Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хванаха бракониер от Варна, гърмял в Шуменско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хванаха бракониер от Варна, гърмял в Шуменско

Georgi Mitkov сподели връзка.

Пуснаха под гаранция варненеца, бракониерствал в Шуменско - DarikNews.bg
    www.dariknews.bg Съдът в Шумен пусна под гаранция от 5 000 лв. бракониера Ваньо Павлов Иванов от Варна. Той беше задържан при специализирана полицейска операция, продължила 3 дни на територията на общините Венец, Каолиново и Хитрино. Бракониерът е застрелял 4 диви прасета

Харесва миВече не харесвам · · Сподели · преди 6 часа
      • Georgi Mitkov DQDO VANQ E NEVINEN,STANALA E GRESHKA. преди 8 минути · Харесва миВече не харесвам

CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Само да питам, много плюете по човека , а повечето плюещи не го и познават, колко от плюещите са яли дивечови кюфтенца и са попитали от къде е месцето ???!!!
      Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
      :D

Коментар

Ако си направите труда да прочетете статията ще разберете че никъде в обвинителния акт не се споменава за отстреляни бременни кошути/явно такива няма/,а прасетата от четири след ден два може да намалеят на едно.http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=878196
        __KTM__

Коментар

Първоначално публикуван от boevski Преглед на мнение
          ...ще разберете че никъде в обвинителния акт не се споменава за отстреляни бременни кошути/явно такива няма/...
          Моля, юридически некомпетентните потребители да не коментират обвинителния акт. Няма как бременните кошути да бъдат включени в него, защото не са констатирани на място. Само че, два пъти в рамките на седмица се появява бракониер, който трепе животни в шуменско, а на третия път хващат приятеля ти... Изводите са лесни, логиката не е трудна наука.

Първоначално публикуван от boevski Преглед на мнение
          ...а прасетата от четири след ден два може да намалеят на едно...
          Може, разбира се. Ако се съберете да ги хапнете, може и нищо да не остане... А и дори да е едно - какво, по дяволите променя това, м?

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
          ...колко от плюещите са яли дивечови кюфтенца и са попитали от къде е месцето???!!!
          Е, не се пали толкова, де... Ще ти е трудно за бъдещ период от време да се снабдяваш с дивечово месце, но все ще намериш друго другарче-бракониер, което да ти дава...
          И тук никой не плюе. Просто се възмущаваме, а вие скачате да защитавате някой, който е извършил абсолютна дивотия от криво разбрана лоялност! Както вече се каза - ако аз науча за такъв човек сред приятелите ми - директно го отсвирвам и за мен спира да съществува!
          Последно редактирано от Павлин Андреев; 31-03-12, 09:51.
          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
            Моля, юридически некомпетентните потребители да не коментират обвинителния акт. Няма как бременните кошути да бъдат включени в него, защото не са констатирани на място. Само че, два пъти в рамките на седмица се появява бракониер, който трепе животни в шуменско, а на третия път хващат приятеля ти... Изводите са лесни, логиката не е трудна наука.

Може, разбира се. Ако се съберете да ги хапнете, може и нищо да не остане... А и дори да е едно - какво, по дяволите променя това, м?

Е, не се пали толкова, де... Ще ти е трудно за бъдещ период от време да се снабдяваш с дивечово месце, но все ще намериш друго другарче-бракониер, което да ти дава...
            И тук никой не плюе. Просто се възмущаваме, а вие скачате да защитавате някой, който е извършил абсолютна дивотия от криво разбрана лоялност! Както вече се каза - ако аз науча за такъв човек сред приятелите ми - директно го отсвирвам и за мен спира да съществува!
            Това че си възмутен е добре,но не замесваи оф-роуд клуб Варна с ядене на прасета и честитки по случая.

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Kolev Преглед на мнение
              ...но не замесваи оф-роуд клуб Варна с ядене на прасета и честитки по случая.
              Не си ме разбрал - не замесвам никого. Просто в статията е отбелязано, че чичката е бил с яке на вашия клуб. Това съм имал предвид, не случайно думата "чудесна" е в кавички! Заради един такъв, страдат всички...
              "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                Цецо, даже и журналисти пишат че, В ДОМА МУ НАМЕРЕНИ..... Не са го хванали в гората с тях....

