Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на хладилник за риболов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на хладилник за риболов

Колеги, здравейте! Трябва ми малко помощ и съвети в избора на хладилник за моята Витара. От миналата година искам да се отърва от старата ми хладилна чанта и да си направя подарък с един преносим хладилник... но не мога да избера. Какво точно да гледам? Дайте малко съвети относно харченето на ток, държат ли на слънце (шарена сянка да кажем)? Гледах 1 модел 15 литров хладилник за кола в магазин мобайл1 - https://mobile1.bg/produkt/hladilnik...esor-15-litra/
    - нямам много място в багажника заради газовата бутилка.

15 литра е нищо. Ако имаш възможност виж го на живо преди да го вземеш.
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalin-Goshev73 Преглед на мнение
      Колеги, здравейте! Трябва ми малко помощ и съвети в избора на хладилник за моята Витара. От миналата година искам да се отърва от старата ми хладилна чанта и да си направя подарък с един преносим хладилник... но не мога да избера. Какво точно да гледам? Дайте малко съвети относно харченето на ток, държат ли на слънце (шарена сянка да кажем)? Гледах 1 модел 15 литров хладилник за кола в магазин мобайл1 - https://mobile1.bg/produkt/hladilnik...esor-15-litra/
      - нямам много място в багажника заради газовата бутилка.
      Тоя става,китайско копие и доста скъп на тоя линк ма за риболов става
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

В багажника имам място около 70 на 50 сантима. Такова нещо трябва да побере няколко стъкла и една вода поне (че всеки път ги топя в гьола да стоят студени). Малко литри ли е този?

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Размерите ги има,15 литра не са малко,те и 12 не са,аз имам подобен в багажника колко да държи водите студени,имам и 85 литра от добрите ма това друга идея,размер и пари

Моя е 36 литра и определено е по-малък от 50х70 см. Та за това ти казах да го видиш,ако не,поне попитай за размерите.
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Не ти вярвам

Дай модел

Потърсих някакъв клип и видях че един им казва хладилна чанта... друго момче им казва компресорен хладилник. И тези литражи на повечето се изменят само във височината на хладилника. Ще ме бият ако взема голям хладилник. Жената каза че имам болест вече

Коментар

От моя опит с "моторни" хладилни кутии в Ленд Ровъри - изгарят им щепселите (които се ръчкат във фабричните контакти на колите). Не студи, ама смърди. Затова предпочитам кутия от стиропор и вътре 2-3 шишета лед. После ги изпиваме.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Нещата отиват май на купи си по - голяма кола .
            Сори за спама колега, та да бъдя по темата - може би хладилниче (втора ръка) от кемпер на газ? Не им знам какви са им цените към момента.
            п.п. Пак за по - голямата кола - най добре едно генераторче, хонда имат супер добри, и малко хладилниче. Имаш ток и за тв, и за интернет, и за телефони и за каквото се сетиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
            X