Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на хладилник за риболов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на хладилник за риболов

Колеги, здравейте! Трябва ми малко помощ и съвети в избора на хладилник за моята Витара. От миналата година искам да се отърва от старата ми хладилна чанта и да си направя подарък с един преносим хладилник... но не мога да избера. Какво точно да гледам? Дайте малко съвети относно харченето на ток, държат ли на слънце (шарена сянка да кажем)? Гледах 1 модел 15 литров хладилник за кола в магазин мобайл1 - https://mobile1.bg/produkt/hladilnik...esor-15-litra/
    - нямам много място в багажника заради газовата бутилка.

15 литра е нищо. Ако имаш възможност виж го на живо преди да го вземеш.
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalin-Goshev73 Преглед на мнение
      Колеги, здравейте! Трябва ми малко помощ и съвети в избора на хладилник за моята Витара. От миналата година искам да се отърва от старата ми хладилна чанта и да си направя подарък с един преносим хладилник... но не мога да избера. Какво точно да гледам? Дайте малко съвети относно харченето на ток, държат ли на слънце (шарена сянка да кажем)? Гледах 1 модел 15 литров хладилник за кола в магазин мобайл1 - https://mobile1.bg/produkt/hladilnik...esor-15-litra/
      - нямам много място в багажника заради газовата бутилка.
      Тоя става,китайско копие и доста скъп на тоя линк ма за риболов става
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

В багажника имам място около 70 на 50 сантима. Такова нещо трябва да побере няколко стъкла и една вода поне (че всеки път ги топя в гьола да стоят студени). Малко литри ли е този?

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Размерите ги има,15 литра не са малко,те и 12 не са,аз имам подобен в багажника колко да държи водите студени,имам и 85 литра от добрите ма това друга идея,размер и пари

Моя е 36 литра и определено е по-малък от 50х70 см. Та за това ти казах да го видиш,ако не,поне попитай за размерите.
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Не ти вярвам

Дай модел

Потърсих някакъв клип и видях че един им казва хладилна чанта... друго момче им казва компресорен хладилник. И тези литражи на повечето се изменят само във височината на хладилника. Ще ме бият ако взема голям хладилник. Жената каза че имам болест вече

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
        X