Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хванаха бракониер от Варна, гърмял в Шуменско

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    От: Хванаха бракониер от Варна, гърмял в Шуменско

    М-дам...
    Кошутите били две, или двайсет и две. Ма не били кошути, ми били прасета. Та и те не се знае колко са. Бременни, или не, или току-що родили. Подробности без значение по съществото, изведнъж оказали се в ролята на сламката за удавника.
    Горе-долу по времето, когато е пусната тази тема, във форума се появи и друга, за застрелян циганин-бракониер. Хванал го горският със кубик дърва. Реакцията беше единодушна - малко му е... Ма циганинът си е циганин и няма авторитета на "коравият джипкаджия" и ловно оборудване за ххххх хил. евра...
    Човекът е бракониерствал - съвсем определено, че и е рецидивист - също толкова сигурно. Да, или не!
    Ма бил уважаван член на варненска група и присъствал на всички състезания - това е най-новата форма на индулгенция по всички параграфи явно. Не знаех, но човек се учи докато е жив. Опитвам се да вляза в положението на варненци и да разбирам поведението им (толераст съм си). И все не мога да изнамеря по-адекватно поведение от това да си трая поне. Не мога да кажа (и предполагам повечето тук) че никога не съм бил "в издънка", но винаги в такива случаи гледам да не държа линията: "Хем посран - хем голям" ... (това е народна поговорка, не го приемайте лично - моля!).
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X