вас може ли да даде повече информация за язовир Камчия?По принцип какво излиза,на какво,на кои места?Вие специално доволни ли сте от водоема?

Коментар

Колега,ако смяташ да ходиш през август,най-добре наблегни на пържолите и бирата.
            В момента язовира прилича на Камен Бряг по време на Джулая
            Колите и палатките са наредени все едно има разпоредител,плътно едни до други.
            Яко мръсна,гадна чалга,лодки денонощно,като повечето вечер си пускат мрежичките ..........................и така.
            Това е "Чешмата" под Подвис и "Лагера"
            Иначе излиза морунаж и костур-доволни количества и тук-таме някое шаранче и дребно сомче.
            Успех
            SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
            0878299791

Коментар

За Камчия ми споменаха,че излиза преличен амур.Делема е Жребчево или Камчия,незнам!Тези дни амура кълвял от 10 до 15 метра(става дума за Камчия)на царевица.Затова питах за него,ама явно,че..........На Студена от 10-тина коли само 2 шаранчета при което едното утърва копчето,другото с биричка!

Коментар

Малко инфо и от мен. За една седмица успях да направя няколко кратки излета. Първо, пробвах рано сутринта реката между Ханово и Тенево - пълно капо откъм читава риба. Забелязах, че хищникът яко гонеше и ако бях спинингист сигурно щях да съм доволен. Пробвах на царевица (сладка и ароматизирана), но нямах дори и побутване. На бял излизат дребосъци, но т не са важни според мен.
                Следващият излет бе на Шарково - отново с негативен облик. Ситна бабушка, много уклей и никаква следа от шарко При това положение изтраях от тъмно до обед и при якото слънце просто си бих камшика.
                И третият излет бе на Студена. Истината за там беше, че не бяхме подготвени. Не успях да захраня както аз си знам и разчитах на случаен късмет, който така и не ме споходи Колегите около нас имаха по 1-2 шаранчета, но май като цяло доволни хора не видях. Мисля към края на Август отново да проверя положението там, но този път с 20 кила царевица за захранка и доста по-добра подготовка. Така или иначе, шарана трябва да го храним

Коментар

Към края на август съм на Жребчево с 50кг. царевица + 20кг. кюспе.Надеждата ми е за сполучлив амур,но надежди нема,а само късмет.Незнам каква е хавата към Камчия,и чакам някой колега да убади резултат!

Коментар

Колеги никой ли няма информация за Камчия?
                    Или си хващате рибка,а не казвате!

Коментар

на гърлата миналия четвъртък за 3 часа 2кг червенопера и 2бр каракуда. На сливенските дупки пълна "дупка". излизат линчета по 6см на бял червей
                      -------Honda CR-V 128к.с.--------
                      "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                        Към края на август съм на Жребчево с 50кг. царевица + 20кг. кюспе.Надеждата ми е за сполучлив амур,но надежди нема,а само късмет.Незнам каква е хавата към Камчия,и чакам някой колега да убади резултат!
                        с толкова фураш ще си отгледаш едно прасенце.
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          с толкова фураш ще си отгледаш едно прасенце.
                          Ами какво да се прави колега,за там минимум 3 дни и Не нормално захранване(50+20).На всичкото от горе има дни и без резултат,и в крайна сметка ти устава само природата,бирите и мезето!!!!При теб някакви постижения?

Коментар

здравей,шегувам се за прасенцето.при мен през последните 5-6дни в които бях отпуска едно голямо НИЩОнеще и неще това е
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              здравей,шегувам се за прасенцето.при мен през последните 5-6дни в които бях отпуска едно голямо НИЩОнеще и неще това е
                              Днес цял ден питам за теца,утре се глася за там,но незнам как да си захраня.Даже и места не знам.Случайно да имаш някаква информация?На 30.08.09 както съм казъл на Жребчево с чувалите
                              Последно редактирано от STROIL; 21-08-09, 20:14.

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                                Днес цял ден питам за теца
                                Там не разрешават с лодки Най-разпространения метод е с дюшек за плуване или лодка за захранване
                                SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                                0878299791

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X