Да докладвам обстановката за ю-з Витоша 1000-1100м. Манатарка няма почти, пробрах само 4 броя без червеи. Пачият крак е попреминал, вече покафенял, едва пробрах 2 кила. Нещата отиват на зле!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ГЪБИТЕ - лов или бране
Свий
X
-
Колко ли пък да е зле? Две кила гъби би трябвало да са достатъчни да се нахранят няколко човека, независимо колко литра вместимост имат.
Коментар
-
За какви литри вместимост става въпрос? Иначе нещата са си зле, оптимални условия за манатарка, най- манатарковото време, а манатарка няма.
Коментар
-
Без да го приемаш за заяждане, освен да четеш глупостите на Парксайд и да береш някакви килограми гъби всеки ден, нещо полезно вършиш ли? За мен гъбите са гъболов, а не гъбобер. Кефя се, когато ги улуча по време, място, сезон и т. н. Един тиган ми е достатъчно.
-
Точно си е заяждане, нямам спомен да съм се коментирал някога кой какви глупости чете и какво полезно върши, пиша само по теми от които си имам някакво понятие. Иначе за 53 не ми е набора а годините когато се регистрирах във форума, нещо стана и не искаше да ми приеме регистрация с 64.
-
-
- 2 likes
Коментар
-
- 6 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар