До: ГЪБИТЕ - лов или бране
Тези червените какви са?
Аз на лова видях ето тези, но не посмях да ги бера.
					Тези червените какви са?
Аз на лова видях ето тези, но не посмях да ги бера.
 всички видове гъби,имам питане към опитните гъбари,да ли тези гъби на долните снимки стават за ядене!!!
 всички видове гъби,имам питане към опитните гъбари,да ли тези гъби на долните снимки стават за ядене!!!

И това защото не успях да стигна пръв до тигана. Тъй , че умната
 И това защото не успях да стигна пръв до тигана. Тъй , че умната Тотална грешка беше,че ги смесвахме в една торба. И от тогава, парен каша духа. Но, гъби ядем.
 Тотална грешка беше,че ги смесвахме в една торба. И от тогава, парен каша духа. Но, гъби ядем.
 .....( това за подсилване на ефекта ).
 .....( това за подсилване на ефекта ). 

пък и от много време не съм намирал дяволска гъба.
 пък и от много време не съм намирал дяволска гъба. той и причинителят на стомашните разстройства
 той и причинителят на стомашните разстройства За разлика обаче от дяволската гъба веществата изброени по-горе не са термонестабилни и изваряване и консумация при тази гъба са безмислени.
 За разлика обаче от дяволската гъба веществата изброени по-горе не са термонестабилни и изваряване и консумация при тази гъба са безмислени. През ноща като ставах до тоалетната ги гледах в тигана гъбките.....малей, че апетитно изглеждаха и миришеха. Насмалко да си взима
 През ноща като ставах до тоалетната ги гледах в тигана гъбките.....малей, че апетитно изглеждаха и миришеха. Насмалко да си взима ама страшните звуци от стаята на тъщата моментално изпариха всякави амбиции за поглъшане дори на микроскопично парченце. Ревеше и.аси,  като смъртно ранен тигър
 ама страшните звуци от стаята на тъщата моментално изпариха всякави амбиции за поглъшане дори на микроскопично парченце. Ревеше и.аси,  като смъртно ранен тигър ...и после звук като да пускат гигантско казанче за клозет.
...и после звук като да пускат гигантско казанче за клозет. 
  През ноща като ставах до тоалетната ги гледах в тигана гъбките.....малей, че апетитно изглеждаха и миришеха. Насмалко да си взима
 През ноща като ставах до тоалетната ги гледах в тигана гъбките.....малей, че апетитно изглеждаха и миришеха. Насмалко да си взима ама страшните звуци от стаята на тъщата моментално изпариха всякави амбиции за поглъшане дори на микроскопично парченце. Ревеше и.аси,  като смъртно ранен тигър
 ама страшните звуци от стаята на тъщата моментално изпариха всякави амбиции за поглъшане дори на микроскопично парченце. Ревеше и.аси,  като смъртно ранен тигър ...и после звук като да пускат гигантско казанче за клозет.
...и после звук като да пускат гигантско казанче за клозет. 
  .
.

ЕЖК-то в тема за гъби според мен е недопустимо.Аз пък имам опит с отровните на собствен гръб.Като дете,някъде 3-4-ти клас ядоме при един приятел гъби набрани от баща му, вече приготвени.Според берача печурки.Случилото се след това беше аналогично на описаното по-горе от колегата с тъщата и жената.Минахме само с активен въглен но ми остана обеца за цял живот.И до днес не знам с какви гъби се нагласихме и въпреки преживяното не се отказвам да бера и консумирам.
 ЕЖК-то в тема за гъби според мен е недопустимо.Аз пък имам опит с отровните на собствен гръб.Като дете,някъде 3-4-ти клас ядоме при един приятел гъби набрани от баща му, вече приготвени.Според берача печурки.Случилото се след това беше аналогично на описаното по-горе от колегата с тъщата и жената.Минахме само с активен въглен но ми остана обеца за цял живот.И до днес не знам с какви гъби се нагласихме и въпреки преживяното не се отказвам да бера и консумирам.

ЕЖК-то в тема за гъби според мен е недопустимо.Аз пък имам опит с отровните на собствен гръб.Като дете,някъде 3-4-ти клас ядоме при един приятел гъби набрани от баща му, вече приготвени.Според берача печурки.Случилото се след това беше аналогично на описаното по-горе от колегата с тъщата и жената.Минахме само с активен въглен но ми остана обеца за цял живот.И до днес не знам с какви гъби се нагласихме и въпреки преживяното не се отказвам да бера и консумирам. Ще си спорим и споделяме на воля.Споделен опит си е добра подложка за бъдещи гъбарски подвизи,независимо дали за отровни или ядливи.Аз лично имам едни съмнения за целта на изкупуването и те са:В червената мухоморка има холин и близко до него вещество което се опитват да извлекат и отделят още от 50-те год. на миналият век.Поне аз не знам да са успели.Ще се чуе ако успеят.
 Ще си спорим и споделяме на воля.Споделен опит си е добра подложка за бъдещи гъбарски подвизи,независимо дали за отровни или ядливи.Аз лично имам едни съмнения за целта на изкупуването и те са:В червената мухоморка има холин и близко до него вещество което се опитват да извлекат и отделят още от 50-те год. на миналият век.Поне аз не знам да са успели.Ще се чуе ако успеят. ... Следващото ме втрещи,един не малък куп червени мухоморки преснички и не голями биде внесен в колибата на шамана.Какво е правил с тях не знам но изнесе след време една кратуна и почна да бърка в нея с някаква клечка и да дава подред на насядалите наоколо да я облизват.Пропускаше определено всички деца.Аз естествено отказах и всички много се смяха,не знам защо.Клечката обикаляше народът нонстоп и последствията бяха видими и чуваеми надалеч.От бесни танци и викове до тотална депресия и стъклени погледи.И това до среднощ при условие че малко след пълно здрачаване иначе са си легнали.Имайте в предвид че племената които живеят в средната и ниската джунгла не познават коката тъй като тя вирее само във високата,така че изключвам надрусването с кока.
... Следващото ме втрещи,един не малък куп червени мухоморки преснички и не голями биде внесен в колибата на шамана.Какво е правил с тях не знам но изнесе след време една кратуна и почна да бърка в нея с някаква клечка и да дава подред на насядалите наоколо да я облизват.Пропускаше определено всички деца.Аз естествено отказах и всички много се смяха,не знам защо.Клечката обикаляше народът нонстоп и последствията бяха видими и чуваеми надалеч.От бесни танци и викове до тотална депресия и стъклени погледи.И това до среднощ при условие че малко след пълно здрачаване иначе са си легнали.Имайте в предвид че племената които живеят в средната и ниската джунгла не познават коката тъй като тя вирее само във високата,така че изключвам надрусването с кока. . В гората за гъби също. То им е мания гъбарството на братята и култ. Като риболова, де. Никога не съм и чул намек някой да се оповръщал и ли изпонас..л, пък камо ли да се е отровил до смърт. Пък има и зелена и бяла мухоморка - бялата май и викаха "поганка бледая".  Що ли е така?
. В гората за гъби също. То им е мания гъбарството на братята и култ. Като риболова, де. Никога не съм и чул намек някой да се оповръщал и ли изпонас..л, пък камо ли да се е отровил до смърт. Пък има и зелена и бяла мухоморка - бялата май и викаха "поганка бледая".  Що ли е така?

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар