Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на хладилник за риболов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на хладилник за риболов

Колеги, здравейте! Трябва ми малко помощ и съвети в избора на хладилник за моята Витара. От миналата година искам да се отърва от старата ми хладилна чанта и да си направя подарък с един преносим хладилник... но не мога да избера. Какво точно да гледам? Дайте малко съвети относно харченето на ток, държат ли на слънце (шарена сянка да кажем)? Гледах 1 модел 15 литров хладилник за кола в магазин мобайл1 - https://mobile1.bg/produkt/hladilnik...esor-15-litra/
    - нямам много място в багажника заради газовата бутилка.

15 литра е нищо. Ако имаш възможност виж го на живо преди да го вземеш.
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalin-Goshev73 Преглед на мнение
      Колеги, здравейте! Трябва ми малко помощ и съвети в избора на хладилник за моята Витара. От миналата година искам да се отърва от старата ми хладилна чанта и да си направя подарък с един преносим хладилник... но не мога да избера. Какво точно да гледам? Дайте малко съвети относно харченето на ток, държат ли на слънце (шарена сянка да кажем)? Гледах 1 модел 15 литров хладилник за кола в магазин мобайл1 - https://mobile1.bg/produkt/hladilnik...esor-15-litra/
      - нямам много място в багажника заради газовата бутилка.
      Тоя става,китайско копие и доста скъп на тоя линк ма за риболов става
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

В багажника имам място около 70 на 50 сантима. Такова нещо трябва да побере няколко стъкла и една вода поне (че всеки път ги топя в гьола да стоят студени). Малко литри ли е този?

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Размерите ги има,15 литра не са малко,те и 12 не са,аз имам подобен в багажника колко да държи водите студени,имам и 85 литра от добрите ма това друга идея,размер и пари

Моя е 36 литра и определено е по-малък от 50х70 см. Та за това ти казах да го видиш,ако не,поне попитай за размерите.

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Не ти вярвам

Дай модел

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Електролукс RC 1600.

Потърсих някакъв клип и видях че един им казва хладилна чанта... друго момче им казва компресорен хладилник. И тези литражи на повечето се изменят само във височината на хладилника. Ще ме бият ако взема голям хладилник. Жената каза че имам болест вече

Коментар

От моя опит с "моторни" хладилни кутии в Ленд Ровъри - изгарят им щепселите (които се ръчкат във фабричните контакти на колите). Не студи, ама смърди. Затова предпочитам кутия от стиропор и вътре 2-3 шишета лед. После ги изпиваме.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• chrichri
            chrichri коментира
            Редактиране на коментар
            Нагарят, когато са включени в предния куплунг за запалка. Той си е проектиран до 40 и кусур вата, като нов. Хладилници, компресори и др. се включват на заден куплунг-с възможност за черпене на по-голям ток.

• trapper
            trapper коментира
            Редактиране на коментар
            chrichri, виждам, че разбираш от контакти, но не бързай с изказванията. Аз пиша от личен опит, щото от много години карам Ленд Ровъри, май 5 коли. И сега имам два.

Нещата отиват май на купи си по - голяма кола .
          Сори за спама колега, та да бъдя по темата - може би хладилниче (втора ръка) от кемпер на газ? Не им знам какви са им цените към момента.
          п.п. Пак за по - голямата кола - най добре едно генераторче, хонда имат супер добри, и малко хладилниче. Имаш ток и за тв, и за интернет, и за телефони и за каквото се сетиш.

Коментар

А подобен нищо не му изгаря,включен е у запалка директно към батерията на колата,морски модел

Мери на педи,знаеш колко са 60 см
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от MM1980 Преглед на мнение
              Сори за спама колега, та да бъдя по темата - може би хладилниче (втора ръка) от кемпер на газ? Не им знам какви са им цените към момента.
              п.п. Пак за по - голямата кола - най добре едно генераторче, хонда имат супер добри, и малко хладилниче. Имаш ток и за тв, и за интернет, и за телефони и за каквото се сетиш.
              Нали знаеш приказката за един бъдещ рибар който отишъл в рибарски магазин само за кукичка за въдица...., накрая си тръгна и с яхта от която да си лови рибата

п.с. Бях писал в една друга тема за хладилните чанти, слагаш гелови охладители и замразени бутилки с минерална вода, която после ще се изпиe, вършат прекрасна работа, изкарват на плажа цял ден в жегата, изпитано и ефективно
              Последно редактирано от Еделвайс; 24-06-26, 20:25.

Коментар

Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение

Нали знаеш приказката за един бъдещ рибар който отишъл в рибарски магазин само за кукичка за въдица...., накрая си тръгна и с яхта от която да си лови рибата

п.с. Бях писал в една друга тема за хладилните чанти, слагаш гелови охладители и замразени бутилки с минерална вода, която после ще се изпиe, вършат прекрасна работа, изкарват на плажа цял ден в жегата, изпитано и ефективно
                Нееее, отишъл е за тампони в мол (образно казано, магазин в който могат да ти предложат от тампони до яхта), и "така и така няма да таковаш, що не идеш за риба"

Да съм в темата - ако има наблизо до риболовното място магазин с ледарка, или бензиностанция с лед, една обикновенна хладилна чанта ще свърши работа.

Коментар

Първоначално публикуван от MM1980 Преглед на мнение
                  Ако кажа на жената, че искам друга кола, със сигурност мога да си видя такъма някъде запален на двора. Тези на газ не охлаждали толкова добре. Всмисъл, охлаждат, но не толкова бързо колкото компресорно такова малко. При положение че съм на гьола цял ден (с един чадър) не знам как ще му се отрази жегата на този газов

Коментар

Ммммм да. Моя е газов. За едноседмични и по-дълги излети върши перфетна работа,ама аз от в къщи го зареждам със замразени продукти. Да отидеш на язовира,да го запалиш и тепърва да чакаш да почнеш да охлаждаш,тегава работа. Сега се прибирам от тридневен риболов. Ползвам леко тунигована хладилна чанта и още имам лед.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260625_132917.jpg
Прегледи:35
Размер:439.9 КБ
ID:7043994

Коментар

Имам е такова нонейм фрезерче вече 7-8 години,бачка безгрижно.На еко режим харчи 4 А.,кеф ти +5,кеф ти –15 .
                      Прикачени файлове

Коментар

• Kalin-Goshev73
                        Kalin-Goshev73 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Много добре изглежда. Ако правилно смятам, не му трябва много ток (да не утрепе Витата) че да си стоя там още няколко дни. Не че имам против де ама съдба. За колко време охлажда грубо?

• gimax
                        gimax коментира
                        Редактиране на коментар
                        За същото,за което и домашния ти хладилник / фризер.Все пак е компресорен.

Витарата след 2 дни няма да запали
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                      X