Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хванаха бракониер от Варна, гърмял в Шуменско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хванаха бракониер от Варна, гърмял в Шуменско

Не го познавам и пьрвата тема за него не сьм я чел,чудя се обаче какьв е шанса да хванат един и сьщ човек за едно и сьщо 2 пьти и той да се окаже невинен?

Ще ми е интересно какво ще излезе от тоя случай и ще следя темата с интерес.Нищо против никой,но работата смьрди.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Да, и не само от-към извършител.
      Сещам се за Авгиевите обори.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Не го познавам и пьрвата тема за него не сьм я чел,чудя се обаче какьв е шанса да хванат един и сьщ човек за едно и сьщо 2 пьти и той да се окаже невинен?

Ще ми е интересно какво ще излезе от тоя случай и ще следя темата с интерес.Нищо против никой,но работата смьрди.

В първата тема има само намеци и подозрения, без "фигуранти по дело".......
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Мммммм нямам какво да кажа.Или по-точно имам ма няма смисьл
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Що, бре? КАжи. На мен лично много ми е интересно как целия този цирк изглежда отвъд Голямата вода....
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Какво може да излезе?
              Не исках да поствам стари неща,но........

След класирането и подписването на договорите, рязко скачат сумите предвидени за
              “Поддържане на зелените площи” в т 1.1 от Дейност “Озеленявне”по райони в общинския бюджет за 2005г.
              Район “Одесос” - 80 000 лв.повече
              Район “Приморски” - 158 428 лв. повече
              До тук на “Наш Ваньо” са осигурени - 238 428 лв. повече.
              Район “Младост” - 134 510 лв.повече
              Район “Владиславово” - 89 841 лв.повече

Цяла тема http://www.vlastta.com/conflict_1_1_1.php?statia_id=25
              Suzuki Samurai 1.3
              Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Абе аз съм отсам Голямата вода, ама си мисля едни неща.
                Тук не говорим нито за лов, нито за бракониерство. Мотивите на ловците са ясни. Бракониерите са един вид ловци на "свободна практика", които убиват дивеч за трофей и за храна. В случая с бай ви Ваня обаче не говорим за нито едно от двете. Човека убива животните за удоволствие и тръпка, с чувство за абсолютна безнаказаност и без страх от който и да е закон на РБългария. Една такава постъпка е логично да бъде осъдена от всеки здравомислещ индивид. В този ред на мисли защитата на лицето е меко казано странна и напълно излишна. Предвид броя на убитите животни (а вярвайте ми той е много по-голям от обявения), времето и усилията за тяхната последваща обработка в условията на тъмнина и т.н. и т.н. все си мисля, че господина обикновено не е бил сам в начинанията си. Сега някой да не вземе да се припознае и да ми се обиди като в приказката за жабата - "Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крачето".

П.С. И нека не си приказваме, че се познаваме, ама не сме знаели с какво се е занимавал Ванката нощем. То ако не се похвалиш какъв кеф ще изпиташ...
                Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Да, това е "човекЪт" от онази тема.
                  Предният път му се размина поради нежеланието на местните полицаи да помогнат.
                  Браво на колегите и шуменските полицаи.

Първоначално публикуван от boevski Преглед на мнение
                  Абсолютно никакво право нямаш да обиждаш човек който непознаваш и не си запознат с версията на другата страна .Всички знаете че в пресата доста се окрасяват реалните неща.Относно името във повечето весници е написано и всичкики от каращите офроуд го познават.
                  Моля колегите които познават Дядо Ваня да изразят мнение.

Колега Сиско явно си голям катил,ама аз да те питам вечер влизал ли си сам в гората.
                  Господа модератори, моля вземете мерки.

Тъкмо да зароня сълзи за дядя ти Ваня, горкият болен човечец, но се сетих за търбуха на убитата от него кошута и плодът в него.
                  Не знам за колегата Сиско, но аз доста често съм влизал. Особено докато отучим дядо ти да се разхожда из моята гора. И да се премести към Паламара.