Така че дайте наистина по-спокойно.
                Е как да го хванат в гората,като не е спрял на полицията,минал е през шипове,карал без включени фарове.
                Айде щом толкова го защитавате този ваш съгражданин и казвате,че пресата лъже и той е невинен,да ви питам!
                1.Защо не е спрял на полицията?(не ги е видял сигурно)
                2.Защо при огледа на автомобила,служителите на МВР са намерили шип в една от гумите от полицейската лента?(явно и полицията лъже)
                3.Защо има кръв в джипа ?
                4.Защо полицията е намерила гилзи като от неговото оръжие на местопрестъплението?(що не са намерили гилзи от моята пушка?)
                Има и още куп въпроси,но отговорете на тези!
                Не познавам Ваньо Павлов,не знам що за човек е,коментирам само писаното за него в медиите.(Което никак не ми харесва)
                Suzuki Samurai 1.3
                Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Всъщност, определена е парична гаранция в размер на 5000 лв. И като се има предвид, че гаранцията обикновенно е 10% от грубата първоначална оценка на щетите, които е причинил...ами смятайте. Явно "бай Иван оригинала" обича да харчи пари за скъпо оръжие, но не обича да си плаща за гевезлъците. Щото има ловни стопанства, в които всеки такъв баровец може да си отстрелва каквото си поиска със скъпарските си пушки, но за това там се плаща!
                  И хайде да не скачате толкова къф убав човек бил... В тази държава има закони и е крайно време да започнат да се спазват. А и едва ли може да обвините и полиция, и следовател, и прокурор и съдия, че всичките те дружно са решили да обвинят невинен човечец.

Коментар

Да попитам само: ловния сезон не свърши ли?

Коментар

Първоначално публикуван от didobest Преглед на мнение
                      Е как да го хванат в гората,като не е спрял на полицията,минал е през шипове,карал без включени фарове.
                      Айде щом толкова го защитавате този ваш съгражданин и казвате,че пресата лъже и той е невинен,да ви питам!
                      1.Защо не е спрял на полицията?(не ги е видял сигурно)
                      2.Защо при огледа на автомобила,служителите на МВР са намерили шип в една от гумите от полицейската лента?(явно и полицията лъже)
                      3.Защо има кръв в джипа ?
                      4.Защо полицията е намерила гилзи като от неговото оръжие на местопрестъплението?(що не са намерили гилзи от моята пушка?)
                      Има и още куп въпроси,но отговорете на тези!
                      Не познавам Ваньо Павлов,не знам що за човек е,коментирам само писаното за него в медиите.(Което никак не ми харесва)
                      Не смятам да отговарям нито на тези, нито на други подобни въпроси. По няколко причини: не присътствах нито на лова, нито на предвижването на автомобила от точка А към точка Б, не съм присътствал и на обиска, нито на делото. Като не съм и запознат с материали на самото дело.

Единствено акцентирах всеобщото внимание, че не е добре да се приема като истината в последна инстанция всичко което е написано някъде и/или публикувано в интернет.....

Защото в материала от първия пост струпани в едно прекалено много като факти, така и предположения... И като виждаме: кошутите вече не фигурират. И като каза и Боевски прасетата могат да станат от четири на едно.

Така че нека да исчакаме как ще се развият събитията, и междувремено да се опитаме да водиме що-годе цивилизован разговор.....
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз не познавам колегата но подкрепям Злой, не може да хулите само запознайте се с фактите и тогава винете.
                        А тук дори мистър Павлин Андреев и мен сложи в кюпа че даже ям месо от бракониерски лов , а аз съм вегетаринаец Сигурно съм се облажил с кюфтета от див чесън
                        Хора не бързайте с преценките !
                        Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                        :D

Коментар

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
                          Аз не познавам колегата но подкрепям Злой, не може да хулите само запознайте се с фактите и тогава винете.
                          А тук дори мистър Павлин Андреев и мен сложи в кюпа че даже ям месо от бракониерски лов , а аз съм вегетаринаец Сигурно съм се облажил с кюфтета от див чесън
                          Хора не бързайте с преценките !
                          Я, можело и нормална комуникация да се извършва, а не да има "плюене", "ядене на дивечови кюфтета" и т.н.
                          Ами причислих те, с такива въпроси за месце... Като влизаш с бутонките в темата си получаваш шутовете обратно.

Коментар

Злой,прекалено много пътечки водят до една точка,не мислиш ли!?И аз съм от Варна,но приятелите си ги подбирам по качества!

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                              Злой,прекалено много пътечки водят до една точка
                              Кои са те?
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аре варненци да се успокоите малко а! Казвам ви го като ловец и шуменец. Можете да си пишете глупостите и някой извън темата да им вярва, но това оръжие с нощен прицел в този калибър не е за отстрел на хищници, казвам ви го като ловец.
                                Отново като ловец да ви кажа, че да бракониерстваш мъжки в този сезон, мога и да го простя, макар че...обаче женски в период на бременност е повече от престъпление!
                                Отново като ловец да ви кажа, че да отстреляш животинка и да и вземеш само бутовете и рибиците...ема ще ме извинявате много!
                                А сега като шуменец ще ви кажа, че нисана на дружката ви е виждана в много от селата в окръга! Местните винаги знаят всичко и отчитат всеки пришалец!

Да ми сравнявате животните за които става дума с мухи и мравки...абе вие нормални хора ли сте изобщо?

Прочетох някъде горе и за частните стопанства! Никъде в частно стопанство няма да ти дадат да застреляш женска в този период, поне така си мисля аз!
                                Approximately 29% of the Earth is land,the rest is ours...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X