И аз много се надявам да са събрани достатъчно доказателства и да си получи заслуженото.
                  Колкото и да му дадат, все ще му е малко.
                  Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Това вече ми прилича на онази приказка за бракониера и горския, ( Дебне горския бракониера много време и......идва момента на срещата, горския гледа на среща си, един лъскав и натруфен "човечец" облечен с последна мода ловни дрехи и оборудван с оръжие на което биха завидели доста хора с възможности, човечецът метнал на раменете се (като гергьовско агънце) една сърна и си пътува към дома, горския се опитва да го арестува и го обвинява в бракониерство, лъскавият го пита защо, когато горският му обяснява , че става на въпрос за сърната която се намира на раменете му, нашият човек извива леко глава и със силно изразена изненада хвърля сърната на земята, изтупва с опакото на ръката рамена си (все едно са го налазили мравки) поглежда с укор добичето и му задава категорично въпроса -Теб пък кой тъ качи тук МА.)

P.p.http://vbox7.com/play:60911482
                    Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 04-04-12, 22:53.
                    Цветан Петров
                    "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                    0888865583

Коментар

Първоначално публикуван от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ) Преглед на мнение
                      ...Теб пък кой тъ качи тук ма...
                      "... Я !!! Глиган ме полазил !!! "
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Понеже се оформят две групи хора, едните на фона на представената от медиите информация категорично осъждат постъпката на колегата, другите като негови близки приятели го защитават- не казвам оправдават. За да бъде всичко коректно ще помоля вторите, когато има развитие по въпроса да го обявят тук в тази тема.
                        И понеже лично познавам дядо Ваня силно се надявам това да не е истина.
                        Цветан Петров
                        "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                        0888865583

Коментар

Първоначално публикуван от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ) Преглед на мнение
                          Това вече ми прилича на онази приказка за бракониера и горския...........
                          Много забавно.
                          Ха-ха.
                          Питай прекрасната ми жена, колко нощи съм висял да ловувам на разни "лъскави и натруфени "човечи" облечени с последна мода ловни дрехи и оборудван с оръжие на което биха завидели доста хора с възможности", с каквото имам под ръка и мога да си позволя. И "животното" срещу мене е опасно и по-добре оборудвано. И като имаш 3 човека, дето и на тях им се иска де се прибират в къщи чат-пат, за да опазиш някоя и друга бременна животинка, а задници със свободно време, пари и желание да се правят на мъже бол...

Знаеш ли колко пъти са ме "уволнявали".... особено нощно време.
                          И не ми казвай, че за това ми се плаща, първо, защото ми се плаща срамно и второ, и това, дето ми се плаща е за 8, не за 18 часов работен ден.

И изобщо, това, дето ми пеете "хубав човек, познавам го, не е такъв.. дайте да видим ... те, другите са грешни" ми звучи като оправдания за изнасилвач в затвора... ма той и другият сигурно има вина...

Животните нямат пушки, уреди за нощно виждане и оптически прицели.
                          Нищо не може да оправдае такова срамно убийство.
                          Все едно да биеш първокласници. С оптика, от 500 метра.

Да, не участвам в състезания (Имам някави си 250-300 000 км в гората, ама сигурно не се брои, защото нямам лебедка).
                          И няма да. И не го познавам от там, слава богу. Сигурно е много готин. И??? Това оправдава ли постъпките му?

Питам се, какъв имидж искате да имате, господа "състезатели"...
                          Според мен, умната позиция е най-малко да се дистанцирате от въпросният субект, за когото гарантирам че е 100% бракониер...

П.С. още ли се чудите, защо когато през гората мине подготвен "жип", първата мисъл на хората е, че това са бракониери...
                          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Гадев, ако си останал с убеждението, че защитавам дядо Ваня, ще ти кажа, че нещо си сбъркал.

п.п. Казвам това защото си ме цитирал!!!
                            Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 06-04-12, 00:02.
                            Цветан Петров
                            "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                            0888865583

Коментар

Извинявам се, понякога чувството за хумор ми изневерява.
                              Трудно ми е да оценявам шеги, когато ми се вие от ярост.
                              Извинявай, приятелю.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                                Извинявам се, понякога чувството за хумор ми изневерява.
                                Трудно ми е да оценявам шеги, когато ми се вие от ярост.
                                Извинявай, приятелю.
                                Имаш ли някаква информация как се развиват нещата? От процессуална гледна точка? Ако е възможно да я споделиш тук, разбира се....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X